alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αρνι σιγουρα ... κανα κοκορετσι ψηνεται?
ραντεβου ΡΕ!!!!!!! στα βλαχικα η στη χασια...οποιος φαει περισσοτερο κερδιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!11
[/quo
στο Ο.Α.Κ.Α ρε παιδια γιατι εμεις του κατσικιου ειμαστε πολυ και στα βλαχικα θα στριμοχτουμε
1-0. ολισαντεμπε στις καθηστερισεις ηταν αυτο ε?
Αλέξανδρε,έχω γράψει ΠΡΩΤΟΣ,για κοκορέτσι πιο πάνω.ΕΠΙΤΕΌΥΣ βρήκαμε σημείο επαφής.
Προτείνω συνάντηση στην Λαυρίου οι φαν του αρνιού με τους φαν του κατσικιού για να λύσουμε τις διαφορές μας.Κ μετά οι χαμένοι κερνάνε ΑΡΝΙ βεβαίως στην Χασιά
για πες φιλε είσαι υπεύθυνος του ψησίματος ??φέτος για πρώτη φορά είμαι εγώ ..και έχω φρικάρει έχω να ταΐσω 15 άτομα ?θα βάλω 2 αρνιά (10kg το καθένα) και 2 κοκορέτσια
Αντε ρε γαμώ το κατεστημένο σας κ την παράγκα σας(Ευαγγελάτος) κωλόκατσικοφάγοι.Επειδή έχετε τον Ευαγγελάτο καβάτζα που τα χώνει μόνο στα αρνάκια,έχετε βγει από πάνω.ΧΟΥ ΡΕ!!!
Λοιπόν για να ξεμπερδεύουμε μάγκες.Θα πάρω το κλαμπ μου-CLUB LAMP,GATE21713- & ραντεβού στις 15.30 στην Λαυρίου στο γνωστό σημείο.Όπλα που επιτρέπετε να φέρετε, τα αναμενόμενα:τσιγκέλια,σούβλες,μαχαιρια σφαξίματος & σούβλες μεταλλικές κοκορετσιού.
Κ όχι κινητά για να μην έχουμε κυνηγητά από την αγορανομία κ το υγειονομικό.
ΥΠΟΓΡΑΦΗ:CLUB LAMP,GATE21713
αρνί μέχρι το κόκκαλο!!!! χεχεχε
[move]ΚΑΤΣΙΚΟΦΑΓΟΙ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ [/move]
για πες φιλε είσαι υπεύθυνος του ψησίματος ??φέτος για πρώτη φορά είμαι εγώ ..και έχω φρικάρει έχω να ταΐσω 15 άτομα ?θα βάλω 2 αρνιά (10kg το καθένα) και 2 κοκορέτσια
Πιο παλιά ,που μας το επέτρεπαν οι εποχές,την όλη διαδικασία την έκανα από την αρχή.Μιλάμε ξεκίναγα από το σφάξιμο,ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ,γδάρσιμο,πέρασμα στην σούβλα(ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ),δέσιμο κ την Κυριακή ψήσιμο με το χέρι!!!!
Φέτος θα με τραπεζώσουν.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Dark αν επιτρέπεται πόσο χρόνων είσαι?