Και κούνια , και τραμπάλα και τσουλήθρα παίζω μαζί σου και ας χάσω , δεν με νοιάζει...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και κούνια , και τραμπάλα και τσουλήθρα παίζω μαζί σου και ας χάσω , δεν με νοιάζει...
....ωνσγ!!!!
ποτέ λες;;εμένα ποτέ θα με δεις?
Μαζί μου μόνο κερδίζεις ;;;))))Και κούνια , και τραμπάλα και τσουλήθρα παίζω μαζί σου και ας χάσω , δεν με νοιάζει...
οπωτε θεςποτέ λες;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαζί μου μόνο κερδίζεις ;;;))))
Περισσότερες πιθανότητες εχεις να κερδίσεις στο καζίνο από το να έρθει στην ωρα τηςαν θελω να παιξω παω καζινο
Καλό μήνα...με τις καλό να μας μπει...καλό μήνα σε όλους !!!
Καλό μήνα...με τις καλό να μας μπει...
Καλό μήνα ομορφη!καλό μήνα σε όλους !!!
????.... professor μπερδεύτηκες μάλλον, να μην το πάρω προσωπικά....Καλό μήνα καί σέ σένα, κούκλα
????.... professor μπερδεύτηκες μάλλον, να μην το πάρω προσωπικά....
καλό μήνα σε όλους !!!
Δεν με έχεις βαρεθεί;;Εσένα ποτέ θα δούμε ;)
Αρκετά έχουν και 40 ευρώ δωμάτια ημιδιαμονης AriadnakiΣυγγνώμη 40 ευρώ ημιδιαμονη που έχει ;;;
Αρκετοί το έχουν γράψει για την μικρήΆρα η @Ariadnaki είναι super στο δωμάτιο......
Καλο μηνα!!καλό μήνα σε όλους !!!
Ότι και να βάλεις , απίστευτη αίσθηση και γεύση θα έχει Bathory10 … και μετά από λίγο ακόμα καλύτερηΜε λίγη σαντιγί γίνεται ωραία φάση πιστεύω...ή να βάλουμε Nutella???
Ορίστε;????.... professor μπερδεύτηκες μάλλον, να μην το πάρω προσωπικά....
δηλαδή αυτό που είπε ο gian .. ήταν λάθος;;Παιδιά σόρρυ κι όλας αλλά αν κάπου είσαι φάουλ προσπαθείς και το διορθώνεις. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως όλες οι άλλες το καταφέρνουν αυτό και για την Αριάδνη είναι τόσο δύσκολο.
Σε κάθε περίπτωση όμως τη στιγμή που είσαι φάουλ δεν βγάζεις και γλώσσα, είναι προκλητικό.
τιποτα,τιποτα.Ορίστε;