Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.096
- Πόντοι
- 486
Στα αστέρια που ανήκειπου είσαι?![]()
Στα αστέρια που ανήκειπου είσαι?![]()
Τι να κάνει εκεί πάνω στο σκοτάδι! Μαλδίβες θέλουμε...Στα αστέρια που ανήκει
ΚιουριαΞέρεις..
![]()
Να του δώσει φως και λάμψη???Τι να κάνει εκεί πάνω στο σκοτάδι! Μαλδίβες θέλουμε...
καλη!!!Όταν θα χρειαστεί να συμμετάσχω σε κάποιο διαγωνισμό, θα το σκεφτώ..
Να του δώσει φως και λάμψη???
δυνατη!!! χαχαα
BeautifulΚαλησπέρα, διαθέσιμη ξανά από Δευτέρα απόγευμα.
Να έχετε μια όμορφη ημέρα..!
![]()
Καλησπέρα, διαθέσιμη ξανά από Δευτέρα απόγευμα.
![]()
Καλησπέρα, διαθέσιμη ξανά από Δευτέρα απόγευμα.
![]()
πολυ καλη!!!
Ε, ντάξει... μπορείς κ καλύτερα!! Έστω και μονολεκτικά...γενικοτερα δεν λεω πολλα !!! χεχε
όχι όχι, δεν ήρθα να σπείρω ανέμους....αλλά ήταν βαρύ, όχι ελαφρύ!Αχ νομίζω με υποβαθμίζετε ελαφρώς..
στειλε μου ενα λεξικο λεβεντη μου να αρχισω να μαθαινω !!!Ε, ντάξει... μπορείς κ καλύτερα!! Έστω και μονολεκτικά...
Εγώ ας πούμε θα σκεφτόμουν το Fabulous, το Excellent ....το Amazing....έστω ένα Φάκινγκ Χοτ ρε αδερφέ!
Τι "πολύ καλή" είναι αυτό και τι περιμένεις να "κερδίσεις"????
όχι όχι, δεν ήρθα να σπείρω ανέμους....αλλά ήταν βαρύ, όχι ελαφρύ!![]()
(θα προσπαθήσω να απαντήσω με χιούμορ γιατί και πριν χιούμορ έκανα και kοπλιμέντα στην κυρία του νήματος!!)στειλε μου ενα λεξικο λεβεντη μου να αρχισω να μαθαινω !!!
Αύριο έχουμε James μου! Κριός, καρκίνος, ζυγός, Αιγόκερως ας μην μπούνε 2 μέρες μπου, η μάλλον να μπούνε να περάσουμε την ώρα...(θα προσπαθήσω να απαντήσω με χιούμορ γιατί και πριν χιούμορ έκανα και kοπλιμέντα στην κυρία του νήματος!!)
Δεν έχω παλικάρι μου...το διάβασα, το έμαθα κ το πέταξα! Σόρυ...
ΥΓ: τι στο πούτσο σήμερα και αρπάζεστε όλοι? Η πανσέληνος θα φταίει...![]()
Ε οι παρενέργειες ξεκινούν μια μέρα πριν… και διαρκούν και για μια μερά μετά!!Αύριο έχουμε James μου! Κριός, καρκίνος, ζυγός, Αιγόκερως ας μην μπούνε 2 μέρες μπου, η μάλλον να μπούνε να περάσουμε την ώρα...
Ο Σκορπιός μια χαρά θα είναι,και ο Ταύρος... θα βλέπουν τους άλλουςΕ οι παρενέργειες ξεκινούν μια μέρα πριν… και διαρκούν και για μια μερά μετά!!
Ας μπουν λοιπόν! Εγώ δεν ξέρω πως θα είμαι … χαχαχα![]()
Δεν ξέρω κανέναν σκορπιόΟ Σκορπιός μια χαρά θα είναι,και ο Ταύρος... θα βλέπουν τους άλλους![]()
Η Dior, τώρα ξέρεις...Δεν ξέρω κανέναν σκορπιόαλλά ωραία!!
![]()