DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 35.320
Είπα να το βγάλω από την τηλεόραση και να το βάλω πάνω μου..Κορμάρα. Αλλα έχω μια απορία αυτό πως το ζητάς σέξυ σεμεδακι ???????
Είπα να το βγάλω από την τηλεόραση και να το βάλω πάνω μου..Κορμάρα. Αλλα έχω μια απορία αυτό πως το ζητάς σέξυ σεμεδακι ???????
Είπα να το βγάλω από την τηλεόραση και να το βάλω πάνω μου..
Παιχνίδι των αισθήσεων και των παραισθήσεων μαζίΚαλημέρα.
![]()
Ουαουυυυ να αρχίσω ραμαζάνι;;;;;;;Καλημέρα.
![]()
Πάει καλύτερα σε εσένα πάντωςΕίπα να το βγάλω από την τηλεόραση και να το βάλω πάνω μου..
εεε καλη!!!Καλημέρα.
![]()
σεμεδακι της γιαγιας χαχαχαΕίπα να το βγάλω από την τηλεόραση και να το βάλω πάνω μου..
ΣτοιχειωμένηΚαλημέρα.
![]()
Χμ . Απλά πας σε ένα μαγαζί με γυναικεία εσώρουχα, λιγάκι το περιγράφεις , το διαλέγεις, τα σκας, και φεύγεις....Κορμάρα. Αλλα έχω μια απορία αυτό πως το ζητάς σέξυ σεμεδακι ???????
-Καλησπέρα σας, θα ήθελα ένα λευκό διχτυωτό ολόσωμο.Χμ . Απλά πας σε ένα μαγαζί με γυναικεία εσώρουχα, λιγάκι το περιγράφεις , το διαλέγεις, τα σκας, και φεύγεις....
Ετσι το αποκτάς, χωρίς να πεις το όνομα του
Πόσο όμορφη πχιαΚαλημέρα.
![]()
δεν έχεις ανάγκη απ αυτά .Καλημέρα.
![]()
εγω σιγουρα οχι !!! χαχααχ-Καλησπέρα σας, θα ήθελα ένα λευκό διχτυωτό ολόσωμο.
-Σεμεδάκι της γιαγιάς σου δηλαδή.
-Είστε σίγουρα πωλητής εσωρούχων?
Φαντάζομαι τον φωτογράφοΚαλημέρα.
![]()
Φτου σου κοπελαρα μου..!!Καλημέρα.
![]()
Κ φυσικά, λες ότι είναι για μια φίλη σου!!!Χμ . Απλά πας σε ένα μαγαζί με γυναικεία εσώρουχα, λιγάκι το περιγράφεις , το διαλέγεις, τα σκας, και φεύγεις....
Ετσι το αποκτάς, χωρίς να πεις το όνομα του
Να τα χιλιάσεις μικρή μουΈνεκα γενεθλίων, σήμερα και αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν ραντεβού.. Σας φιλώ![]()
Χρόνια Πολλά ! Πολύχρονη με Υγεία.Ένεκα γενεθλίων, σήμερα και αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν ραντεβού.. Σας φιλώ![]()
Χρόνιααααα πολλάαααααα δεσποινίς, wish you the bestΈνεκα γενεθλίων, σήμερα και αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν ραντεβού.. Σας φιλώ![]()