<3Τα λογια περιττευουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ ;)Σ'αρέσει να μας καυλωνεις;;
Σε ευχαριστώ αγάπηΕρωτας !!
<3Τα λογια περιττευουν
Πολύ ;)Σ'αρέσει να μας καυλωνεις;;
Σε ευχαριστώ αγάπηΕρωτας !!
<3
Πολύ ;)
Σε ευχαριστώ αγάπη
Εσύ τι διαθέσεις έχεις????Noir διαθέσεις σήμερα…καλησπέρα αγόρια μου…
ΆγριεςΕσύ τι διαθέσεις έχεις????
Για δείξε πόσο άγριες ειναιΆγριες
,@Ariadnaki δεν μας λυπάσαι καθόλου ??Noir διαθέσεις σήμερα…καλησπέρα αγόρια μου…
Just drooling..Noir διαθέσεις σήμερα…καλησπέρα αγόρια μου…
Σε θέλω με αυτό που φοράς στην επόμενη συνάντηση....Noir διαθέσεις σήμερα…καλησπέρα αγόρια μου…
Το μόνο που θα διόρθωνα στην φωτογραφία είναι ότι θα σε έβγαζα φωτογραφία με κλασσικές γόβες στιλέτο μαύρες με κόκκινο πάτοNoir διαθέσεις σήμερα…καλησπέρα αγόρια μου…
Έρχεται η στιγμή να σε γνωρίσω.Noir διαθέσεις σήμερα…καλησπέρα αγόρια μου…
Η στιγμή θα έρθει σίγουρα. Για την άλλη μην παίρνεις όρκο.Έρχεται η στιγμή να σε γνωρίσω.
Χαχαχα... μα μου έχει πει οτι θα είναι στην ωρα της.Η στιγμή θα έρθει σίγουρα. Για την άλλη μην παίρνεις όρκο.
Η στιγμή θα έρθει σίγουρα. Για την άλλη μην παίρνεις όρκο.
Α, εντάξει τοτε. Αφου το είπε...!!!! Δεν εχουμε κανέναν λόγο ναΧαχαχα... μα μου έχει πει οτι θα είναι στην ωρα της.
Είπες τη λέξη κλειδίΕρχεται η στιγμη να περιμενω να σε γνωρισω εννοουσε ο παικτης!
Είτε περιμένεις στο δρόμο, είτε περιμένεις στο σπίτι σου, όταν το ραντεβου σου δεν έρθει ποτέ, εξακολουθεί να λέγεται στήσιμο.Εγω σας το είπα.. Τα ξενοδοχεία είναι διπλά στο σπίτί μου.. Κλείνω δωμάτιο, γυρίζω πίσω και περιμένω. Στην ουσία δεν θα με έχει στήσει.
Σε θέλω με αυτό που φοράς στην επόμενη συνάντηση....
τι εναι μικροτερο απο το 3 ;
Αμα μαθει να εχει αισθηση της ωρας τοτε μπορει να ερθει !!!!!!!!!!!!!Χαχαχα... μα μου έχει πει οτι θα είναι στην ωρα της.