DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 29.913
Φρεγάτα μου πανέμορφη
Φρεγάτα μου πανώρια
Σε βλέπουν και ζουλεύουνε
Τα άλλα τα βαπόρια
Φρεγάτα μου πανέμορφη
Φρεγάτα μου πανώρια
Σε βλέπουν και ζουλεύουνε
Τα άλλα τα βαπόρια
Το πρωί έχουμε πει ουκ ολίγες φορές για ποιό λόγο είναι.. ύπνος και καφές..καλησπερα κυρια μου και καλη χρονια ! θα συνεχισετε και το νεο ετος να μην κανετε συναντησεις πρωινομεσημεριανες ? ευχαριστω.
Είμαστε εδώ να λύσουμε τις απορίες σας.περιεργο........
Τι γράφει εκεί κάτω; handle with care;;;Καλησπέρα, λίγα κενά για Παρασκευή και Σάββατο.
το ελπίζω γιατί έχω πολλές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαστε εδώ να λύσουμε τις απορίες σας.
Δηλαδή ωράριο που ξεκινάς; 5-6 κ μετά; 2-4 no; Πάλι;Το πρωί έχουμε πει ουκ ολίγες φορές για ποιό λόγο είναι.. ύπνος και καφές..
Δεν τις θέτεις τις απορίες και με κρατάς σε αγωνία όμως.το ελπίζω γιατί έχω πολλές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ φιλη μουΤο πρωί έχουμε πει ουκ ολίγες φορές για ποιό λόγο είναι.. ύπνος και καφές..
Βαριά 16:00, εάν υπάρξουν εξαιρέσεις για πιο νωρίς θα ενημερώσω.Δηλαδή ωράριο που ξεκινάς; 5-6 κ μετά; 2-4 no; Πάλι;
απορία πρώτη στραβοι είναι εκεί στην Αθήνα???Δεν τις θέτεις τις απορίες και με κρατάς σε αγωνία όμως.
Γιατί καλέ τι έχουν τα αγόρια μας εδώ?απορία πρώτη στραβοι είναι εκεί στην Αθήνα???
έχουν τέτοια κοριτσάρα στην διάθεση τους και την έχουν με κενά χριστός και απόστολος!!!Γιατί καλέ τι έχουν τα αγόρια μας εδώ?
Βυζαρες!!!!Καλησπέρα, λίγα κενά για Παρασκευή και Σάββατο.