Νέα

Αρνί ή κατσίκι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

• ΑΡΝΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΚΑΤΣΙΚΙ

• ΤΙΠΟΤΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αρνι σιγουρα ... κανα κοκορετσι ψηνεται?

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειπαμε το κοκκορετσι θεωρειτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αρνί μάγκες, ΤΕΛΟΣ.. Μην είμαστε βλάσφημοι.

Εννοείται με κοκορέτσι και συκωτάκι τηγανητό με αυγό.. ααααααχχχχχ αυτά είναι  :sunglasses:

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
ραντεβου ΡΕ!!!!!!! στα βλαχικα η στη χασια...οποιος φαει περισσοτερο κερδιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!11
ραντεβου ΡΕ!!!!!!! στα βλαχικα η στη χασια...οποιος φαει περισσοτερο κερδιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!11
[/quo

στο  Ο.Α.Κ.Α  ρε παιδια γιατι εμεις του κατσικιου ειμαστε πολυ και στα βλαχικα θα στριμοχτουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1-0. ολισαντεμπε στις καθηστερισεις ηταν αυτο ε? :dancing: :dancing:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ποπο περιμενων πως και πως τη φαση της κυριακης

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αλέξανδρε,έχω γράψει ΠΡΩΤΟΣ,για κοκορέτσι πιο πάνω.ΕΠΙΤΕΌΥΣ βρήκαμε σημείο επαφής.

Προτείνω συνάντηση στην Λαυρίου οι φαν του αρνιού με τους φαν του κατσικιού για να λύσουμε τις διαφορές μας.Κ μετά οι χαμένοι κερνάνε ΑΡΝΙ βεβαίως στην Χασιά

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
καθοτι νεος εκανα και το λαθος στο κειμενο

παντος το γκολακι το εβαλα
:2funny:

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τελικα τα ΑΝΤΕΡΑ σας ενωσαν............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
στο Ο.Α.Κ.Α  στο  Ο.Α.Κ.Α  θα κλαινε του αρνακιου τα παϊδακια :dancing: :dancing: :dancing:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αλέξανδρε,έχω γράψει ΠΡΩΤΟΣ,για κοκορέτσι πιο πάνω.ΕΠΙΤΕΌΥΣ βρήκαμε σημείο επαφής.

Προτείνω συνάντηση στην Λαυρίου οι φαν του αρνιού με τους φαν του κατσικιού για να λύσουμε τις διαφορές μας.Κ μετά οι χαμένοι κερνάνε ΑΡΝΙ βεβαίως στην Χασιά

για πες φιλε είσαι υπεύθυνος του ψησίματος ??φέτος για πρώτη φορά είμαι εγώ ..και έχω φρικάρει έχω να ταΐσω 15 άτομα ?θα βάλω 2 αρνιά (10kg το καθένα) και 2 κοκορέτσια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αντε ρε γαμώ το κατεστημένο σας κ την παράγκα σας(Ευαγγελάτος) κωλόκατσικοφάγοι.Επειδή έχετε τον Ευαγγελάτο καβάτζα που τα χώνει μόνο στα αρνάκια,έχετε βγει από πάνω.ΧΟΥ ΡΕ!!!
Λοιπόν για να ξεμπερδεύουμε μάγκες.Θα πάρω το κλαμπ μου-CLUB LAMP,GATE21713- & ραντεβού στις 15.30 στην Λαυρίου στο γνωστό σημείο.Όπλα που επιτρέπετε να φέρετε, τα αναμενόμενα:τσιγκέλια,σούβλες,μαχαιρια σφαξίματος & σούβλες μεταλλικές κοκορετσιού.

Κ όχι κινητά για να μην έχουμε κυνηγητά από την αγορανομία κ το υγειονομικό.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ:CLUB LAMP,GATE21713

[move]ΚΑΤΣΙΚΟΦΑΓΟΙ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ :blowup:[/move]

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
για πες φιλε είσαι υπεύθυνος του ψησίματος ??φέτος για πρώτη φορά είμαι εγώ ..και έχω φρικάρει έχω να ταΐσω 15 άτομα ?θα βάλω 2 αρνιά (10kg το καθένα) και 2 κοκορέτσια

καλημέρα φίλε alex, <<δύσκολο>> το έργο του ψήστη :grin: ...κράτα μια μερίδα κοκορέτσι και για μας  ;) :cheesy: :grin:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Αντε ρε γαμώ το κατεστημένο σας κ την παράγκα σας(Ευαγγελάτος) κωλόκατσικοφάγοι.Επειδή έχετε τον Ευαγγελάτο καβάτζα που τα χώνει μόνο στα αρνάκια,έχετε βγει από πάνω.ΧΟΥ ΡΕ!!!
Λοιπόν για να ξεμπερδεύουμε μάγκες.Θα πάρω το κλαμπ μου-CLUB LAMP,GATE21713- & ραντεβού στις 15.30 στην Λαυρίου στο γνωστό σημείο.Όπλα που επιτρέπετε να φέρετε, τα αναμενόμενα:τσιγκέλια,σούβλες,μαχαιρια σφαξίματος & σούβλες μεταλλικές κοκορετσιού.

Κ όχι κινητά για να μην έχουμε κυνηγητά από την αγορανομία κ το υγειονομικό.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ:CLUB LAMP,GATE21713

αρνί μέχρι το κόκκαλο!!!! χεχεχε

[move]ΚΑΤΣΙΚΟΦΑΓΟΙ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ :blowup:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Πιο παλιά ,που μας το επέτρεπαν οι εποχές,την όλη διαδικασία την έκανα από την αρχή.Μιλάμε ξεκίναγα από το σφάξιμο,ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ,γδάρσιμο,πέρασμα στην σούβλα(ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ),δέσιμο κ την Κυριακή ψήσιμο με το χέρι!!!!
Φέτος θα με τραπεζώσουν.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πιο παλιά ,που μας το επέτρεπαν οι εποχές,την όλη διαδικασία την έκανα από την αρχή.Μιλάμε ξεκίναγα από το σφάξιμο,ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ,γδάρσιμο,πέρασμα στην σούβλα(ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ),δέσιμο κ την Κυριακή ψήσιμο με το χέρι!!!!
Φέτος θα με τραπεζώσουν.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

το περασμα στη σουβλα το κανω καθε χρονο (με χωνει ο πεθερος μου) μεγαλο μανικι ... το κοκορετσι το περναει ασφαλως ο χασαποκολητος μου

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εσεις εχετε τον μακη !!!!!!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η όλη καύλα ήταν όταν έσφαζα το αρνί,στην καρωτίδα πάντα,κ να πετάγονται τα αίματα πάνω μου & να το βλέπεις να σπαρταράει.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΗΔΟΝΗ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.

Στην όλη αυτή διαδικασία,το καημένο το αρνί,φορούσε κασκόλ γαύρου.
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16