geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.863
- Πόντοι
- 34.478
σε 5 λεπτακια ειναι εκεισήμερα είσαι διαθέσιμη κανονικά από νωρίς?? και τώρα ας πούμε?
σε 5 λεπτακια ειναι εκεισήμερα είσαι διαθέσιμη κανονικά από νωρίς?? και τώρα ας πούμε?
με το να είσαι όπως είσαι δε γίνεσαι ούτε συμπαθέστερος ούτε ελκυστικότερος...παραμένεις αυτός που είσαι που είσαι αυτός που είσαιαν θες να ξεκλειδωσεις κατι πηγαινε σε ενα escape room να βγεις σε 5-6 χρονια να μην μας τα πρηζεις
Αυτο μου θυμιζει το στρατο.Που μας ελεγαν 5 λεπτα μια δουλιτσα και βγαινετε εξοδουχοι.Ηταν προγραμματισμενο να βγουμε 15.00 και τελικα βγαιναμε 20.00σε 5 λεπτακια ειναι εκει
εγω ειμαι γλυκουλης ρε και ευγενεστατοςμε το να είσαι όπως είσαι δε γίνεσαι ούτε συμπαθέστερος ούτε ελκυστικότερος...παραμένεις αυτός που είσαι που είσαι αυτός που είσαι
Ναι φυσικά ! Σε μια ώρα από τωρασήμερα είσαι διαθέσιμη κανονικά από νωρίς?? και τώρα ας πούμε?
Φυσικά ! Και ήδη άργησα…@Ariadnaki δροσιά σήμερα ...
Θα μας ζεστάνεις με τπτ ??
Μην λες τέτοια...Φυσικά ! Και ήδη άργησα…
εσυ;;; να αργήσεις;;;; πέφτω από τα σύννεφα. Αν εχει κάποιο μέλος παράπονα από τη συνέπειά σου , να πεσει φωτιά να μας κάψειΦυσικά ! Και ήδη άργησα…
Άντε Έλα να βάλουμε φωτιά στα κορμιάΦυσικά ! Και ήδη άργησα…
Και όχι μόνοΦυσικά ! Και ήδη άργησα…
Αριάνδη.. με τελείωσες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γεια σας μωράκια!!
Αυτό θέλω αλλά από κοντάΑριάνδη.. με τελείωσες.
Ότι είσαι καύλα στο έχω πει και από κοντά ε ?
Γεια σας μωράκια!!
A gorgeous girl !!
Γεια σας μωράκια!!
Με τέτοια κακοκαιρία σήμερα ολες οι στοιχηματικες δίνουν 1.05 στο στήσιμο της ΑριάδνηςΝα κανω απόπειρα για ραντεβού σημερα ή θα φαω στήσιμο;