Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.737
- Πόντοι
- 28.246
Το ομολογώ! Με αυτήν την φωτό της Αρετούλας κάτι με τσίμπησε.γκουχου γκουχου
Αρετούλα για ξανα κάντο άλλη μια. Μπορεί να αναστηθεί και ο κ. Τρουμπάκης!
Το ομολογώ! Με αυτήν την φωτό της Αρετούλας κάτι με τσίμπησε.γκουχου γκουχου
Ανεβαίνω στην συκιά και πατώ στην καρυδιά!
γκουχου γκουχου
Το ομολογώ! Με αυτήν την φωτό της Αρετούλας κάτι με τσίμπησε.
Αρετούλα για ξανα κάντο άλλη μια. Μπορεί να αναστηθεί και ο κ. Τρουμπάκης!
Αφού με τρώει ρε φίλε!ε τα θελει κι εσενα ο κωλος σου
Αυτός έχει αναστηθεί ήδη.θα αποφασισει η μονομελης....παντως η ανασταση ειναι κοντα
Αφού με τρώει ρε φίλε!
Καλησπέρααα αγορια μου
πεστα άγιε γιατι τα λεω κ εγω αυτα αλλά κάποιοι κράζουν να κ σε κατι που συμφωνούμε εμεις..το ποστ μου φιλε σβηστηκε απο σεριφη....βαριεμαι να ξαναγραφω....αλλα αυτοι που μας λενε οτι οι πουτανες των 60 καλα κανουν και χρεωνουν 120 για μενα ειναι τελειωμενοι....οι επισκεπτες που κανουν το 70% του τζιρου εδω μεσα ας πανε...οι υπολοιποι τις καλτσες του τσολια δεν θα τις αγορασουμε....ξερουμε που ειναι τα φθηνα και τα καλα....
Τωρα το ανακαλυψες Πατερ μου? Ολο το χαρτι αυτοι το μαζευουν κ ξεκουραστα.Σκεφτεσαι να το γυρισεις σε ταξιτζης? Βαζω τα μισα για μιση αδεια τυπε...!τελικα οι ταξιτζηδες βγαζουν πολλα λεφτα...
να ρωτησουμε πρωτα τον fuck-navigator απο εδω μεσα που μας λεει που θα γαμησουμε...Σκεφτεσαι να το γυρισεις σε ταξιτζης? Βαζω τα μισα για μιση αδεια τυπε...!
Εχω 2 navigator αλλα τωρα τελευταια δεν μου δειχνουν το σωστο δρομο...! Μαλλον θελουν αναβαθμισει..!να ρωτησουμε πρωτα τον fuck-navigator απο εδω μεσα που μας λεει που θα γαμησουμε...
Εχω 2 navigator αλλα τωρα τελευταια δεν μου δειχνουν το σωστο δρομο...! Μαλλον θελουν αναβαθμισει..!
μηπως θελουν πεταμα κ οχι αναβαθμιση???Εχω 2 navigator αλλα τωρα τελευταια δεν μου δειχνουν το σωστο δρομο...! Μαλλον θελουν αναβαθμισει..!
Μπα ειναι αξιοπιστα δεν τα αλλαζω..!μηπως θελουν πεταμα κ οχι αναβαθμιση???
Μπα ειναι αξιοπιστα δεν τα αλλαζω..!
αμα ειναι αξιοπιστα τοτε παο πασο
κανε αναβαθμιση κ θα εισαι κομπλε
καλημερα κουκλακι Υποσχομαι τις επομενες να τις τραβηξω εγω...Καλημέρα μωρακια! !
Υποσχομαι η επομενη να εχει καλυτερη ανάλυση! !