Δεν αντέχω άλλο σε αυτό το νήμα με τέτοιες φωτό!! Πάω στο νήμα της Στεφανίας να ξελαμπικαρωΚαλησπέρα..
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Δεν αντέχω άλλο σε αυτό το νήμα με τέτοιες φωτό!! Πάω στο νήμα της Στεφανίας να ξελαμπικαρωΚαλησπέρα..
![]()
Μαλβίνα μου δεν το χωρά ο νους μου ότι δε νοείται άνθρωπος να μην καταλαβαίνει ότι και εσείς έχετε προσωπική ζωή με τις υποχρεώσεις σας και στο συγκεκριμένο επάγγελμα μας δίνεστε με την δικιά σας επιλογή και επιτελείτε λειτούργημα ίσως το μόνο που οφείλουμε ο ένας στον άλλον έναν αμοιβαίο σεβασμό, πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό και νομίζουν ότι είστε κτήμα μας...................Ορίστε οι συμπεριφορές μερικών ακόμα και όταν τους εξηγούμε με τρόπο ότι τα ωράριά μας είναι σταθερά και όπως έχετε κι εσείς υποχρεώσεις/ο,τιδήποτε άλλο, έτσι έχουμε κι εμείς και είναι δικαίωμά μας.
Δεν οφείλουμε σε κανέναν τίποτα όπως και δεν μας οφείλει εμάς κάποιος κάτι. Με την ίδια λογική να κάνουμε "εξαιρέσεις" σε κάποιους που θέλουν 6 το πρωί και 9 το πρωί, εν ολίγοις να κάνουμε αποποίηση της ανθρώπινης ιδιότητάς μας και να είμαστε μηχανές για όλους προσβάσιμες.
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
Ακριβώς! Δεν θα την άρχιζα στα μπινελικια ήμαρτον! Καλή καρδιά!…………….τωρα βέβαια θα πρότεινα, μετά τις 12 το βράδυ να άρχιζε κ τον κωλο, που είναι πιο ρομαντικά!ε κι αν δεν την δεις δεν πειράζει!
εξ' άλλου παίζει μόνο πίπα όχι κώλο...
και κάτι σφήνες που μας μόστραρε παλιότερα κι αυτές τις έκοψε...
ευτυχώς δηλαδή... ουφ...
Στα αρχιδια μάς πες του και δύο αυγά ΤουρκίαςΟρίστε οι συμπεριφορές μερικών ακόμα και όταν τους εξηγούμε με τρόπο ότι τα ωράριά μας είναι σταθερά και όπως έχετε κι εσείς υποχρεώσεις/ο,τιδήποτε άλλο, έτσι έχουμε κι εμείς και είναι δικαίωμά μας.
Δεν οφείλουμε σε κανέναν τίποτα όπως και δεν μας οφείλει εμάς κάποιος κάτι. Με την ίδια λογική να κάνουμε "εξαιρέσεις" σε κάποιους που θέλουν 6 το πρωί και 9 το πρωί, εν ολίγοις να κάνουμε αποποίηση της ανθρώπινης ιδιότητάς μας και να είμαστε μηχανές για όλους προσβάσιμες.
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
![]()
Καλησπέρα..
![]()
Μόλις γράφτηκα στο γυμναστήριο. Με κάνεις να θέλω να γίνω a better me ..