petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.554
- Πόντοι
- 41.813
τιποτα,τιποτα.Ορίστε;
ακολουθα τις παραθεσεις προς τα πισω.
τιποτα,τιποτα.Ορίστε;
Κατάλαβα..... Από τήν πολύ αγάπη.... στο νήμα έγινε μπέρδεμα δηλαδή;τιποτα,τιποτα.
ακολουθα τις παραθεσεις προς τα πισω.
Μαζευτηκατε και πολλοί. Στον καθηγητή γλωσσολογίας πήγαινε...Ορίστε;
δεν τον αφηνωΕσένα ποτέ θα δούμε ;)
παρα πολυΔεν με έχεις βαρεθεί;;
Άλλο εσυ…η Αριάδνη έχει αλλά κριτήριαπαρα πολυ
προσεχε εισαι υπο επιτηρηση κι εσυ, οριακα την εχεις γλυτωσει γιατι δεν ξερεις να μαγειρευειςΆλλο εσυ…η Αριάδνη έχει αλλά κριτήρια
Νομίζω ότι παρασύρεται από τα ραντεβού. Επειδή είναι καλή κοπέλα και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον άλλο, δεν κοιτάει ρολόι. Η γνώμη μου, έτσι εχω καταλάβει. Σε μενα τουλάχιστον ολοκληρώθηκε η ωρα και μετα κοίταγε να ντυθεί, να ετοιμαστεί και να κάνει ότι είναι τέλος πάντων. Δεν τη δικαιολογώ γιατί και σε μένα εχει αργήσει και το ρεκόρ καθυστέρησης είναι 1 και 45 λεπτά. Πρέπει να μην βάζει κολλητά ραντεβού και να είναι στην ιδια περιοχή.Παιδιά σόρρυ κι όλας αλλά αν κάπου είσαι φάουλ προσπαθείς και το διορθώνεις. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως όλες οι άλλες το καταφέρνουν αυτό και για την Αριάδνη είναι τόσο δύσκολο.
Σε κάθε περίπτωση όμως τη στιγμή που είσαι φάουλ δεν βγάζεις και γλώσσα, είναι προκλητικό.
Εκκρεμεί το ανάλογο ποστ που έλεγεςΠου να δεις τις ζαρτιέρες θα επιστρέψω με ανάλογο ποστ
1 ώρα και 45 λεπτά;;Νομίζω ότι παρασύρεται από τα ραντεβού. Επειδή είναι καλή κοπέλα και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον άλλο, δεν κοιτάει ρολόι. Η γνώμη μου, έτσι εχω καταλάβει. Σε μενα τουλάχιστον ολοκληρώθηκε η ωρα και μετα κοίταγε να ντυθεί, να ετοιμαστεί και να κάνει ότι είναι τέλος πάντων. Δεν τη δικαιολογώ γιατί και σε μένα εχει αργήσει και το ρεκόρ καθυστέρησης είναι 1 και 45 λεπτά. Πρέπει να μην βάζει κολλητά ραντεβού και να είναι στην ιδια περιοχή.
1 ώρα και 45 λεπτά;;
σοβαρολογείς;
Αυτό λένε οι περισσότεροι … ίδια περιοχή και ας κανονίσει σε δυο ξενοδοχεία κοντινά π.χ Μπιλ και Πριβέ που είναι απέναντι το ένα από το άλλο ! Όσοι θέλουν να την συναντήσουν θα πάνε εκεί τόσο κεντρικά που είναι .Νομίζω ότι παρασύρεται από τα ραντεβού. Επειδή είναι καλή κοπέλα και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον άλλο, δεν κοιτάει ρολόι. Η γνώμη μου, έτσι εχω καταλάβει. Σε μενα τουλάχιστον ολοκληρώθηκε η ωρα και μετα κοίταγε να ντυθεί, να ετοιμαστεί και να κάνει ότι είναι τέλος πάντων. Δεν τη δικαιολογώ γιατί και σε μένα εχει αργήσει και το ρεκόρ καθυστέρησης είναι 1 και 45 λεπτά. Πρέπει να μην βάζει κολλητά ραντεβού και να είναι στην ιδια περιοχή.
Κι όμως. Αλλά τι να της πεις εκείνη τη στιγμή, να της βαλω τις φωνές? Συγκρατήθηκα, ήταν και λίγο εξαντλημένη, λεω δεν εχει νοημα γιατί θα πεσει ψυχολογικά, ας γίνει το ραντεβού ομορφα, όπως κι εγινε. Τη λυπήθηκα1 ώρα και 45 λεπτά;;
σοβαρολογείς;
Γατάκια, 1 ώρα και 45 λεπτά, σχεδόν 2 ώρες δηλαδή, είναι τα 2/3 από το ρεκόρ της και έτυχε σε μένα.
Θα σέβεστε!
σε 1 ωρα και 45' παω καλαμάτα !Τυπε μεχρι να ανεβει η κοπελα στο βουνο λογικο να αργησει!
Ένα παλιό σύνθημα μας έλεγε.... Γεωργέα, Γεωργέα τα φυτά στην Καλαμάτα είναι ωραία!!σε 1 ωρα και 45' παω καλαμάτα !
Ένα παλιό σύνθημα μας έλεγε.... Γεωργέα, Γεωργέα τα φυτά στην Καλαμάτα είναι ωραία!!
Και τα μουνια είναι ωραία!!! Στο λεω εγω!Γιά τὰ μουνιά δέν ἔλεγε κάτι;