argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.933
- Πόντοι
- 9.297
Λαθος μεγεθους DD...και βαλε!Είχα την εντύπωση πως το βυζάκι ήταν μικρό.
Μάλλον λάθος έκανα.
Λαθος μεγεθους DD...και βαλε!Είχα την εντύπωση πως το βυζάκι ήταν μικρό.
Μάλλον λάθος έκανα.
την έχεις δοκιμάσει τύπε?Λαθος μεγεθους DD...και βαλε!
Το ποσο προικισμενη ειναι φαινεται απο μακρυα...δεν χρειαζεται να την πλησιασεις για να το διαπιστωσεις.την έχεις δοκιμάσει τύπε?
Μάλιστα!Το ποσο προικισμενη ειναι φαινεται απο μακρυα...δεν χρειαζεται να την πλησιασεις για να το διαπιστωσεις.
Εχει κωλαρα και ωραια τσιμπουκοχειλα ?Μάλιστα!
Μην παραπληροφορείτε τον κόσμό,όχι ότι είναι κακό να μην έχει κάποια κοπέλα μεγάλο στήθος αλλά η Artemis δεν έχει μεγάλο και δεν μας ενοχλέι και καθόλου αυτό!
Εγω γράφω απο εμπειρικά !
Ναι έχει!Εχει κωλαρα και ωραια τσιμπουκοχειλα ?
Μοιραζεις εγκεφαλικα
Προφανώς είναι κάποια πλάκα μεταξύ σας αυτή , καλό είναι όμως να μην γίνεται η πλακιτσα για τέτοια θέματα γιατί βγαίνουν λάθος συμπεράσματα.μονο σε μενα δινει.
Πραγματικά δεν ξέρω τι τρέχει με σενα ....σε παλιά ποστ σου λες ότι με ψάχνεις δύο μήνες ( γιατί άραγε εφόσον δεν κάνω φιλιά ;;;!!!!) , σε άλλα σχόλια σου σε κριτικές που με αφορούν , λες ότι δεν σου αρέσω εμφανισιακα ούτε οι υπηρεσίες μου ( δεν με έχεις δει βέβαια όπως παραδέχεσαι κ τώρα ) , και σήμερα παινεύεις το μουνι μου........θα μας τρελάνεις εσυΑπιστευτο μουνακι για απειρο γλυψιμο..αλλα συναντηση χωρις φιλια δεν λεει αυτος ειναι κ ο λογος π δεν εχω παρει την αρτεμις
Δεν έχει λεφτά δεν γαμαει απλά, λέει την βλακεία του.Πραγματικά δεν ξέρω τι τρέχει με σενα ....σε παλιά ποστ σου λες ότι με ψάχνεις δύο μήνες ( γιατί άραγε εφόσον δεν κάνω φιλιά ;;;!!!!) , σε άλλα σχόλια σου σε κριτικές που με αφορούν , λες ότι δεν σου αρέσω εμφανισιακα ( δεν με έχεις δει βέβαια όπως παραδέχεσαι κ τώρα ) , και σήμερα παινεύεις το μουνι μου........θα μας τρελάνεις εσυ
Τι χειλαρες είναι αυτές!!!!!
Εχεις ωραιο μουνακι για γλυψιμο ????Πραγματικά δεν ξέρω τι τρέχει με σενα ....σε παλιά ποστ σου λες ότι με ψάχνεις δύο μήνες ( γιατί άραγε εφόσον δεν κάνω φιλιά ;;;!!!!) , σε άλλα σχόλια σου σε κριτικές που με αφορούν , λες ότι δεν σου αρέσω εμφανισιακα ούτε οι υπηρεσίες μου ( δεν με έχεις δει βέβαια όπως παραδέχεσαι κ τώρα ) , και σήμερα παινεύεις το μουνι μου........θα μας τρελάνεις εσυ
ΓΙΑΤΙ ???????μονο σε μενα δινει.
Κολαραααααα
Αυτό δεν ήταν ανάγκη να μπει
????Αυτό δεν ήταν ανάγκη να μπει