Spiros_73
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 17.901
- Πόντοι
- 3.506
Καλημέρα, κενά για σήμερα και αύριο κατόπιν ακύρωσεων.
Καλημέρα, κενά για σήμερα και αύριο κατόπιν ακύρωσεων.
ειναι τυχερη!λειπωΝα ανχωθω
Καλό μεσημέρι Τετάρτης τα σέβη μου Ωραία μου κυρία.....Καλημέρα, κενά για σήμερα και αύριο κατόπιν ακύρωσεων.
Καταπληκτικό φόρεμα, πόδι ατελείωτο , γόβες, νάζι και φυσικά ματάρες, τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτό το κορίτσι.....την καλημέρα μου και σε σας όμορφή μου κοπελιά.Καλημέρα, κενά για σήμερα και αύριο κατόπιν ακύρωσεων.
Καλό μεσημέρι Τετάρτης τα σέβη μου Ωραία μου κυρία.....
Αναστατώθηκα άλλα δεν θα πω τίποτα,άπλα θα κοιτώΚαλό βράδυ.
ανταποδίδω πάντα τρυφερά στο μαγουλάκι...
@XaramofaisΚαταπληκτικό φορεμα, πόδι ατελείωτο , γόβες, νάζι και φυσικά ματάρες, τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτό το κορίτσι.....την καλημέρα μου και σε σας όμορφή μου κοπελιά.
Και φυσικά τα κενά σας να καλυφθούν με σεβαστούς κυρίους.
Πάντως είσαι θηλυκό. Επίσης ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίεςΚαλημέρα, κενά για σήμερα και αύριο κατόπιν ακύρωσεων.
6978072406
6978072406
Καλημέρα κούκλα, κάθε σου φώτο είναι έργο τέχνης.Καλημέρα, κενά για σήμερα και αύριο κατόπιν ακύρωσεων.
ΓυναικάραΚαλημέρα, κενά για σήμερα και αύριο κατόπιν ακύρωσεων.
Μπορεί να τους ήρθε περιοδοΔεν ξέρω πως σε ακυρώνουν, για σένα πρέπει να ακυρώνουν όλα τα άλλα.
Με τις ιώσεις αυτόν τον καιρό οι ακυρώσεις θα πηγαίνουν γαματαΔεν ξέρω πως σε ακυρώνουν, για σένα πρέπει να ακυρώνουν όλα τα άλλα.
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια..Με τις ιώσεις αυτόν τον καιρό οι ακυρώσεις θα πηγαίνουν γαματα
εχω κι εγώ μια μεγάλη αλήθεια...να πω?Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια..
εχω κι εγώ μια μεγάλη αλήθεια...να πω?