άκου λεβέντη μου, εγώ δεν είμαι ούτε με τους εδώ, ούτε με τους εκεί, ούτε με κάποια κοπέλα, ούτε με κάποιον κύριο, ούτε με τον ίδιο μου τον εαυτό καλά καλά...
αν οι από εκεί όπως λες σας βρίζουν, κακώς, αν εσείς βρίζετε τους από εκεί επίσης κακώς.
εγώ όπως μαθαίνω διάφορα διαβάζοντας κι απο εδώ κι από εκεί, έτσι θεωρώ ότι πρέπει να ενημερώνω. κι από εδω κι από εκεί. και κανέναν δε βρίζω.
όπως έγραψα την κριτική μου στους δίπλα, έτσι την έγραψα κι εδώ. ταυτόχρονα όπως και όλες τις άλλες κριτικές που έχω γράψει και οι οποίες δεν είναι λίγες.
βλέπω πάντως ότι ενημερώνεσαι κι εσύ στους δίπλα....απλά το λέω, δε με νοιάζει κι εξάλλου κι εγώ το ίδιο κάνω και δεν το κρύβω.
αν ο εκεί ή ο εδώ αντμιν θεωρεί ότι κάτι τέτοιο, λογαριασμός και στα δύο site εννοώ, δεν είναι αποδεκτός από τους κανόνες (υπόψιν έχω το ίδιο nickname παντού - δεν κρύβομαι) του φόρουμ, το αποδέχομαι - φιλοξενούμενοι είμαστε όλοι εξάλλου - και θα κάνω την επιλογή μου για το που θα συνεχίσω, μόνο εδώ ή μόνο εκεί.
αυτό όμως θα μου το πει ο αντμιν, όχι εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος. δέχομαι να ακούσω τη γνώμη σου, αλλά μέχρι εκεί. και φυσικά να απαντήσω ανάλογα όπως καλή ώρα.
αυτά τα ολίγα...