Bestron.13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2015
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Καλημερα!Καλημεραααα!!!!
Καλημερα!Καλημεραααα!!!!
Καλημεραααα!!!!
Καλησπέρα μωρα μου !!
Καλησπέρα μωρα μου !!
καλησπερα εχει καποιος εμπειρια με την κοπελα να μασ διαφωτισει??
δεν ειναι για ολες τις ωρες καλημερα και καλησπερα παιδακι μου.απαντα και σε κανενα μηνυμα,τουλαχιστον να δειξεις οτι σεβεσαι τους εν δυναμει πελατες σου.θετικα η αρνητικα στειλε ,να φανει οτι υπαρχεις και οτι δεν εισαι φαντασμα.απορω πως και ορισμενοι αξιοπιστοι συμπαιχτες απαντουν θετικα σε ποστ που κανεις.σε ξερουν ,σε εχουν δει?εχουν κατι να μας πουνε?Καλησπέρα μωρα μου !!
Μετα απο 2 η 3 ακυρα που εριξε στον nap καλα εκανε κ εξαφανιστηκε...! Αλλωστε κ οποιος γραφει εαν γραφει πρεπει να δικαιολογησει το μισθο του που προφανως κ δεν περνει εαν κρινω απο το καλημερα καλησπερα.δεν ειναι για ολες τις ωρες καλημερα και καλησπερα παιδακι μου.απαντα και σε κανενα μηνυμα,τουλαχιστον να δειξεις οτι σεβεσαι τους εν δυναμει πελατες σου.θετικα η αρνητικα στειλε ,να φανει οτι υπαρχεις και οτι δεν εισαι φαντασμα.απορω πως και ορισμενοι αξιοπιστοι συμπαιχτες απαντουν θετικα σε ποστ που κανεις.σε ξερουν ,σε εχουν δει?εχουν κατι να μας πουνε?
ετοιμαζεσαι για μεταναστης? ρουμανια να πας ;)μαθε τεχνη και αστην...
ρουμανια πηγα ρε....δε λεει!ετοιμαζεσαι για μεταναστης? ρουμανια να πας ;)
πας καλα ρε τωρα πηγες η επι τσαουσεσκου σε ποιο μερος πηγες?ρουμανια πηγα ρε....δε λεει!
Καρπαθεια Ορη...πας καλα ρε τωρα πηγες η επι τσαουσεσκου σε ποιο μερος πηγες?
brasov φιλαρακιΚαρπαθεια Ορη...
κολαση με τις τιμες αυτες και το αποστειρωμενο sex? Εισαι σιγουρος φιλε?ΚΟΛΑΣΗ...
κολαση με τις τιμες αυτες και το αποστειρωμενο sex? Εισαι σιγουρος φιλε?
Aπο το 2010 το ψαχνει πατερ.κολαση με τις τιμες αυτες και το αποστειρωμενο sex? Εισαι σιγουρος φιλε?