TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 802
- Πόντοι
- 86
συγγνωμη που θα στο πω αλλα φταιs παρα παρα πολυ που την κρατησεs και την πληρωσεs κι ολαs, εκει στην πιπα που την πηρε ο υπνοs , ντυσου και φυγε κυριοs !!!!! σε εστησε και 1.5 ολοκληρη ωρα ?? και την δεχτηκεs ?? λαθοs φιλεΛοιπόν μίας και δεν υπάρχει "καρτέλα" για την Αριάδνη θα γράψω μια κριτική εδώ.
Το post είναι μέρος του "3 κηδείες και ένας γάμος", απο την εμπειρία μου με 4 συναντήσεις τον Μαίο κοντά στο Πάσχα. Η Αριάδνη ήταν η 3η συνάντηση και δυστυχώς ήταν κηδεία.
Είχα φάει ήδη 2 φόλες και ήθελα να ρεφάρω. Είδα μερικά καλά σχόλια online και αποφάσισα να στείλω στην independent Αριάδνη. Συνεννόηση πολύ ευκολη. Εκλεισα για 2 ώρες με πρωκτικό. Πάω στο ξενοδοχείο, κλείνω και σουίτα ο ανόητος και περιμένω... περιμένω... περιμένω. 22:00 το ραντεβού μας, στις 22:15 μου στέλνει είμαι στο δρόμο. Τελικά ήρθε στις 23:25. Άνοιξα την πόρτα για να φύγω και την πέτυχα στα σκαλιά να μιλάει στο τηλέφωνο. Μπαίνει μέσα, ένα γλυκύτατο κορίτσι, φρέσκο, όμορφο, ντυμένο χαλαρά. Με βλέπει ξενερωμένο και μου δίνει μία δικαιολογία που εαν ισχύει δεν θα έπρεπε να δουλεύει εκείνη την μέρα αλλα τελοσπάντων. Μπαίνει για μπάνιο κάνει 15 λεπτά (+ σχεδόν 1,5 ώρα που άργησε μας έμενε 1 ώρα και ένα τέταρτο - το δωμάτιο το κλείνεις για 3 ώρες btw) βγαίνει με ωραία εσώρουχα (νομίζω έχει και μια σχετική φώτο με αυτά) και προσπαθεί να κάνει παιχνίδι. Καλο στοματικό για λίγο μιας και εκει ξεκινησε ο εφιάλτης.... την πήρε ο ύπνος με το μαρκούτσι στο στόμα... Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Μου θύμησε το ανέκδοτο με το κορίτσι που ήθελε να ξυπνήσει το αγόρι της με στοματικό αλλά αυτός ξυπνούσε πάντα πρώτος και κάποιος συμβούλεψε να το βάλει στο στόμα απο βραδύς να ξαλμυρίσει. Κάνω μια κίνηση να δώ τι παίζει και τινάζεται λες και την χτύπησε ηλεκτρικό. Με τα πολλά με τα λίγα πάμε στο σεξ το οποίο ήταν πολύ παθητικό, το ίδιο και το πρωκτικό. Το κοντέρ έγραψε με το ζόρι 2 ολοκληρώσεις και αυτές με δυσκολία. Επέμενε έντονα να μου κάνει και μασάζ αλλά δυστυχώς την πήρε ο ύπνος και έκει. Την ρώτησα έαν είναι καλά, έαν είναι κουρασμένη και αντί να μου μιλήσει σαν άνθρωπος προς άνθρωπο επέλεξε να μου πει 2 χαζομάρες και να τα αρνηθεί όλα. Λές και είμαι τρελός.
Κρίμα γιατί είναι πολύ όμορφη κοπέλα με κα-τα-πλη-κτι-κό και πολύ σεξουαλικό σώμα. Θα μπορούσε να έκανε παπάδες (ίσως και να κάνει εαν συναντάει θύματα σαν εμένα).
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι το ξενοδοχείο μου ζήτησε να πληρώσω έξτρα την μία ώρα.