gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Στο σφύριξαν πως σε ανέφερα; Έχεις κι εσύ τους ρουφιάνους σου φαντάζομαι. Λες ψέματα και το ξέρεις και σου έκανα τη χάρη να μην ποστάρω στο θρεντ σου, έλα τώρα σε παρακαλώ που θα πιάσουμε κουβέντα.PE ΠAΛIOΓEPE ΓIATPE THΣ ΦPIKAΣ, ΠOY MOY EΠPHΞEΣ TO MOYNI 3 MEPEΣ ΣTO BAIMΠEP NA ME ΔEIΣ ENΩ EΓΩ ΔEN HΘEΛA, ΘYMAΣAI, ΣOY EΛEΓA AΣTO ΔEN EIMAI ΣAN AYTEΣ ΠOY ΞEPEIΣ ,EΠEMENEΣ NA EPΘEIΣ ΣΠITI MAΛIΣTA, O ΘEOΣ M EΣΩΣE ΠOY META AΠO TPEΛH ΠIEΣH ΣOY HPΘA MANTIΣON,ΣIΓA MHN Σ EΦEPNA ΣΠITI, OK ΞEKINHΣE TO PANTEBOY ΓIATI ΔEN AKYPΩNΩ ΠOTE KI AΣ ΞENEPΩΣΩ ΣTHN ΠOPEIA, KAI ΣTO ENΔIAMEΣO MOY ZHTHΣEΣ AKAΠOTO ΓIATI ME EIΔEΣ KAΘAPH EIΠEΣ KAI ΛOΓΩ ΓKOMENOY IATPOY ΠOY EXΩ,KAI EΦYΓA TPEXONTAΣ ,ΛAΛHΣA, K ΠHPA MONO TA MIΣA XPHMATA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ!
ME TO ΠOY EΦYΓA MOY AΦHNEΣ ΔIAΦOPA ΣTO BAIMΠEP KAI ΣE ΔIEΓPAΨA/MΠΛOKAPA!!
EIΣAI AKPΩΣ EΠIKINΔYNOΣ ..KATOΠIN EOPTHΣ MOY EIΠAN ΓIA ΣENA KAΠOIOI ΔYΣTYXΩΣ
Ειπα να μην μιλήσω τόσο καιρό, σέβομενη την ηλικία σου αλλά..οχι πλέον δεν θα προστατεύω κανέναν!
Και το να πιάσω κουβέντα μαζί σου πολύ είναι. Απέφυγα να ποστάρω στο θρεντ σου, ξεφορτώσουμε λοιπόν!Έννοια σου κι εχω πει σε άτομα δικα μου για σένα και την νειλα που πηρα και μ έβρισαν που τόλμησα να κάνω ραντεβού μαζί σου γνωρίζοντας πριν από μένα για σένα
Εντωμεταξύ ,τι με συγκρίνεις ρε με 20 χρονων κοριτσι, την ίδια ηλικία εχω;;
Αι σιχτιρ απο κει που θα πεις για μένα, ενώ μ έχουν δει εκατοντάδες άτομα με άριστες κριτικές,άγνωστοι άνθρωποι, αξιότιμα μέλη, σοβαροί που ουδεμία σχέση έχεις μαζί τους!
Το δηλώνω επίσημα ,ζητα ακαπιτα ο τύπος προσοχή στα κορίτσια.