nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Πολύ γνωριμο αυτό το λαχταριστο κωλαρακι!! Να γλείφεις και τα δάχτυλα σου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γεια σας μωράκια!!
Πολύ γνωριμο αυτό το λαχταριστο κωλαρακι!! Να γλείφεις και τα δάχτυλα σου!
Γεια σας μωράκια!!
Αχ μην το θυμάμαι αυτο το κωλαρακι δεν μπορώ
Γεια σας μωράκια!!
Για φάγωμα...
Γεια σας μωράκια!!
μπααααα.Με τέτοια κακοκαιρία σήμερα ολες οι στοιχηματικες δίνουν 1.05 στο στήσιμο της Αριάδνης
ΚανεΝα κανω απόπειρα για ραντεβού σημερα ή θα φαω στήσιμο;
το αντιθετο θα λεγα, ποιος να βγει εξω μ αυτο το ξεροβορι, σου πεφτει το πουλι απ το κρυοΜε τέτοια κακοκαιρία σήμερα ολες οι στοιχηματικες δίνουν 1.05 στο στήσιμο της Αριάδνης
γιαυτο θα μιλησεις με την γιατρο αριαδνη κ ολα καλατο αντιθετο θα λεγα, ποιος να βγει εξω μ αυτο το ξεροβορι, σου πεφτει το πουλι απ το κρυο
Πολύ σωσταγιαυτο θα μιλησεις με την γιατρο αριαδνη κ ολα καλα
Σε ευχαριστώ. ΑγαπηηηΌτι είσαι καύλα στο έχω πει και από κοντά ε ?
δωσε υλικο στον λαο σ κουκλα μΣε ευχαριστώ. Αγαπηηη
Θα τα ξαναπούμε σύντομαΣε ευχαριστώ. Αγαπηηη
ότι καλύτερο έχει υπάρξει το τελευταίο χρονοΘεα το κοριτσι
Φοβερο κορμι!!Για να ζεσταθούμε λιγο
Εντάξει είπαμε...... κόψε κάτιότι καλύτερο έχει υπάρξει το τελευταίο χρονο
Τα χουγια δεν αλλάζουν... αν αισθάνεσαι τυχερός βέβαια δοκίμασε, αν δεν σε ξενερώσει η αναμονή θα περάσεις καλάΞέρουμε αν βελτίωσε την ώρα προσέλευσης;
...κοιτα μαγκα, εξαρταται απο την ωρα! Αν την κλεισεις για πρωι, μεσημερι ή μεταμεσονυκτια τοτε συνηθως (τονιζω το συνηθως) θα ερθει στην ωρα της. Εαν την κλεισεις σε primetime zone (απογευμα-βραδυ) παιζει να ειναι στην ωρα της ή παιζει και να σου αργησει. Εξαρταται απο το προηγουμενο ραντεβουΞέρουμε αν βελτίωσε την ώρα προσέλευσης;
ΣΦοβερο κορμι!!
καλημερα αγαπηότι καλύτερο έχει υπάρξει το τελευταίο χρονο
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκέ μουΦοβερο κορμι!!
Εγω να δεις τι στήσιμο έχω φάει τι ώρες αιχμής τι μη ώρες αιχμής έχω φάει το στήσιμο τις ζωής μου...κοιτα μαγκα, εξαρταται απο την ωρα! Αν την κλεισεις για πρωι, μεσημερι ή μεταμεσονυκτια τοτε συνηθως (τονιζω το συνηθως) θα ερθει στην ωρα της. Εαν την κλεισεις σε primetime zone (απογευμα-βραδυ) παιζει να ειναι στην ωρα της ή παιζει και να σου αργησει. Εξαρταται απο το προηγουμενο ραντεβου
ΥΓ. Εγω παντως που απογευγω τις ωρες αιχμης, δν εχω φαει ιδιατερο στησιμο