erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
αρα θα αξιζε σαν πρωτη εμπειρια για καποιον που δενε χει ασχοληθει με το σκορ σεξ-πληρωμη?Τελικά απο τις 1-2 κοπέλες που δεν έχει ιντριγκες,αυξήσεις τιμών, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και αξιοπρεπέστατη!
Ναι , σίγουρα!!!θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα!αρα θα αξιζε σαν πρωτη εμπειρια για καποιον που δενε χει ασχοληθει με το σκορ σεξ-πληρωμη?
καλησπέρα!!!
Καλησπέρακαλησπέρα!!!
προσπαθώ μέρες να κανονίσω κάποιο ραντεβού...αλλά μάταια
έχω στείλει μηνύματα και στο viber και έχω κανει και κλήσεις αλλά δεν τα καταφέρνω..
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Τελικά απο τις 1-2 κοπέλες που δεν έχει ιντριγκες,αυξήσεις τιμών, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και αξιοπρεπέστατη!
Καλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.Καλησπερα @Artemis♥️ επικοινωνία μόνο μέσω fanz; κοιτάω στο προφιλ σου και δεν βλέπω τηλέφωνο.
κανανε τετοιο πραγμα αποκλειεται ενσταση κυριε προεδρεΚαλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.
Το έσβησα όμως γιατί μου έκαναν κλήσεις ώρες άσχετες πχ 7 πρωί ή 3 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ έγραφα ότι δέχομαι μόνο μνμτα κ ωράριο 12.00-22.00.
Όσοι με έχουν συναντήσει , φαντάζομαι το έχουν κρατήσει ..
Όποιος άλλος το θελήσει , μπορώ να του το στείλω μέσω προσωπικου μνμτος εδώ !
Η αλήθεια είναι ότι το ειχα δει τις προηγουμενες μέρες αλλά δεν το είχα σώσει με το σκεπτικό ότι θα είναι εκεί. Λάθος μου.Καλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.
Το έσβησα όμως γιατί μου έκαναν κλήσεις ώρες άσχετες πχ 7 πρωί ή 3 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ έγραφα ότι δέχομαι μόνο μνμτα κ ωράριο 12.00-22.00.
κανανε τετοιο πραγμα αποκλειεται ενσταση κυριε προεδρε
ηρθε ο δουλευταρας
Καλησπερα Αρτεμις!Καλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.
καλό μεσημέριΚαλησπέρα
Σε κλήσεις σπάνια απαντώ .
Τα μνμτα σου στο βαιμπερ, ωστόσο, είσαι σίγουρος ότι τα λαμβάνω ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
πμ εστειλες ??καλό μεσημέρι
δεν φαίνεται αν λαμβάνεις τα μηνύματα...έχω στείλει και σήμερα
πως θα γίνει αλλιώς να το κανονίσουμε???
πμ εστειλες ??
Για καποιο λογο ομως δεν μπορω να στειλω πμΚαλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.
δεν μπορώ να στείλω προς την Άρτεμιςπμ εστειλες ??
Αρτεμις,στειλε μ το τηλεφωνο σου οποτε μπορειςΚαλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.