AndronikosChe
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2023
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Πολύ ωραιο κορμί. Αλλά αν ισχύει ότι στήνει και δεν εμφανίζεται μένεις με την πίκρα και την χείρα. Μπορεί να δοκιμάσω αν έχω πολύ χρόνο για να περιμένω
Πολύ ωραιο κορμί. Αλλά αν ισχύει ότι στήνει και δεν εμφανίζεται μένεις με την πίκρα και την χείρα. Μπορεί να δοκιμάσω αν έχω πολύ χρόνο για να περιμένω
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου...
Γεια σου όμορφη!
Το έθεσες καλύτερα από όλους.Απλά την αγνοείτε, το προϊόν που πουλάει έχει πλέον καεί με ιδίαν ευθύνη.
Αφού το ξέρεις...no photo, no party...Τα σέβη μου...Καλησπέρα αγαπες μου!!
ΣπευδωΑφού το ξέρεις...no photo, no party...Τα σέβη μου...
Αττην την ειδαμε εχθες
Κατά λαθοςΑττην την ειδαμε εχθες
Βγαλε το εσωρουχο!!!!!Κατά λαθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νομιζω οτι ειναι περιττο να πουμε οτι εχουμε να κανουμε με μια αδιανοητα ελκυστικη γυναικα !!
Τώρα μιλάς σωστά...Κατά λαθος
ΝΣΓΚατά λαθος
Βαθύ νόημα…..Κατά λαθος
Ότι και να πείς φίλε μου έχεις δίκιο. Απλά θέλω να φέρομαι σωστά και ας είναι οι άλλοι λάθος. Τουλάχιστον να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Την ρώτησα πολλές φορές κατα την διάρκεια του ραντεβού έαν συμβαίνει κάτι, έαν είναι καλά, έαν θέλει βοήθεια. Δεν είπε τίποτα. Απο εμένα δυστυχώς θα φάει μάυρο παρά το γεγονός ότι είναι πανέμορφη και πολλα υποσχόμενη.συγγνωμη που θα στο πω αλλα φταιs παρα παρα πολυ που την κρατησεs και την πληρωσεs κι ολαs, εκει στην πιπα που την πηρε ο υπνοs , ντυσου και φυγε κυριοs !!!!! σε εστησε και 1.5 ολοκληρη ωρα ?? και την δεχτηκεs ?? λαθοs φιλε
Καλησπέρα!!Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!
Τι να πω... αρμονία της φύσης...
Κατά λαθος
Πανεμορφα