hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.871
- Πόντοι
- 12.896
εχω μηχανακι, να την φερνω ωστε να μειωθουν οι καθυστερησεις? με το αζημειωτο βεβαια
Ἄν φέρνεις καί μία πίτσα μαζί....
εχω μηχανακι, να την φερνω ωστε να μειωθουν οι καθυστερησεις? με το αζημειωτο βεβαια
αντε βρε...εχω μηχανακι, να την φερνω ωστε να μειωθουν οι καθυστερησεις? με το αζημειωτο βεβαια
Άντε κουμπάρος εγώ....λυσσαξατε παλι!!!!
Ερ'τε το κοριτσ' λεμεεεεεεεεεε.....
...ρε μαγκα τι ζορι τραβας με γαμους κ κουμπαριες συνεχεια, γαμους οργανωνεις?!!?!?Άντε κουμπάρος εγώ.
Οι παροιμία τι λέει ο κουμπάρος την κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα....ρε μαγκα τι ζορι τραβας με γαμους κ κουμπαριες συνεχεια, γαμους οργανωνεις?!!?!?
"Ἡ παροιμία", φίλε μου...Οι παροιμία τι λέει ο κουμπάρος την κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα.
Χαχα … φιλόλογος ??"Ἡ παροιμία", φίλε μου...
Στενο μουνακι και εσυ....αλλα οτι πρεπει για γλυψιμο!!Καληνύχτα …
Το μηλο κάτω από την μηλιά … πάντα μένει κάτι horny …Γιός φιλολόγων....
...αφου, ειν' μικρο ακομα το κοριτσ' γι αυτο! Στενο, σφιχτο και ολα αψηφουν την βαρυτητα!Στενο μουνακι και εσυ....αλλα οτι πρεπει για γλυψιμο!!
Εσενα τι σε πειραζει που το εγραψα αυτο και γελας...???...ειν' μικρο ακομα το κοριτσ' γι αυτο! Στενο, σφιχτο και ολα αψηφουν την βαρυτητα!
...μαγκα ματια σ εκανα. δεν γελασα!!!Εσενα τι σε πειραζει που το εγραψα αυτο και γελας...???
<3 <3...αφου, ειν' μικρο ακομα το κοριτσ' γι αυτο! Στενο, σφιχτο και ολα αψηφουν την βαρυτητα!
Θα αναρτηθεί λίαν συντόμωςΕκκρεμεί το ανάλογο ποστ που έλεγες
Ποποποποπο.... μας τρέλανες......για να ζεσταθούμε λιγο μιας και κάνει κρυο
Που να δεις από κοντάΠοποποποπο.... μας τρέλανες......