<3Ωραία θέα με την καλύτερη παρέα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μμμ
<3Ωραία θέα με την καλύτερη παρέα..
Μμμ
κορμαραααα
Ευχαριστώ Tom!κορμαραααα
Στο παρνασο για σκι.
Έτσι ακριβώςΣτο παρνασο για σκι.
Και στην αραχωβα για ξε-σκι
Ωραια βυζια το μωρακιΗ μία καλύτερη από την άλλη, ιδιαίτερα η δεύτερη με αυτό το σεξυ μαλι, τρελενομαι
Όντως ;)Η δεύτερη φωτογραφία τα σπάει,
ΜερσιΩραια βυζια το μωρακι
Γλυκέ μου ;)Η μία καλύτερη από την άλλη, ιδιαίτερα η δεύτερη με αυτό το σεξυ μαλι, τρελενομαι
....πολυ καλυτερο αυτο το μαλλι!Ο καλησπέρα αγαπες τι μου κάνετε
Σε ευχαριστώ πολύ!και εγώ το προτιμώ η αλήθεια είναι…....πολυ καλυτερο αυτο το μαλλι!
Καλησπέρα γλυκιά μου ωραία στάση σκέτη κόλαση είσαιΟ καλησπέρα αγαπες τι μου κάνετε
Καν' την έγχρωμη να δω λίγο κάτι...Ο καλησπέρα αγαπες τι μου κάνετε
Τι γλυκέ μου;Καν' την έγχρωμη να δω λίγο κάτι...
Απολαμβάνουμε την ωραία θέαΟ καλησπέρα αγαπες τι μου κάνετε
<3νομίζω ότι στο είχαν πει άλλοι πρώτα, ότι σου πάει, και να μην το αλαξεις
Τι λεπτομέρειες...Τι γλυκέ μου;
Εισαι για πολυ πουτσα αλλα αυτα που διαβαζω τι να κλεισω ραντεβου .Με την καυλα θα μεινουμε .Ο καλησπέρα αγαπες τι μου κάνετε
Απλά μη κλείσεις δωμάτιο και περίμενε να έρθει εγώ έχασα τα λεφτά του δωματίου και με έστησε δεύτερη φορά στην ίδια μέρα με την πρόφαση ότι θα πλήρωνε το δωμάτιο, απλά δεν μπήκα δωμάτιο τη δεύτερη περίμενα απέξω από το ξενοδοχείο μια ώρα δεν ήρθε ποτέ της έστειλα κάτι διακριτικό γιατί δε μου αρέσει να βρίζω χριστός και Παναγίες και την μπλόκαρα.Εισαι για πολυ πουτσα αλλα αυτα που διαβαζω τι να κλεισω ραντεβου .Με την καυλα θα μεινουμε .
Έτσι κάνει και στους κλώνους.Απλά μη κλείσεις δωμάτιο και περίμενε να έρθει εγώ έχασα τα λεφτά του δωματίου και με έστησε δεύτερη φορά στην ίδια μέρα με την πρόφαση ότι θα πλήρωνε το δωμάτιο, απλά δεν μπήκα δωμάτιο τη δεύτερη περίμενα απέξω από το ξενοδοχείο μια ώρα δεν ήρθε ποτέ της έστειλα κάτι διακριτικό γιατί δε μου αρέσει να βρίζω χριστός και Παναγίες και την μπλόκαρα.