White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.751
- Πόντοι
- 1.336
Και εσένα τι σε βάλαμε ,να είσαι ο αστυνόμος των νημάτων με ΜΗΔΕΝ κριτικές στα 5 χρόνια που είσαι γραμμένος στο bou και τρέχεις σε ολά τα νήματα να κοκορευτείς και να αυτοεπιδειχτείς ? Ή μήπως δεν είναιΕίσαι φάουλ εδώ. Μην κρίνεις τους άλλους από τον αριθμό των κριτικών τους . Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.
Υπάρχουν πολλές εργαζόμενες που δεν έχουν σελίδα κριτικών και οι συναγωνιστές γράφουν την κριτική τους μέσα στις εκατοντάδες σελίδες των αντίστοιχων θεμάτων. Όπως πχ εγω., όσες έχω επισκεφθεί δεν έχουν δική τους σελίδα για να γράφουμε τις κριτικές.
Και μετα παρεξηγιέσαι που σε λέει ο άλλος νταβατζή της;
- Πριν καναδυό μέρες μας έγραψες μια διθυραμβική κριτική απο τη συνάντησή σας στην οποία όχι μόνο δεν καθυστέρησε καθόλου, αλλα έφτασε και πριν από εσένα.
- Τώρα μόλις έγραψε κάποιος άσχημη κριτική, έτρεξες να πάρεις γραμμή υπεράσπισης.
- Γνωρίζεις ήδη για τα προβλήματά της που δημιουργούνται από "εξυπνάδες" όπως τους αποκάλεσες, πελάτες.
- Μιλάς ήδη με το κορίτσι για να διασταυρώσεις πληροφορίες.
- Ξέρεις ήδη το όνομα του πελάτη της που είχε ραντεβου
Εσύ μπορείς να αποδείξεις τα λεγόμενά σου σχετικά με το ραντεβού σου και ότι αυτά που έγραψες σαν κριτική απο τη συνάντησή σου, δεν είναι απλά ενα αναμάσημα και αναπαραγωγή καλών εντυπώσεων που έχουν γραφτεί παλαιώθεν από άλλα μέλη;
Ρε πως καρφώνεστε σιγά-σιγά οι αγαπούληδες!!!!!![]()
έτσι ?Τι έχεις προσφέρει στο bou με το να μην γράφεις κριτικές? Στο νταβατζής δεν παρεξηγήθηκα ,αλλά δεν διάβασες καλά ,ότι τον δικαίωσα τον φίλο για τα γραπτά του σε αυτά που ισχυρίσθηκε . Στο ''αγαπούλης '' ,,, να τις βράσω τέτοιες αγάπες ,να μου λείπουν αυτές οι καταστάσεις ,μόνο κακό κάνουν στην ψυχική μας υγεία . Πολύ εύκολα συμπεράσματα βγάζετε χωρίς να ξέρετε τον άλλον face2face .Όσο για την κριτική λες να είμαι τόσο μαλάκας και να θέλω να βάλω τον εαυτό μου '' target '' σε όλους εδω μέσα γράφοντας μια καλή κριτική? Έγραψα αυτό που βίωσα ,ούτε κάτι λιγότερο ,ούτε κάτι περσσότερο και όποιος θέλει την πιστεύει ,όποιος δεν θέλει υπάρχει και η αγνόηση και όλα καλά .
Αν θέλει ας βγεί η ίδια να το πεί , ήταν λάθος μου να ασχοληθώ εκτενέστερα με το θέμα αυτό .μηπως ξερεις ποιο ηταν το αναπαντεχο προβλημα της? ετσι για την ενημερωση του φορουμ...