φιλε δεν υπερασπιζομαι καμμια. οσο κι αν σου φαινεται περιεργο,παραξενο ή οπως αλλιως θες πες το ΕΜΕΙΣ εχουμε το πανω χερι. για τον απλουστατο λογο οτι εμεις επιλεγουμε. αν δε μας αρεσει κατι απλα προσπερναμε.
Και συμφωνούμε και διαφωνούμε. Τουλάχιστον εγώ.
Το οικονομικό κατά εμένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ολικού πακέτου μίας κοπέλας. Το ολικό πακέτο είναι η εξωτερική παρουσία, οι υπηρεσίες, η συμπεριφορά/χαρακτήρας και η τιμή.
Όλα αυτά καθορίζουν το αν αξίζει κάποια ή όχι. Πάντα κατά την δική μου γνώμη.
Συμφωνώ στό ότι εμείς έχουμε το πάνω χέρι αλλά πολλοί από εμάς έχουν μόνο το κάτω κεφάλι.
Επίσης συμφωνώ στο ότι εμείς επιλέγουμε και αν δεν μας αρέσει προσπερνάμε. Όμως... λέω όμως...
Το να πηγαίνω συνέχεια και να δοκιμάζω και να τώω φόλες, δεν είναι και το ότι καλύτερο.
Και χάσιμο χρόνου, και χρήματος και καταστροφή ψυχολογίας.
Τι θέλω να πω....
Το να βγει μία κοπέλα στα 150/200 και να πάω επειδή μου αρέσει έτσι απλά για δοκιμή θα το κάνω μία, δύο, τρείς φορές. Το να το κάνω συνέχεια δεν λέει ειδικά
εάν είναι να γινόμαστε "δοκιμαστές/κασκαντέρ" και να τρώμε τις φόλες την μία πίσω από την άλλη. Και εκεί σε αυτό το σημείο έρχετε το BOY με τα μέλη (κυρίως τα έμπειρα)
που μπορούν να "προστατεύσουν" ( σε εισαγωγικά ) τους υπόλοιπους. Πως?
Απλά με το να είναι αντικειμενικοί στις κριτικές τους. Όλοι μας πάνω κάτω γνωρίζουμε εάν κάποια αξίζει τα χρήματα που ζητάει ασχέτως εάν δεν είναι όλα δικά της.
Και για να ολοκληρώσω... κατά εμένα ΔΕΝ είναι πρόβλημα τα χρήματα. Το πρόβλημα είναι εάν τα αξίζει τα χρήματα για αυτό που πουλάει στο σύνολο.
Και τέλος... θα συμφωνήσω με τον the_Scorpio, που λέει ότι... δεν μπορεί μία κοπέλα να είναι στην αγορά για καιρό με 50 ευρώ (για παράδειγμα) και μετά
από λίγο να είναι στα 150 με τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες. Όπως και να το κάνουμε,,.,, είναι κοροϊδία. Και δεν αναφέρομαι για την συγκεκριμένη, αναφέρομαι γενικά.
Την καλημέρα μου..!!