Σε ευχαριστώ κάλε μου <3Είσαι αστέρι γλυκιά μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
;) είμαιΓια γλύψιμο είσαι ολοκληρη
Σε ευχαριστώ κάλε μου <3Είσαι αστέρι γλυκιά μου
;) είμαιΓια γλύψιμο είσαι ολοκληρη
Hello babies
Αυτο το κορμάκι σου... Αχχχχχχ...Hello babies
Που είσαι αγάπη!;Αυτο το κορμάκι σου... Αχχχχχχ...
για δαγκωμα ειναιHello babies
Από τις φορές που δεν με νοιάζει να μου γυρίζουν την πλάτη…..Hello babies
Εσύ το έχεις το πρόβλημα και δεν κάνεις και τίποτα για να το διορθώσεις!!!!Τι πρόβλημα έχετε βρε παιδιά;; Πραγματικά τώρα .. τίποτα πιο ενδιαφέρον από εμένα δεν υπαρχει;
Όντως, θα έκανε καριέρα ως μέλος, του Εθνικού μας Κυνοβουλιου.Εσύ το έχεις το πρόβλημα και δεν κάνεις και τίποτα για να το διορθώσεις!!!!
Οι υποσχέσεις σου χειρότερες και από πολιτικού!!!!!
Δεν διαφωνώ.Οποιος ειναι ευσυγκινητος και δεν αντεχει τις κριτικες και απτη πραγματικοτητα να μην ξανα μπει στο μπου. Τοσο απλα .
Ρε φιλε τι μας λες για τις βροχες , και οταν οι αλλες μερες ηταν χαρα θεου γιατι αργουσε απο 45 λεπτα και πανω , το κακο ειναι οτι με τις αργοποριες που κανει χανει πελατες που την χαρακτηριζουν ανευθηνη και αναξιοπιστη , το κοριτσι εχει προβλημα με το ρολοι και την αισθηση του χρονο ,για να μην την χαρακτηρησω αναισθητη και πολλα αλλα .Καλημέρα! Δεν έχω συναντήσει το κορίτσι και δεν ξέρω αν θα το κάνω. Έχω διαβάσει τις κριτικές σχετικά με τις υπηρεσίες της, τα συν και τα πλην της.
Και εγώ της έχω γράψει 1-2 πειραχτικά σχόλια.
Αλλά αυτό το πράγμα να βρέχει συνεχώς κριτικές και κακίες για την αργοπορία της έχει παραγίνει.
Μην την τιμήσετε. Τόσο απλά.
Όσον αφορά στο «κοιμάται στο τσιμπουκι», σας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι παιχνίδι ρόλων?
«Τσιμπουκωσα την ωραία κοιμωμένη»….
Μάλλον δεν κατάλαβες. Είπα «βρέχει κριτικές»…. Δεν αναφέρθηκα σε βροχήΡε φιλε τι μας λες για τις βροχες , και οταν οι αλλες μερες ηταν χαρα θεου γιατι αργουσε απο 45 λεπτα και πανω , το κακο ειναι οτι με τις αργοποριες που κανει χανει πελατες που την χαρακτηριζουν ανευθηνη και αναξιοπιστη , το κοριτσι εχει προβλημα με το ρολοι και την αισθηση του χρονο ,για να μην την χαρακτηρησω αναισθητη και πολλα αλλα .
Ο Κ, οπως και να εχει τα υπολοιπα ειναι πραγματικοτης !!!!!!!!!!!Μάλλον δεν κατάλαβες. Είπα «βρέχει κριτικές»…. Δεν αναφέρθηκα σε βροχή
καπου λαθος τα εχεις καταλαβει.Αλλά αυτό το πράγμα να βρέχει συνεχώς κριτικές και κακίες για την αργοπορία της έχει παραγίνει.
Πάω πάσο στο Ελ Πάσο. Όλοι κρινόμαστε ούτως η άλλως.καπου λαθος τα εχεις καταλαβει.
μαλλον το αντιθετο εχει παραγινει.
η εργαζομενη στηνει ασυστολα κοσμο στα ραντεβου.
και μαλιστα εχει και θρασος να ζηταει και το λογο γιατι γραφονται τετοια σχολια,αντι να κοιταξει να διορθωθει.
και στο παρον τοπικ η εργαζομενη κρινεται,οχι οι πελατες.
φανταζομαι καταλαβαινεις τον λογο.
μην κανουμε περαιτερω αναλυση.