Stadium Municipal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.768
- Πόντοι
- 481
Εδώ ρε παλικάρια μέχρι και για Γ.Α.Δ.Α απείλησε τον πελάτη που δεν ανέχτηκε το στήσιμο της, για τον άσπρο Οθέλλο σκατε που έχει τα στοιχεία του;;;
Ε χρειαζόταν ένα μαδοπούτσι και εδώ . Φυτοζωούσε τόσο καιρό το νήμαΆλλη μια τυπική μέρα στο μπου.
Χαλαρώστε ρε λίγο.
Καλοκαίρι είναι.
Στην ΓΑΔΑ να πάει να καταγγείλει τους νταβάδες της που την έχουν 24/7, 365 το χρόνο να κάνει βίζιτες...Εδώ ρε παλικάρια μέχρι και για Γ.Α.Δ.Α απείλησε τον πελάτη που δεν ανέχτηκε το στήσιμο της, για τον άσπρο Οθέλλο σκατε που έχει τα στοιχεία του;;;
ελα ντε.... και ο αγαπούλης ο @White Othellos ζητούσε από το άλλο τον @Paleokostas3 αποδείξεις και αντίγραφα συνομιλιών για να πειστεί ότι ήταν πραγματικό το ραντεβού.. και ο αθεόφοβος πήρε τηλέφωνο κιόλας την Αριάδνη για να μάθει πληροφορίες.Πραγματικά διαβάζω και δεν βγάζει κανένα νόημα όλο αυτό.
Ούτε η ίδια η κοπέλα δεν αρνήθηκε ποτέ ούτε ότι αργεί, ούτε ότι κοιμάται σε πολλά ραντεβού της. Και εγώ τα έχω δει και τα δύο από πρώτο χέρι αυτά.
Οπότε αναρωτιέμαι. Προς τι η όλη κουβέντα αυτή; Ότι τι; Τι πάμε να δείξουμε; Ότι και καλά δεν αργεί; Ότι και καλά δεν κοιμάται στα ραντεβού από την κούραση;
Αλήθεια τώρα; Σοβαρά;
Κάπου όπα παιδιά. Λίγο έλεος για τη νοημοσύνη όσων διαβάζουν. Δεν είναι όλοι ραδίκια και πρόβατα.
Peace![]()
Φίλε θα γράψω την άποψη μου χωρίς χαβαλε. Το να εμφανίζονται κάποιοι με αποθεωτικη κριτική μια στο τόσο ούτε με παραξενευει ούτε με πονηρευει (είμαι ευκολόπιστος) για προμοτοριλικια κτλ . Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι το ραντεβού με την συγκεκριμένη είναι τζόκερ. Θα περάσει σούπερ κάποιος αλλά πολλοί θα έχουνε πρόβλημα. Το ότι αγοράζουν αμασητα τις παπαριές που τους λέει για πόλεμο που δέχεται και για μένος προς το πρόσωπο της και τα γράφουνε κιόλας εδώ ακυρώνοντας τους μύστες που πλήρωσαν χοτελ και ήταν 3 ώρες στο περίμενε με ξεπερνάει..... Ας γράφει ο καθένας την εμπειρία του και ας μένει εκεί.Στην ΓΑΔΑ να πάει να καταγγείλει τους νταβάδες της που την έχουν 24/7, 365 το χρόνο να κάνει βίζιτες...
Δηλαδης, θα πάρει τελεφωνο στην ΓΑΔΑ και θα πει: γειά σας κύριε παυτε μου, είμαι η Αριαδνη που κάνω παράνομες βίζιτες και θέλω να καταγγείλω τον τάδε που συμφωνήσαμε να με πηδηξει έναντι αφορολογητης αμοιβής?
Ρε πάμε καλά? σαν πολύ δεν έχουν αφήσει ενεργό το νημα της οι διαχειριστές?
όπως το είπες.. Τζόκερ...Φίλε θα γράψω την άποψη μου χωρίς χαβαλε. Το να εμφανίζονται κάποιοι με αποθεωτικη κριτική μια στο τόσο ούτε με παραξενευει ούτε με πονηρευει (είμαι ευκολόπιστος) για προμοτοριλικια κτλ . Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι το ραντεβού με την συγκεκριμένη είναι τζόκερ. Θα περάσει σούπερ κάποιος αλλά πολλοί θα έχουνε πρόβλημα. Το ότι αγοράζουν αμασητα τις παπαριές που τους λέει για πόλεμο που δέχεται και για μένος προς το πρόσωπο της και τα γράφουνε κιόλας εδώ ακυρώνοντας τους μύστες που πλήρωσαν χοτελ και ήταν 3 ώρες στο περίμενε με ξεπερνάει..... Ας γράφει ο καθένας την εμπειρία του και ας μένει εκεί.
δεν υπαρχει κανενας πολεμος απο κανεναν.....μονη της τα κανει ολαΦίλε θα γράψω την άποψη μου χωρίς χαβαλε. Το να εμφανίζονται κάποιοι με αποθεωτικη κριτική μια στο τόσο ούτε με παραξενευει ούτε με πονηρευει (είμαι ευκολόπιστος) για προμοτοριλικια κτλ . Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι το ραντεβού με την συγκεκριμένη είναι τζόκερ. Θα περάσει σούπερ κάποιος αλλά πολλοί θα έχουνε πρόβλημα. Το ότι αγοράζουν αμασητα τις παπαριές που τους λέει για πόλεμο που δέχεται και για μένος προς το πρόσωπο της και τα γράφουνε κιόλας εδώ ακυρώνοντας τους μύστες που πλήρωσαν χοτελ και ήταν 3 ώρες στο περίμενε με ξεπερνάει..... Ας γράφει ο καθένας την εμπειρία του και ας μένει εκεί.
Ακριβώς αυτό εννοούσα τζόκερ... Το χειρότερο δεν είναι το άκυρο. Εάν σου πει από την αρχή δεν μπορώ, έχεις τις εναλλακτικές της τελευταίας στιγμής. Το έρχομαι, είμαι στο ταξί, είμαι απ'έξω, είμαι στο ασανσέρ για κάνα τρίωρο, βγάζει τον άλλον εκτός εαυτού. Και μετά γράφει ο τύπος που πέρασε καλά ότι το κορίτσι δέχεται πόλεμο.όπως το είπες.. Τζόκερ...
Θα πάρουν πχ 15 ατομα τηλεφωνο... θα πει σε όλους ναι... οι 14 θα μείνουν με το πουλί στο χέρι περιμένοντας , ένας τυχερός θα τη συναντησει και θα ερθει εδω μετα να γράψει...
"Παιδιά εγώ έκλεισα ραντεβου και ήρθε αμέσως"
ειναι λιγο πιο περιπλοκο.....ξεκιναει με εναν πχ στα νοτια......θα ανοιξει τον καταλογο που λεει νοτια και θα αρχισει τις καλημερες καλησπερες....θα κανονισει με οσους απαντησουν και μετα θα αρχισει το γλεντι....ενδιαμεσα θα απαντησουν καποιοι λιγο καθυστερημενα .....μετα θα επιλεξει τα ποσα,ποιους ψιλογουσταρει και πους οχι.......και καπου εκει χανεται η μπαλα....όπως το είπες.. Τζόκερ...
Θα πάρουν πχ 15 ατομα τηλεφωνο... θα πει σε όλους ναι... οι 14 θα μείνουν με το πουλί στο χέρι περιμένοντας , ένας τυχερός θα τη συναντησει και θα ερθει εδω μετα να γράψει...
"Παιδιά εγώ έκλεισα ραντεβου και ήρθε αμέσως"
Εννοείται ότι δεν υπάρχει πόλεμος φίλε μου. Εδώ κοπέλες που είναι σπαθί σε υπηρεσίες και συμπεριφορά ακούνε τα καντήλια τους στο site. Πόλεμο η Αριάδνη;;; Ανέκδοτο.δεν υπαρχει κανενας πολεμος απο κανεναν.....μονη της τα κανει ολα
αυτο ακριβωςποιους ψιλογουσταρει και πους οχι......
με τη συμπεριφορα της εχει χασει το τεκμηριο της αθωοτητας μετα απο τοσα ψεματα.......ειδικα οταν λεει οτι ανεβαινει τις σκαλε στο μπιλ και περναει μια ωρα +........με τα γονατα να τα ανεβαινε οπως οι προσκυνητες της Τηνου παραπανω απο δεκα λεπτα δεν θα εκανε....αυτο ακριβως
Παίρνεις εσυ τηλέφωνο παίρνω κι εγω.... οι ώρες μας περίπου συμπιπτουν...
Καλό παιδί ο no Mercy ,καθαρός περιποιημένος, εμφανίσιμος ,αφήνει και το κάτι παραπάνω,.., ο άλλος ο κλατσαπλιάς ο περαματιωτης ,δεν τον ξερω, πρώτη φορά με παίρνει... γάμησέ τον μωρέ ... θα πάω στον no mercy και αν ο άλλος ο μαλακας ειναι ακόμα στο δωμάτιο μετα από κανα τρίωρο θα τον επισκεφτω...
Για τον πόλεμο που εχει αναφερθει.. δεν εχω άποψη. Δεν είμαι μέσα στο σπίτι της για να ξέρω τι βάσανα μπορεί να περνάει και τι όχι
αα καλα αυτο μου το εχει κάνει και μια παλιά γκόμενα που γνωρισα στο facebook . Φτάνω σπίτι της,.. παρκάρω , περιμένω κανα 10λεπτο... παιρνω τηλεφωνο και της λέω ότι έφτασα........ειδικα οταν λεει οτι ανεβαινει τις σκαλε στο μπιλ και περναει μια ωρα +........
Καί άλλο μαδομουνι; Φτάνει τόσο, 550 σελίδες τό ίδιο πράγμα από την αρχή, ή ίδια καραμέλα, κούρασε τό θέμα καί κούρασαν ορισμένοι. Τά ίδια και τά ίδια συνέχεια ούτε μεροκάματο νά έβγαζαν.Ε χρειαζόταν ένα μαδοπούτσι και εδώ . Φυτοζωούσε τόσο καιρό το νήμα![]()