Paleokostas3
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2020
- Like
- 212
- Πόντοι
- 20
Μέσω βαιμπερ έγινε και εννοείται μετά με μπλόκαρεΕχθές λοιπόν σου έκανε τέτοιο κάζο έτσι? Η συνενόηση έγινε με μνμτα ή σε τηλεφωνική κλήση ?
Μέσω βαιμπερ έγινε και εννοείται μετά με μπλόκαρεΕχθές λοιπόν σου έκανε τέτοιο κάζο έτσι? Η συνενόηση έγινε με μνμτα ή σε τηλεφωνική κλήση ?
Οκ ,δλδ κλήση ή μνματα?Μέσω βαιμπερ έγινε και εννοείται μετά με μπλόκαρε
ΜηνυματαΟκ ,δλδ κλήση ή μνματα?
Φίλε Odin ,δεν δίνω βάση στα όσα λένε κάποιοι με ΜΗΔΕΝ κριτικές στο προφίλ τους ,είτε μιλάνε υπέρ ,είτε κατά ......αληθεια τωρα ρε μαγκα μου!!!! Παρκαρισμενο κλωναρι εδω κ 10 χρονια κ ενοιωσες την αναγκη να μπεις μ'αυτο να πεις την "θεωρια" σου?!?!? Με 10 μνμ κ αυτα τα μισα εδω στην κοπελα, ο λογος σου δεν ειναι κ πολυ αξιοπιστος! Τι εγινε αραγε, θιχτηκαν τιποτα συμφεροντα κ μπηκες να τα υπερασπιστεις?
Βγάλε τα στην φόρα με σβησμένα τα ονόματα για να έχουν αξία αυτά που γράφεις ,για του λόγου το αληθές .Μηνυματα
Τι έγινε ,μείναμε στα pits?Βγάλε τα στην φόρα με σβησμένα τα ονόματα για να έχουν αξία αυτά που γράφεις ,για του λόγου το αληθές .
Εγώ θα σου πω να ρωτήσεις την κυρία αν ισχύουν αυτά που λέω.Αν με αμφισβητήσει η κυρία τότε εννοείται θα τα παραθέσω.Σε εσένα προσωπικά δεν έχω καμία υποχρέωση να το κάνω.Αλλα μάλλον για να μην σε πείθουν αυτά που λένε σχεδόν όλοι εδώ μέσα θα στο ξαναπώ τώρα την κυρία...Βγάλε τα στην φόρα με σβησμένα τα ονόματα για να έχουν αξία αυτά που γράφεις ,για του λόγου το αληθές .
Σε εμένα φυσικά και δεν έχεις καμια υποχρέωση ,έχεις όμως υποχρέωση στο φόρουμ που γράφεις για να το υποστηρίξεις αυτό που λές .Στα λόγια ολοι είμαστε Θεοί ,τα γραπτά όμως μένουν .Και φυσικά θα μιλήσω με την κοπέλα ,ήδη αυτό κάνω .Εγώ θα σου πω να ρωτήσεις την κυρία αν ισχύουν αυτά που λέω.Αν με αμφισβητήσει η κυρία τότε εννοείται θα τα παραθέσω.Σε εσένα προσωπικά δεν έχω καμία υποχρέωση να το κάνω.Αλλα μάλλον για να μην σε πείθουν αυτά που λένε σχεδόν όλοι εδώ μέσα θα στο ξαναπώ τώρα την κυρία...
Να υποστηρίξω τι?Ας βγει η κοπέλα αν έχει τα κακαλα και ας πει το αντίθετο.Εφοσον πει το αντίθετο την επομενη στιγμή βγαίνουν τα μηνύματα.Εννοειται ότι υπάρχουν screenshot.Σε εμένα φυσικά και δεν έχεις καμια υποχρέωση ,έχεις όμως υποχρέωση στο φόρουμ που γράφεις για να το υποστηρίξεις αυτό που λές .Στα λόγια ολοι είμαστε Θεοί ,τα γραπτά όμως μένουν .Και φυσικά θα μιλήσω με την κοπέλα ,ήδη αυτό κάνω .
Πράγματι η κοπέλα δεν εμφανίστηκε σε ένα ραντεβου της εχθές λόγω κάποιου αναπάντεχου προβλήματος . Οπότε εαν είσαι εσύ ισχύει για το συμβάν και δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα του ραντεβού σου . Ένα μόνο πες μου ,το πρώτο γράμμα του ονομάτος σου .,εαν θέλεις βέβαια .( Ξέρω το όνομα του τύπου που δεν έγινε το ραντεβού)Να υποστηρίξω τι?Ας βγει η κοπέλα αν έχει τα κακαλα και ας πει το αντίθετο.Εφοσον πει το αντίθετο την επομενη στιγμή βγαίνουν τα μηνύματα.Εννοειται ότι υπάρχουν screenshot.
Εγώ θα σου πω ότι το όνομα μου ξεκινάει από Δ.Η κυρία βέβαια με είπε Λεωνίδα ενώ τι βαιμπερ μου γράφει το όνομα μου κανονικά.Πιστευω να σε κάλυψα.Βεβαια πως γίνεται να μιλάς με την κοπέλα και η κοπέλα να μην απαντάει εδώ μέσα αν λέω αλήθεια.Ο νταβας της είσαι?Πράγματι η κοπέλα δεν εμφανίστηκε σε ένα ραντεβου της εχθές λόγω κάποιου αναπάντεχου προβλήματος . Οπότε εαν είσαι εσύ ισχύει για το συμβάν και δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα του ραντεβού σου . Ένα μόνο πες μου ,το πρώτο γράμμα του ονομάτος σου .,εαν θέλεις βέβαια .( Ξέρω το όνομα του τύπου που δεν έγινε το ραντεβού)
Και όχι η κοπέλα υποτίθεται εμφανίστηκε.Μου έστειλε υποτίθεται φωτογραφία από το δρόμο του ξενοδοχείου και μετά από την είσοδο.Και για να μάθεις το ραντεβού ήταν το king George στο Σύνταγμα.Αυτα από εμένα.Αν λέω ψέματα εδώ είμαι να το πει η κυρία να το αποδείξω και με screenshotΠράγματι η κοπέλα δεν εμφανίστηκε σε ένα ραντεβου της εχθές λόγω κάποιου αναπάντεχου προβλήματος . Οπότε εαν είσαι εσύ ισχύει για το συμβάν και δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα του ραντεβού σου . Ένα μόνο πες μου ,το πρώτο γράμμα του ονομάτος σου .,εαν θέλεις βέβαια .( Ξέρω το όνομα του τύπου που δεν έγινε το ραντεβού)
Νταβάς με 8ωρο της ορθοστασίας για 1200 ευρω δεν συνδυάζεται . Και ναι με κάλυψες για να πάρεις ηθική δικαίωση . Μου αρέσουν οι αλήθειες εξου και ο λόγος που σε αμφισβήτησα .Εγώ θα σου πω ότι το όνομα μου ξεκινάει από Δ.Η κυρία βέβαια με είπε Λεωνίδα ενώ τι βαιμπερ μου γράφει το όνομα μου κανονικά.Πιστευω να σε κάλυψα.Βεβαια πως γίνεται να μιλάς με την κοπέλα και η κοπέλα να μην απαντάει εδώ μέσα αν λέω αλήθεια.Ο νταβας της είσαι?
Ήταν για 10 το πρωί είπαμε οκ και η κυρία το άλλαξε στις 12 και τελικά εμφανίστηκε στις 12μιση.130€ για να μας παίζει η κυρία όχι αδερφέ.Πρεπει να σκεφτόμαστε με το κάνω κεφάλι και όχι με το κάτω.Δεν μπορεί η κυρία να έρθει στην ώρα της πας αλλού είναι απλό.Μην περιμένετε για να πληρώσετε δεν σας αξίζει μάγκεςετσι απο περιεργεια ,τι ωρα ηταν αυτο το ραντεβου που δεν ευδοκιμησε?
Με πρόλαβες... πως μου ξέφυγε αυτό το φρούτο!!!!!.....αληθεια τωρα ρε μαγκα μου!!!! Παρκαρισμενο κλωναρι εδω κ 10 χρονια κ ενοιωσες την αναγκη να μπεις μ'αυτο να πεις την "θεωρια" σου?!?!? Με 10 μνμ κ αυτα τα μισα εδω στην κοπελα, ο λογος σου δεν ειναι κ πολυ αξιοπιστος! Τι εγινε αραγε, θιχτηκαν τιποτα συμφεροντα κ μπηκες να τα υπερασπιστεις?
Είσαι φάουλ εδώ. Μην κρίνεις τους άλλους από τον αριθμό των κριτικών τους . Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.Φίλε Odin ,δεν δίνω βάση στα όσα λένε κάποιοι με ΜΗΔΕΝ κριτικές στο προφίλ τους ,είτε μιλάνε υπέρ ,είτε κατά .
Σε εμένα φυσικά και δεν έχεις καμια υποχρέωση ,έχεις όμως υποχρέωση στο φόρουμ που γράφεις για να το υποστηρίξεις αυτό που λές .Στα λόγια ολοι είμαστε Θεοί ,τα γραπτά όμως μένουν .Και φυσικά θα μιλήσω με την κοπέλα ,ήδη αυτό κάνω .
Πράγματι η κοπέλα δεν εμφανίστηκε σε ένα ραντεβου της εχθές λόγω κάποιου αναπάντεχου προβλήματος . Οπότε εαν είσαι εσύ ισχύει για το συμβάν και δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα του ραντεβού σου . Ένα μόνο πες μου ,το πρώτο γράμμα του ονομάτος σου .,εαν θέλεις βέβαια .( Ξέρω το όνομα του τύπου που δεν έγινε το ραντεβού)