dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.688
- Πόντοι
- 22.886
Μπετόβεργα λέμε !Φίλε με την Αριάδνη τίποτα δεν πέφτει... όλα πανωωωωω!!!
Μπετόβεργα λέμε !Φίλε με την Αριάδνη τίποτα δεν πέφτει... όλα πανωωωωω!!!
Σαν και μένα είσαι και εσύ.Σε κάθε νημα εξυμνείς τη κάθε κοπέλαΦίλε με την Αριάδνη τίποτα δεν πέφτει... όλα πανωωωωω!!!
Οχι ρε, 2 φορές έχω πάει μαζί της... τα στραβά της για την καθυστέρηση τα εχω γράψει παλαιότερα... αν δεν περάσω κάπου καλά, θα γράψω την κριτική μου και μετά απλά θα αγνοήσω... δεν θα πήγαινα να κράζω, τι νόημα έχει?Σαν και μένα είσαι και εσύ.Σε κάθε νημα εξυμνείς τη κάθε κοπέλα
2 φορές αυτή 2 φορές την άλλη τι θα γίνει με εσένα;Θα αφήσεις καμια ησυχη;Οχι ρε, 2 φορές έχω πάει μαζί της... τα στραβά της για την καθυστέρηση τα εχω γράψει παλαιότερα... αν δεν περάσω κάπου καλά, θα γράψω την κριτική μου και μετά απλά θα αγνοήσω... δεν θα πήγαινα να κράζω, τι νόημα έχει?
Εκκρεμούν πολλές 2 φορές ακόμα... το πάω 2-2 το πράγμα να με χορτάσουν όλες, δεν θέλω μαλλιοτραβηγματα!2 φορές αυτή 2 φορές την άλλη τι θα γίνει με εσένα;Θα αφήσεις καμια ησυχη;
Ειναι πολυ απλο.. σε φυσιολογικα πλαισια παντα υπαρχουν καποιες κοπελες τις οποιες αν τις δεις δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει τιποτα κατω λογο μιας αυρας γενικοτερα (να το πω ευγενικα) ...οπου προφανως δεν θα πω αλλα ονοματα σε αυτο το νημα (τοσο ανεξαρτητων οσο και απο γραφεια), θα πω μονο οτι η νηματοθετρια του συγκεκριμενου νηματος συγκαταλεγεται σε αυτες τις περιπτωσεις (κατ'εμε)Φίλε με την Αριάδνη τίποτα δεν πέφτει... όλα πανωωωωω!!!
Πολύ ωραία και αυτή η εμφάνιση .. μόνο που ο φίλος " πάμε για άλλα " άλλη εικόνα μας έδωσε για @Ariadnaki ! Κόκκινη αμφίεση αλλά και η μαύρη πολύ καλήΚαλησπέρα αγόρια μου…
Αντικειμενικα οτι ειναι ωραιο δεν χανει ποτε την ωραιοτητα τουΠολύ ωραία και αυτή η εμφάνιση .. μόνο που ο φίλος " πάμε για άλλα " άλλη εικόνα μας έδωσε για @Ariadnaki ! Κόκκινη αμφίεση αλλά και η μαύρη πολύ καλή
Εκκρεμούν πολλές 2 φορές ακόμα... το πάω 2-2 το πράγμα να με χορτάσουν όλες, δεν θέλω μαλλιοτραβηγματα!
Κάνεις λάθος κοπελιά. Δεν περιμένεις εσύ. Οι άλλοι περιμένουν.Σας περιμένω γλυκά μου και σήμερα να περάσουμε υπέροχα !!!
Σωστά ! Απλώς όπως γράφτηκε περιμέναμε μια αλλαγήΑντικειμενικα οτι ειναι ωραιο δεν χανει ποτε την ωραιοτητα του
Στην περιπτωση των γυναικων δεν παιζουν ρολο τα ντυσιματα, τα χτενισματα , το αν βαφονται η οχι κλπ καθως οποια ειναι πραγματικα ομορφη , παντα θα ειναι ομορφη σε οποιαδηποτε κατασταση
Ισχύει αυτό όντως.Κάνα δυο φίλες μου μου λένε το ίδιο, πως "Κάνω πέντε ραντεβού τη μέρα με το ζόρι αν και θα ήθελα λιγότερα για να ζω σαν άνθρωπος. Καθημερινά μου ζητάνε πάνω από 15 ραντεβού οπότε ποιόν διάολο να πρωτοεξυπηρετήσω;"
Υπερβάλλεις ολίγον.Με δυο λόγια από όλες όσες προβάλονται παίζει σχεδόν χωρίς αντίπαλο.
Την Άννα την ξέρω πολύ καλά την Νικόλ όχι ομολογώ. Αυτό που θέλω να πω είναι πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Αριάδνη κατάφερε να γίνει διάσημη και επειδή είναι αρκετά έξυπνη το αξιοποιεί. Και τώρα που αναφερόμαστε σ' αυτήν διαφήμιση της κάνουμε. Δεν έχει ο καθένας 10 επιλογές στο τηλέφωνό του να μπορεί να διαλέγει τις 2-3 καλύτερες όποτε επιθυμεί, κάποιοι μπαίνουν και βλέπουν μια μπροστά τους κι εκστασιάζονται.Υπερβάλλεις ολίγον.
Υπάρχει πχ και η Νικόλ, κόλαση σε σώμα και υπηρεσίες, απλά ΔΕΝ έρχεται σε χώρο δικό σου, η Άννα 24 επίσης, απλά δεν κάνει πρωκτικό, η Άννα Πιπινακι με dt κι βυζιά από άλλον πλανήτη κοκ.
...η Νικολ κ η Αννα24 δεν κανουν anal! Επισης μιλαμε για την συγκεκριμενη κατηγορια (under 28), πιτσιρικες. Η Αννα Πιπινακι ειναι μιλφ πλεον! Οποτε, θεωρω οτι στην κατηγορια της, η μικρη ειναι τοπ!Υπερβάλλεις ολίγον.
Υπάρχει πχ και η Νικόλ, κόλαση σε σώμα και υπηρεσίες, απλά ΔΕΝ έρχεται σε χώρο δικό σου, η Άννα 24 επίσης, απλά δεν κάνει πρωκτικό, η Άννα Πιπινακι με dt κι βυζιά από άλλον πλανήτη κοκ.
PE ΠAΛIOΓEPE ΓIATPE THΣ ΦPIKAΣ, ΠOY MOY EΠPHΞEΣ TO MOYNI 3 MEPEΣ ΣTO BAIMΠEP NA ME ΔEIΣ ENΩ EΓΩ ΔEN HΘEΛA, ΘYMAΣAI, ΣOY EΛEΓA AΣTO ΔEN EIMAI ΣAN AYTEΣ ΠOY ΞEPEIΣ ,EΠEMENEΣ NA EPΘEIΣ ΣΠITI MAΛIΣTA, O ΘEOΣ M EΣΩΣE ΠOY META AΠO TPEΛH ΠIEΣH ΣOY HPΘA MANTIΣON,ΣIΓA MHN Σ EΦEPNA ΣΠITI, OK ΞEKINHΣE TO PANTEBOY ΓIATI ΔEN AKYPΩNΩ ΠOTE KI AΣ ΞENEPΩΣΩ ΣTHN ΠOPEIA, KAI ΣTO ENΔIAMEΣO MOY ZHTHΣEΣ AKAΠOTO ΓIATI ME EIΔEΣ KAΘAPH EIΠEΣ KAI ΛOΓΩ ΓKOMENOY IATPOY ΠOY EXΩ,KAI EΦYΓA TPEXONTAΣ ,ΛAΛHΣA, K ΠHPA MONO TA MIΣA XPHMATA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ!Την Άννα την ξέρω πολύ καλά την Νικόλ όχι ομολογώ. Αυτό που θέλω να πω είναι πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Αριάδνη κατάφερε να γίνει διάσημη και επειδή είναι αρκετά έξυπνη το αξιοποιεί.
Διαφορετικά μια καλή μέτρια περίπτωση είναι αλλά όταν διαβάζεις ύμνους για την Τζο λες μετά "Πάλι καλά που δεν πάθαμε τίποτα!"
Κατά τα λοιπά προφανώς το 18ωρο στη γύρα είναι η εξήγηση όλων των αρνητικών και των παραπόνων.
Έννοια σου κι εχω πει σε άτομα δικα μου για σένα και την νειλα που πηρα και μ έβρισαν που τόλμησα να κάνω ραντεβού μαζί σου γνωρίζοντας πριν από μένα για σέναPE ΠAΛIOΓEPE ΓIATPE THΣ ΦPIKAΣ, ΠOY MOY EΠPHΞEΣ TO MOYNI 3 MEPEΣ ΣTO BAIMΠEP NA ME ΔEIΣ ENΩ EΓΩ ΔEN HΘEΛA, ΘYMAΣAI, ΣOY EΛEΓA AΣTO ΔEN EIMAI ΣAN AYTEΣ ΠOY ΞEPEIΣ ,EΠEMENEΣ NA EPΘEIΣ ΣΠITI MAΛIΣTA, O ΘEOΣ M EΣΩΣE ΠOY META AΠO TPEΛH ΠIEΣH ΣOY HPΘA MANTIΣON,ΣIΓA MHN Σ EΦEPNA ΣΠITI, OK ΞEKINHΣE TO PANTEBOY ΓIATI ΔEN AKYPΩNΩ ΠOTE KI AΣ ΞENEPΩΣΩ ΣTHN ΠOPEIA, KAI ΣTO ENΔIAMEΣO MOY ZHTHΣEΣ AKAΠOTO ΓIATI ME EIΔEΣ KAΘAPH EIΠEΣ KAI ΛOΓΩ ΓKOMENOY IATPOY ΠOY EXΩ,KAI EΦYΓA TPEXONTAΣ ,ΛAΛHΣA, K ΠHPA MONO TA MIΣA XPHMATA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ!
ME TO ΠOY EΦYΓA MOY AΦHNEΣ ΔIAΦOPA ΣTO BAIMΠEP KAI ΣE ΔIEΓPAΨA/MΠΛOKAPA!!
EIΣAI AKPΩΣ EΠIKINΔYNOΣ ..KATOΠIN EOPTHΣ MOY EIΠAN ΓIA ΣENA KAΠOIOI ΔYΣTYXΩΣ
Ειπα να μην μιλήσω τόσο καιρό, σέβομενη την ηλικία σου αλλά..οχι πλέον δεν θα προστατεύω κανέναν!
Wtf !PE ΠAΛIOΓEPE ΓIATPE THΣ ΦPIKAΣ, ΠOY MOY EΠPHΞEΣ TO MOYNI 3 MEPEΣ ΣTO BAIMΠEP NA ME ΔEIΣ ENΩ EΓΩ ΔEN HΘEΛA, ΘYMAΣAI, ΣOY EΛEΓA AΣTO ΔEN EIMAI ΣAN AYTEΣ ΠOY ΞEPEIΣ ,EΠEMENEΣ NA EPΘEIΣ ΣΠITI MAΛIΣTA, O ΘEOΣ M EΣΩΣE ΠOY META AΠO TPEΛH ΠIEΣH ΣOY HPΘA MANTIΣON,ΣIΓA MHN Σ EΦEPNA ΣΠITI, OK ΞEKINHΣE TO PANTEBOY ΓIATI ΔEN AKYPΩNΩ ΠOTE KI AΣ ΞENEPΩΣΩ ΣTHN ΠOPEIA, KAI ΣTO ENΔIAMEΣO MOY ZHTHΣEΣ AKAΠOTO ΓIATI ME EIΔEΣ KAΘAPH EIΠEΣ KAI ΛOΓΩ ΓKOMENOY IATPOY ΠOY EXΩ,KAI EΦYΓA TPEXONTAΣ ,ΛAΛHΣA, K ΠHPA MONO TA MIΣA XPHMATA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ!
ME TO ΠOY EΦYΓA MOY AΦHNEΣ ΔIAΦOPA ΣTO BAIMΠEP KAI ΣE ΔIEΓPAΨA/MΠΛOKAPA!!
EIΣAI AKPΩΣ EΠIKINΔYNOΣ ..KATOΠIN EOPTHΣ MOY EIΠAN ΓIA ΣENA KAΠOIOI ΔYΣTYXΩΣ
Ειπα να μην μιλήσω τόσο καιρό, σέβομενη την ηλικία σου αλλά..οχι πλέον δεν θα προστατεύω κανέναν!