Διαγραμμένο μέλος 224207
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 598
- Πόντοι
- 81
Και πολύ καλά τους κάνειΈτσι κάνει και στους κλώνους.
Και πολύ καλά τους κάνειΈτσι κάνει και στους κλώνους.
Μπράβο Πουτσα Μπάλα και Τραμπαλα.Και πολύ καλά τους κάνει
και μετα να γαμησω την η τον ρεσεψιονιστ , αστο σου λεωΑπλά μη κλείσεις δωμάτιο και περίμενε να έρθει εγώ έχασα τα λεφτά του δωματίου και με έστησε δεύτερη φορά στην ίδια μέρα με την πρόφαση ότι θα πλήρωνε το δωμάτιο, απλά δεν μπήκα δωμάτιο τη δεύτερη περίμενα απέξω από το ξενοδοχείο μια ώρα δεν ήρθε ποτέ της έστειλα κάτι διακριτικό γιατί δε μου αρέσει να βρίζω χριστός και Παναγίες και την μπλόκαρα.
Εντάξει, πάνε αυτοκτόνα τώρα μπας και κάνεις καμία χάρη στην ανθρωπότητα άντε γιατί μας έπρηξες τα αρχίδιαΜπράβο Πουτσα Μπάλα και Τραμπαλα.
Αφού το παραδέχεσαι ότι είσαι κλώνος.
Γρήγορα δίπλα θα φας παντόφλα από την άλλη, αγκαπουλη.Εντάξει, πάνε αυτοκτόνα τώρα μπας και κάνεις καμία χάρη στην ανθρωπότητα άντε γιατί μας έπρηξες τα αρχίδια
Ρε πάνε πέθανε σου λέω, να γίνει καλύτερος ο κόσμος, κάνε μια χάρη και εσύ σε αυτόν τον ταλαίπωρο κόσμο, πέθανε σου λέω θα γίνει καλύτερος. Αντε γιατί και εσύ βασανίζεσαι βλέπω.Γρήγορα δίπλα θα φας παντόφλα από την άλλη, αγκαπουλη.
Για λυπηση..... Τς τς τς τςΡε πάνε πέθανε σου λέω, να γίνει καλύτερος ο κόσμος, κάνε μια χάρη και εσύ σε αυτόν τον ταλαίπωρο κόσμο, πέθανε σου λέω θα γίνει καλύτερος.
Και εγώ αυτό λέω είσαι για λύπηση για αυτό αυτοκτόνα να γλιτώσειςΓια λυπηση..... Τς τς τς τς
Pathetic...Και εγώ αυτό λέω είσαι για λύπηση για αυτό αυτοκτόνα να γλιτώσεις
Δηλαδή η κοπέλα στήνει τους πελάτες?Απλά μη κλείσεις δωμάτιο και περίμενε να έρθει εγώ έχασα τα λεφτά του δωματίου και με έστησε δεύτερη φορά στην ίδια μέρα με την πρόφαση ότι θα πλήρωνε το δωμάτιο, απλά δεν μπήκα δωμάτιο τη δεύτερη περίμενα απέξω από το ξενοδοχείο μια ώρα δεν ήρθε ποτέ της έστειλα κάτι διακριτικό γιατί δε μου αρέσει να βρίζω χριστός και Παναγίες και την μπλόκαρα.
Καλά μαλάκας είσαι;Δηλαδή η κοπέλα στήνει τους πελάτες?
Για δυνατές καταστάσειςΟ καλησπέρα αγαπες τι μου κάνετε
Δωμάτιο με θέα...Ο καλησπέρα αγαπες τι μου κάνετε
Σε έστησε μια φορά και ξαναπήγες ρε ναυάγιο;Απλά μη κλείσεις δωμάτιο και περίμενε να έρθει εγώ έχασα τα λεφτά του δωματίου και με έστησε δεύτερη φορά στην ίδια μέρα με την πρόφαση ότι θα πλήρωνε το δωμάτιο, απλά δεν μπήκα δωμάτιο τη δεύτερη περίμενα απέξω από το ξενοδοχείο μια ώρα δεν ήρθε ποτέ της έστειλα κάτι διακριτικό γιατί δε μου αρέσει να βρίζω χριστός και Παναγίες και την μπλόκαρα.
<3καλημέρα και σε εσένα,![]()
Για πολλά...
Λες…;Για πολλά...