vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.806
- Πόντοι
- 446
Έχυσα για την κωλαρα σου
Έχυσα για την κωλαρα σου
επειδη ειμαι καινουργειος στο προφιλ σουδεν δειχνει τις φωτο κι τα βιντεο ? δεν εχει τα πολυμεσα σαν κατηγορα
Τέτοιες χειλάρες ξεχνάς και μεταλλάξεις και COVID-19 και τα πάντα! Αλλά αν δεν μπορώ να τις γευτώ, το ραντεβού είναι λειψό!
Τέτοιες χειλάρες ξεχνάς και μεταλλάξεις και COVID-19 και τα πάντα! Αλλά αν δεν μπορώ να τις γευτώ, το ραντεβού είναι λειψό!
πρέπει να της βάλω κουκούλα! Λυπάμαι, αλλά σε τέτοιες χειλάρες, δεν μπορώ να αντισταθώ!!!! Ακόμα και από πίσω της αν είμαι θα ψάχνω τις χειλάρες της!!παρε παρε νινι εστω μια μπυρα ενα καφε παρε κατι τελος παντων
οι πιο πολλες φιλε το κοψανε το φιλι και αρχισανε το πρωκτικοπρέπει να της βάλω κουκούλα! Λυπάμαι, αλλά σε τέτοιες χειλάρες, δεν μπορώ να αντισταθώ!!!! Ακόμα και από πίσω της αν είμαι θα ψάχνω τις χειλάρες της!!
Το πρώτο πράγμα που ρωτάω πριν κανονίσω ένα ραντεβού, είναι αν δίνει φιλιά! Το "πρωκτικό" π.χ. μπορεί και να ξεχάσω να ρωτήσω...
Αααααα ευχαριστώ!!!! ?
Αφιερωμένο!!!
με αγαπαειΓΙΑΤΙ ???????
Καλησπερα , δηλαδη οποιον αγαπαει εχει και γλωσσοφιλα ?? γιατι πολλες φορες λεει σας αγαπω , αρα = γλωσσοφιλα !!!!!με αγαπαει
Βιζιτα και γενικα γυναικα στο κρεβατι χωρις φιλι ειναι σαν γυναικα χωρις μουνι...πρέπει να της βάλω κουκούλα! Λυπάμαι, αλλά σε τέτοιες χειλάρες, δεν μπορώ να αντισταθώ!!!! Ακόμα και από πίσω της αν είμαι θα ψάχνω τις χειλάρες της!!
Το πρώτο πράγμα που ρωτάω πριν κανονίσω ένα ραντεβού, είναι αν δίνει φιλιά! Το "πρωκτικό" π.χ. μπορεί και να ξεχάσω να ρωτήσω...
οχι οποιον οποιον apollon.Καλησπερα , δηλαδη οποιον αγαπαει εχει και γλωσσοφιλα ?? γιατι πολλες φορες λεει σας αγαπω , αρα = γλωσσοφιλα !!!!!
ασε να εχω τις αμφιβολιες μου , γιατι πιστευω η κοπελα κρατα τον λογο της και δεν παρεκκλινει σε οσα λεει !!οχι οποιον οποιον apollon.
μονο εμενα.
η καθε κοπελα κανει με τον καθε πελατη οτι γουσταρει παρεκλινοντας και προγραμμα και τα πανταασε να εχω τις αμφιβολιες μου , γιατι πιστευω η κοπελα κρατα τον λογο της και δεν παρεκκλινει σε οσα λεει !!
Πιθανον εσυ να ξερεις περισσοτερα ,και αυτο παλι πιθανον απο καποια εμπειρια !!!!!η καθε κοπελα κανει με τον καθε πελατη οτι γουσταρει παρεκλινοντας και προγραμμα και τα παντα