Νέα

Αρετούλα 19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tolmikaiareti
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bisbe

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2017
Like
4
Πόντοι
0
Στείλε ένα pm το τηλ σου όταν δεις το μήνυμα Αρετούλα!!

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Κύριοι και κυρίες... Όσον αφορά στο θέμα των τιμών. Κάθε κοπέλα μπορεί να ζητήσει όσα θέλει ανάλογα βέβαια και το ποιους έχει να πληρώσει από πίσω φαντάζομαι.

ΑΛΛΑ... (ας κάνω ένα social comment)

Τα τελευταια 5 τουλάχιστον χρόνια ελάχιστες ανεξάρτητες έθεσαν τιμή πάνω από 120 ευρώ. Ειδικά, πρωτοεμφανιζόμενες δεν μπορώ να θυμηθώ καμία. Τιμή άνω των 120 εγώ πάντα θυμάμαι ότι είχαν τα γραφεία όπου οι κοπέλες είχαν κριτικές είτε από εδώ είτε και από το εξωτερικό (βλ. glamour)

Είναι δύσκολο λοιπόν για κάποιον (ακόμα και που διαθέτει αυτά τα χρήματα) να εμπιστευτεί μια πρωτοεμφανιζόμενη κοπέλα σε αυτό το κόστος, εφόσον με τα ίδια χρήματα μπορεί να πάρει duo ή στα μισά χρήματα να πάρει κοπέλες με πολλές και καλές κριτικές (επιλογές χωρίς ρίσκα δηλαδή). Επίσης, σε αυτά τα κόστη φαντάζομαι ότι αυτός που μετά θα γράψει κριτική θα είναι αρκετα πιο αυστηρός απ ότι για μια κοπέλα vfm

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Κύριοι και κυρίες... Όσον αφορά στο θέμα των τιμών. Κάθε κοπέλα μπορεί να ζητήσει όσα θέλει ανάλογα βέβαια και το ποιους έχει να πληρώσει από πίσω φαντάζομαι.

ΑΛΛΑ... (ας κάνω ένα social comment)

Τα τελευταια 5 τουλάχιστον χρόνια ελάχιστες ανεξάρτητες έθεσαν τιμή πάνω από 120 ευρώ. Ειδικά, πρωτοεμφανιζόμενες δεν μπορώ να θυμηθώ καμία. Τιμή άνω των 120 εγώ πάντα θυμάμαι ότι είχαν τα γραφεία όπου οι κοπέλες είχαν κριτικές είτε από εδώ είτε και από το εξωτερικό (βλ. glamour)

Είναι δύσκολο λοιπόν για κάποιον (ακόμα και που διαθέτει αυτά τα χρήματα) να εμπιστευτεί μια πρωτοεμφανιζόμενη κοπέλα σε αυτό το κόστος, εφόσον με τα ίδια χρήματα μπορεί να πάρει duo ή στα μισά χρήματα να πάρει κοπέλες με πολλές και καλές κριτικές (επιλογές χωρίς ρίσκα δηλαδή). Επίσης, σε αυτά τα κόστη φαντάζομαι ότι αυτός που μετά θα γράψει κριτική θα είναι αρκετα πιο αυστηρός απ ότι για μια κοπέλα vfm

Φίλε Noah θα διαφωνίσω.
Τον τελευταίο χρόνο όλες οι "ανεξάρτητες" που εμφανίστηκαν στο bou είχαν τίμη πάνω από 120 την ώρα για ίδιες ή περίπου ίδιες υπηρεσίες και μιλάμε πάντα για ίδιες ηλικίες... δεν μιλάω για 30+

Και μετράμε, Βερόνικα, Μαριαλένα, Ιλιανα19, Νάγια... μόνο η Liza vip είχε χαμηλότερη τιμή.
Βέβαια οι πρώτες τρεις είναι και κάτω από 25 ετών και δεν αναφέρω τα τελευταία ευτράπελα με jenny teen...

Επίσης δεν βλέπω να γίνονταν τέτοιες παρατηρήσεις όταν εδώ μεσουρανούσαν τα άστερια που έδειξαν αυτόν τον δρόμο, ούτε είδα ανάλογες κριτικές.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.709
Πόντοι
28.246
Φίλε Noah θα διαφωνίσω.
Τον τελευταίο χρόνο όλες οι "ανεξάρτητες" που εμφανίστηκαν στο bou είχαν τίμη πάνω από 120 την ώρα για ίδιες ή περίπου ίδιες υπηρεσίες και μιλάμε πάντα για ίδιες ηλικίες... δεν μιλάω για 30+

Και μετράμε, Βερόνικα, Μαριαλένα, Ιλιανα19, Νάγια... μόνο η Liza vip είχε χαμηλότερη τιμή.
Βέβαια οι πρώτες τρεις είναι και κάτω από 25 ετών και δεν αναφέρω τα τελευταία ευτράπελα με jenny teen...

Επίσης δεν βλέπω να γίνονταν τέτοιες παρατηρήσεις όταν εδώ μεσουρανούσαν τα άστερια που έδειξαν αυτόν τον δρόμο, ούτε είδα ανάλογες κριτικές.
Ξανά διάβασε τι έγραψε! Πρωτοεμφανιζόμενες!

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Παρακάτω γράφω ακριβώς τα ίδια σε τρία διαφορετικά νήματα. Στο νήμα της Αρετής19, της Ηλιάνας19 και της Ελίνας19.

Απορώ όμως γενικώς με κάποια πράγματα.
Τώρα διάβαζα το νήμα της Ελίνας19 και θέλω να πω τα εξής για να τα βλέπουν οι κοπέλες που έχουν ανεβασμένες τιμές χωρίς να έχουν υπηρεσίες και αυτές που έχουν χαμηλές τιμές με υπηρεσίες.
Τα λέω για να ΜΗΝ νομίζουν ότι είμαστε όλοι κορόϊδα..!!

¨Εχουμε λοιπόν την Αρετή19, την Ηλιάνα19 και την Ελίνα19...  Και οι 3 19χρονες και με δικά τους νήματα.

Η πρώτη φιλενάδα λοιπόν, μπαίνει ανοίγει νήμα αλλά δεν ξέρει τα βασικά... παρόλο πυ την έχουν δασκαλέψει. Το αναφέρει άλλωστε ουκ ολίγες φορές (έτσι μου είπαν να γράψω).  :grin:
Βάζει μια αγγελία στα 150, και κατόπιν έρχεται και ανοίγει νήμα εδώ με 140 (τιμή γνωριμίας) και μας λέει ότι κάνει ΦΟΥΛ πρόγραμμα αλλά χωρίς A-Level.
Τώρα τι φουλ πρόγραμμα είναι αυτό χωρίς A-Level δεν έχω ιδέα.
Τέλος ακόμα δεν έχει μπει κανένας να κάνει έστω μία κριτική και να πει δύο πράγματα για την εταίρα παρόλο που λέει συνέχεια ότι θα πέσουν κριτικές.

Η δεύτερη φιλενάδα λοιπόν, μπαίνει ανοίγει νήμα και καλά ως καινούργια αλλά το "φάσωμα" το γνωρίζει καλά να το λέει.
Βάζει μια αγγελία στα 200 ευρώ και τραβάει κατευθείαν πορεία "Βερόνικας" αλλά με ψεύτικες φώτος (τουλάχιστον η Βερόνικα είχε αληθινές).
Μετά το "κράξιμο" από κάποιους (συμπεριλαμβανομένου και εμένα), βάζει αληθινές φώτος αλλά οι υπηρεσίες παραμένουν το μαύρο τους χάλι.
Μετά από επαναλαμβανόμενο τρολλάρισμα, μας λέει ότι εν τέλει κάνει ΑΚΑ πίπα, αλλά ακόμα ΔΕΝ μας διευκρινίζει ξεκάθαρα τις υπηρεσίες της.
Επίσης εξακολουθεί να το "παίζει" επιλεκτική και καλά ότι θα επιλέξει από εδώ μέσα αυτούς που γουστάρει κοινώς "τύπους" αλά ioannisp71.
Και τέλος δεν δημοσιοποιεί το κινητό της αλά Βερόνικα στάϊλ. (παρεμπιπτόντως... σχεδόν 99% αντιγραφή Βερόνικας... πιθανόν να έχουν τους ίδιους μάνατζερ).
Ας μην ξεχνάς εφόσον θέλεις μία καλή πορεία σαν την αγαπητή Βερόνικα ότι αυτή ξεκίνησε από τα 70 πριν πάει στα 250. Εσύ βιάζεσε να πας από τα 200 στα 250
χωρίς έστω μία τυπική κριτική.
Παρόλα αυτά από εχθές, το έχει μαζέψει κάπως το θέμα και από ότι βλέπω πάει να έρθει σιγά-σιγά κάπως στα ίσα της παρόλο που θέλει χιλιόμετρα δουλειάς ακόμα.

Η τρίτη είναι η φιλενάδα Ελίνα19, η οποία έχει ανοίξει το νήμα της από το καλοκαίρι του 2016.
Η κοπέλα εξ' αρχής έχει βάλει αληθινές φωτογραφίες, έχει ξεκαθαρίσει το πρόγραμμα της σε ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (κοινός... ακα πιπα, cim, cof, cob, A-level, κλπ)
και έχει την τιμή της στα 100 για 1 ώρα. Το νήμα της κυλάει νορμάλ όπως θα έπρεπε χωρίς πολλές βέβαια εμφανίσεις αλλά πάντα to the point σου λέει "εδώ είμαι".
Η κοπέλα έχει βάλει κανονικά το τηλέφωνο της προς ενημέρωση των μελών και ενδιαφερόμενων.
Άσε που έχει και κριτικές (μόνο θετικές από όσο έχω δει) αντιθέτως με την Ηλιάνα και την Αρετή που ακόμα περιμένουμε να δούμε κριτική πριν βγούμε στην σύνταξη.
Επίσης αναφέρεται επαναλαμβανόμενα από μέλη ότι σέβεται τα χρήματα του πελάτη.

Και ρωτάω εγώ τώρα σαν μέλος μέσα στο bourdela .com που παρακολουθώ και λαμβάνω μέρος .... ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ??????
Και τρεις τους είναι στις Ανεξάρτητες (δεν το γνωρίζουν ακριβώς), και οι τρεις τους είναι (και καλά) 19 ετών, και οι τρεις τους έχουν νήμα, και οι τρεις τους έχουν αγγελία αλλά...
όμως καμία σχέση η μία με την άλλη. Ούτε σε υπηρεσίες, ούτε σε χρήματα.

Για να τελειώσω να πω ότι... ΟΥΤΕ την Αρετή19 έχω πάρει, ΟΥΤΕ την Ηλιάνα19 έχω πάρει, ΟΥΤΕ την Ελίνα19 έχω πάρει,
ΟΥΤΕ καν έχω στείλει μήνυμα να τις ρωτήσω για ραντεβού. Ξεκάθαρα πράγματα.

Και εάν με ρωτήσει κάποιος γιατί τα γράφω όλα αυτά, είναι γιατί θέλω να έχω την απάντηση κάποιον μελών να μου πουν πως κρίνουν οι ίδιοι τις κοπέλες.
Ποια είναι τα κριτήρια τους, ειδικά όταν είναι όλες σχεδόν πανομοιότυπες σε ηλικία και ομορφιά, αλλά με διαφορετικές υπηρεσίες και τιμές.
Και η ειρωνία είναι... πως γίνεται αυτή που προσφέρει τα περισσότερα να είναι η οικονομικότερη και αυτή που προσφέρει τα λιγότερα να είναι η ακριβότερη????  :think: :think: :think:

Αυτά... Την καλησπέρα μου και τις ευλογίες μου..!!!

:priest:    :priest:    :priest:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.709
Πόντοι
28.246
Παρακάτω γράφω ακριβώς τα ίδια σε τρία διαφορετικά νήματα. Στο νήμα της Αρετής19, της Ηλιάνας19 και της Ελίνας19.

Απορώ όμως γενικώς με κάποια πράγματα.
Τώρα διάβαζα το νήμα της Ελίνας19 και θέλω να πω τα εξής για να τα βλέπουν οι κοπέλες που έχουν ανεβασμένες τιμές χωρίς να έχουν υπηρεσίες και αυτές που έχουν χαμηλές τιμές με υπηρεσίες.
Τα λέω για να ΜΗΝ νομίζουν ότι είμαστε όλοι κορόϊδα..!!

¨Εχουμε λοιπόν την Αρετή19, την Ηλιάνα19 και την Ελίνα19...  Και οι 3 19χρονες και με δικά τους νήματα.

Η πρώτη φιλενάδα λοιπόν, μπαίνει ανοίγει νήμα αλλά δεν ξέρει τα βασικά... παρόλο πυ την έχουν δασκαλέψει. Το αναφέρει άλλωστε ουκ ολίγες φορές (έτσι μου είπαν να γράψω).  :grin:
Βάζει μια αγγελία στα 150, και κατόπιν έρχεται και ανοίγει νήμα εδώ με 140 (τιμή γνωριμίας) και μας λέει ότι κάνει ΦΟΥΛ πρόγραμμα αλλά χωρίς A-Level.
Τώρα τι φουλ πρόγραμμα είναι αυτό χωρίς A-Level δεν έχω ιδέα.
Τέλος ακόμα δεν έχει μπει κανένας να κάνει έστω μία κριτική και να πει δύο πράγματα για την εταίρα παρόλο που λέει συνέχεια ότι θα πέσουν κριτικές.

Η δεύτερη φιλενάδα λοιπόν, μπαίνει ανοίγει νήμα και καλά ως καινούργια αλλά το "φάσωμα" το γνωρίζει καλά να το λέει.
Βάζει μια αγγελία στα 200 ευρώ και τραβάει κατευθείαν πορεία "Βερόνικας" αλλά με ψεύτικες φώτος (τουλάχιστον η Βερόνικα είχε αληθινές).
Μετά το "κράξιμο" από κάποιους (συμπεριλαμβανομένου και εμένα), βάζει αληθινές φώτος αλλά οι υπηρεσίες παραμένουν το μαύρο τους χάλι.
Μετά από επαναλαμβανόμενο τρολλάρισμα, μας λέει ότι εν τέλει κάνει ΑΚΑ πίπα, αλλά ακόμα ΔΕΝ μας διευκρινίζει ξεκάθαρα τις υπηρεσίες της.
Επίσης εξακολουθεί να το "παίζει" επιλεκτική και καλά ότι θα επιλέξει από εδώ μέσα αυτούς που γουστάρει κοινώς "τύπους" αλά ioannisp71.
Και τέλος δεν δημοσιοποιεί το κινητό της αλά Βερόνικα στάϊλ. (παρεμπιπτόντως... σχεδόν 99% αντιγραφή Βερόνικας... πιθανόν να έχουν τους ίδιους μάνατζερ).
Ας μην ξεχνάς εφόσον θέλεις μία καλή πορεία σαν την αγαπητή Βερόνικα ότι αυτή ξεκίνησε από τα 70 πριν πάει στα 250. Εσύ βιάζεσε να πας από τα 200 στα 250
Παρόλα αυτά από εχθές, το έχει μαζέψει κάπως το θέμα και από ότι βλέπω πάει να έρθει σιγά-σιγά κάπως στα ίσα της παρόλο που θέλει χιλιόμετρα δουλειάς ακόμα.

Η τρίτη είναι η φιλενάδα Ελίνα19, η οποία έχει ανοίξει το νήμα της από το καλοκαίρι του 2016.
Η κοπέλα εξ' αρχής έχει βάλει αληθινές φωτογραφίες, έχει ξεκαθαρίσει το πρόγραμμα της σε ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (κοινός... ακα πιπα, cim, cof, cob, A-level, κλπ)
και έχει την τιμή της στα 100 για 1 ώρα. Το νήμα της κυλάει νορμάλ όπως θα έπρεπε χωρίς πολλές βέβαια εμφανίσεις αλλά πάντα to the point σου λέει "εδώ είμαι".
Η κοπέλα έχει βάλει κανονικά το τηλέφωνο της προς ενημέρωση των μελών και ενδιαφερόμενων.
Άσε που έχει και κριτικές (μόνο θετικές από όσο έχω δει) αντιθέτως με την Ηλιάνα και την Αρετή που ακόμα περιμένουμε να δούμε κριτική πριν βγούμε στην σύνταξη.
Επίσης αναφέρεται επαναλαμβανόμενα από μέλη ότι σέβεται τα χρήματα του πελάτη.

Και ρωτάω εγώ τώρα σαν μέλος μέσα στο bourdela .com που παρακολουθώ και λαμβάνω μέρος .... ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ??????
Και τρεις τους είναι στις Ανεξάρτητες (δεν το γνωρίζουν ακριβώς), και οι τρεις τους είναι (και καλά) 19 ετών, και οι τρεις τους έχουν νήμα, και οι τρεις τους έχουν αγγελία αλλά...
όμως καμία σχέση η μία με την άλλη. Ούτε σε υπηρεσίες, ούτε σε χρήματα.

Για να τελειώσω να πω ότι... ΟΥΤΕ την Αρετή19 έχω πάρει, ΟΥΤΕ την Ηλιάνα19 έχω πάρει, ΟΥΤΕ την Ελίνα19 έχω πάρει,
ΟΥΤΕ καν έχω στείλει μήνυμα να τις ρωτήσω για ραντεβού. Ξεκάθαρα πράγματα.

Και εάν με ρωτήσει κάποιος γιατί τα γράφω όλα αυτά, είναι γιατί θέλω να έχω την απάντηση κάποιον μελών να μου πουν πως κρίνουν οι ίδιοι τις κοπέλες.
Ποια είναι τα κριτήρια τους, ειδικά όταν είναι όλες σχεδόν πανομοιότυπες σε ηλικία και ομορφιά, αλλά με διαφορετικές υπηρεσίες και τιμές.
Και η ειρωνία είναι... πως γίνεται αυτή που προσφέρει τα περισσότερα να είναι η οικονομικότερη και αυτή που προσφέρει τα λιγότερα να είναι η ακριβότερη????  :think: :think: :think:

Αυτά... Την καλησπέρα μου και τις ευλογίες μου..!!!

:priest:    :priest:    :priest:
Για το μόνο που θα με βρεις απόλυτα σύμφωνο μαζί σου είναι αυτό που έχω σημειώσει με κόκκινο. Η Συγκεκριμένη για την ακρίβεια μπήκε με 120 μέσα στο σαητ. Και με καμιά δεκαπεντάριά κριτικές ήδη. Ήταν ήδη γνωστή και αναμφισβήτητη. Μαζί σου λοιπόν. Η Ηλιάνα, χωρίς να έχει δουλέψει ακόμα, με το που συστήνεται ζητά αμέσως 200 ακατέβατα.

Κατά τα άλλα διαφωνώ με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι και εσύ και άλλοι το γεγονός τις υπηρεσίες και τον τιμοκατάλογο κυρίως της Ηλιάνας. Υπάρχουν χίλιοι καλύτεροι και πιο ωραίοι τρόποι. Παρεπιπτόντως, έστω και έτσι αν μπεις στην αγγελία της θα διαπιστώσεις ότι το αναγράφει πλέον ότι κάνει OWO. Διορθώνεται όπως βλέπεις. Απλά δεν χρειαζόταν τόσο άγριος τρόπος κατά τη άποψή μου.

Το γεγονός ότι δεν δημοσιοποιεί το κινητό της δεν είναι μόνο Βερόνικα rules αλλά υπάρχουν και αλλες. Μην σχολιάζεις επιλεκτικά! Είναι και άλλες που επιλέγουν να δίνουν το τηλέφωνό τους μέσω πμ. Και μιας και αναφέρθηκε η Βερόνικα δεν έκανε και profile control όπως και η Αρετούλα. Μιας και το πήρα αμέσως και το ένα και το άλλο μόλις το ζήτησα. Αν γινόταν profile control ίσως και να μην το είχα πάρει ακόμα ούτε το ένα ούτε το άλλο. Από προσωπική εμπειρία!

Τέλος και με φιλικη διάθεση. Μην φέρνεις συνεχώς ως παράδειγμα τον Ιωάννη. βρες κάποιον άλλο τρόπο να σχολιάσεις πελάτες με μεγάλα σε διάρκεια και με μεγάλο κόστος ραντεβού χωρίς να τους ονοματίσεις!

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Μόνο κ μόνο που κάθεσαι κ ασχολισε τετοια εποχή με 200ε κ 150ε κ να είσαι ο Βαρδινογιάννης δεν τα δίνεις γιατί απλά μας περνάνε για κορόιδα τα ροσακια φίλε μου μαύρο γιατί έχει καλύτερα μωρά κ με μισά λεφτά ακου 200ε χωρίς καν να έχεις ένα παρελθόν 200ε σιγά ρε μωρά.  

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.709
Πόντοι
28.246
Μόνο κ μόνο που κάθεσαι κ ασχολισε τετοια εποχή με 200ε κ 150ε κ να είσαι ο Βαρδινογιάννης δεν τα δίνεις γιατί απλά μας περνάνε για κορόιδα τα ροσακια φίλε μου μαύρο γιατί έχει καλύτερα μωρά κ με μισά λεφτά ακου 200ε χωρίς καν να έχεις ένα παρελθόν 200ε σιγά ρε μωρά.  
Δεν χρειάζεται μαυρο αμέσως αγαπητέ μου. Χρειάζεται συζήτηση. Αν η εργαζομένη δεν το καταλάβει ότι είναι υπερβολική, τότε κόβεις λάσπη και δεν χρεάζεται ούτε τρολλάρισμα ούτε προσβολές. Απλά δεν της δίνεις σημασία.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Κατά τα άλλα διαφωνώ με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι και εσύ και άλλοι το γεγονός ότι οι υπηρεσίες κυρίως της Ηλιάνας. Υπάρχουν χίλιοι καλύτεροι και πιο ωραίοι τρόποι. Απλά δεν χρειαζόταν τόσο άγριος τρόπος κατά τη άποψή μου.

Εντάξει δεν είμαι και άγριος-άγριος... δίνω και μερικές ευλογίες στο τέλος.  :priest:
Απλά πως αλλιώς εσύ θα διατύπωνες και τις τρεις περιπτώσεις? Καλώς η κακώς είναι πιπεράτος και του the point ο τρόπος που γράφω... πάντοτε άλλωστε.  ;)

Παρεπιπτόντως, έστω και έτσι αν μπεις στην αγγελία της θα διαπιστώσεις ότι το αναγράφει πλέον ότι κάνει OWO. Διορθώνεται όπως βλέπεις.
Μα το αναφέρω αυτό άλλωστε. Γράφω ότι το παλεύει. Το θέμα όμως είναι γιατί να μπαίνω εγώ και εσύ και ο κάθε ένας να "τρολλάρει" για απλά πράγματα που εξ αρχής θα έπρεπε να ήταν κατανοητά???

Το γεγονός ότι δεν δημοσιοποιεί το κινητό της δεν είναι μόνο Βερόνικα rules αλλά υπάρχουν και αλλες. Μην σχολιάζεις επιλεκτικά! Είναι και άλλες που επιλέγουν να δίνουν το τηλέφωνό τους μέσω πμ.
Και μιας και αναφέρθηκε η Βερόνικα δεν έκανε και profile control όπως και η Αρετούλα. Μιας και το πήρα αμέσως και το ένα και το άλλο μόλις το ζήτησα.
Αν γινόταν profile control ίσως και να μην το είχα πάρει ακόμα ούτε το ένα ούτε το άλλο από προσωπική εμπειρία!
Ναι ΟΚ... συμφωνώ μαζί σου.  :hi:

Τέλος και φιλικη διάθεση. Μην φέρνεις συνεχώς ως παράδειγμα τον Ιωάννη. βρες κάποιον άλλο τρόπο να σχολιάσεις πελάτες με μεγάλα σε διάρκεια και με μεγάλο κόστος ραντεβού χωρίς να τους ονοματίσεις!
Εννοήτε πάντα με φιλική διάθεση ειδικά εγώ προσωπικά πάντοτε μιλάω. Όσο για τον Γιάννη... ΟΚ... είπαμε... δεν φταίει εκείνος. Άλλη τον έκαψε τον άμοιρο.

Πάντως.... στο ερώτημα μου πως βλέπετε αυτές τις 3 περιπτώσεις και με τι κριτήρια συγκρίνετε 3 σχεδόν πανομοιότηπες κοπέλες αλλά με διαφορετικές υπηρεσίες και τιμές... δεν μου απάντησες.  :grin: :grin: :grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.709
Πόντοι
28.246
Σου έχει απαντήσει ο Βρετανός στο νήμα της Ελίνας... Βέβαια η Ελίνα δεν είναι καινούρια στη δουλειά σε σχέση με την Ηλιάνα. Έχει χιλιόμετρα σύμφωνα με μαρτυρίες, άρα είναι και πιο έμπειρη εξ ου και πιο λογική.
Και απάντησα στον από πάνω σου σε αυτό το νήμα... Εξηγείς χωρίς να τρολλάρεις. Αν καταλαβαίνει έχει καλώς... αν όχι στρίβεις και πάμε για άλλα. Στα 19 του ο κάθε ένας που θεωρεί τον ευατό του μοντέλο έχοντας άποψη μόνο ο ίδιος, λογικό είναι να το καβαλήσει το καλάμι και να ζητά τον ουρανό με τα άστρα. Αλλά δεν είναι και όλοι έτσι. Αν θέλεις λοιπόν εξηγείς δυο πράγματα.

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Θα ξεκινήσω γράφοντας ότι overall συμφωνώ με τον The_Greek σχετικά με αυτό το θέμα. Είναι γελοίο να εμφανίζονται συνέχεια  καινούργιες "ανεξάρτητες" οι οποίες ζητούν τα μαλλιά της κεφαλής τους και κάνουν και profile control όσον αφορά το που θα δώσουν το τηλέφωνο. Γελάει η Ευρώπη...
Η καινούργια αυτή σχολή πουτάνων δημιουργήθηκε και "ανατράφηκε" μέσα από το forum μας (το οποίο δυστυχώς πλέον δεν έχει καμία σχέση μα αυτό που ήταν όταν πρωτοάνοιξε, αλλά αυτό είναι άλλο ΜΕΓΑΛΟ θέμα) και συνεχίζει να αναπτύσεται. 'Ετσι λοιπόν ο κάθε νταβάς μπορεί να κάνει εύκολα την δουλειά του. Δυστυχώς δε πολλά μέλη σιγοντάρουν για τους δικούς τους λόγους....
Σίγουρα η κάθεμια μπορεί να κοστολογεί όσο θέλει το εμπορευμά της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί αυτή (και οι ακόλουθοί της) να προσπαθεί να πείσει ότι αυτή έχει δίκιο και ότι όποιος διαφωνεί μαζί της είναι λάθος ή βαλτός ή μαλάκας. Το γεγονός δε ότι οι admin της δίνουν το δικαίωμα να επιτίθεται και να βρίζει μέλη πραγματικά με ξεπερνάει....
Η τοποθέτηση αυτή δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη αλλά όλες αυτές τις "ανεξάρτητες"....
Ά! και κάτι τελευταίο, υπάρχει αλήθεια κάποιος που πιστεύει ακόμα ότι είναι "ανεξάρτητες" και αμαθείς?
Η ερώτηση είναι ρητορική, μην απαντήσετε.... ;)

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Θα ξεκινήσω γράφοντας ότι overall συμφωνώ με τον The_Greek σχετικά με αυτό το θέμα. Είναι γελοίο να εμφανίζονται συνέχεια  καινούργιες "ανεξάρτητες" οι οποίες ζητούν τα μαλλιά της κεφαλής τους και κάνουν και profile control όσον αφορά το που θα δώσουν το τηλέφωνο. Γελάει η Ευρώπη...
Η καινούργια αυτή σχολή πουτάνων δημιουργήθηκε και "ανατράφηκε" μέσα από το forum μας (το οποίο δυστυχώς πλέον δεν έχει καμία σχέση μα αυτό που ήταν όταν πρωτοάνοιξε, αλλά αυτό είναι άλλο ΜΕΓΑΛΟ θέμα) και συνεχίζει να αναπτύσεται. 'Ετσι λοιπόν ο κάθε νταβάς μπορεί να κάνει εύκολα την δουλειά του. Δυστυχώς δε πολλά μέλη σιγοντάρουν για τους δικούς τους λόγους....
Σίγουρα η κάθεμια μπορεί να κοστολογεί όσο θέλει το εμπορευμά της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί αυτή (και οι ακόλουθοί της) να προσπαθεί να πείσει ότι αυτή έχει δίκιο και ότι όποιος διαφωνεί μαζί της είναι λάθος ή βαλτός ή μαλάκας. Το γεγονός δε ότι οι admin της δίνουν το δικαίωμα να επιτίθεται και να βρίζει μέλη πραγματικά με ξεπερνάει....
Η τοποθέτηση αυτή δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη αλλά όλες αυτές τις "ανεξάρτητες"....
Ά! και κάτι τελευταίο, υπάρχει αλήθεια κάποιος που πιστεύει ακόμα ότι είναι "ανεξάρτητες" και αμαθείς?
Η ερώτηση είναι ρητορική, μην απαντήσετε.... ;)

:kneel:
:hi: :hi: :hi:

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.204
Πόντοι
376

Και γω θα συμφωνησω με τον OLD BOY που ΣΥΜΦΩΝΕΙ με τον THE GREEK.

Εγω ξερω πως τα χρονια που σερναν τα σκυλια με τα λουκανικα
πηγαιναμε με 50 δραχμουλες στο ΜΕΤΑΞΙ - ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑ -
και περναγαμε ΖΑΧΑΡΕΣ
και τωρα πρεπΕι να εχουμε Συνεταιρο τη Τραπεζα της ΑΓΓΛΙΑΣ,
Καλη προοδο να εχουμε ...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! :hi:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ας μην ξεχνάς εφόσον θέλεις μία καλή πορεία σαν την αγαπητή Βερόνικα ότι αυτή ξεκίνησε από τα 70 (για οσους προλαβαν) μετα πηγε 80-90 και οταν εγινε φηρμα πηγε 120 πριν πάει στα 250. Εσύ βιάζεσε να πας από τα 200 στα 250
Για το τυπικο τις ιστοριας Πατερ!!

Εγγρ.
12 Ιουν 2016
Like
117
Για το τυπικο τις ιστοριας Πατερ!!

για το τυπικο της ιστοριας ηταν 70 μιση ωρα κ 120 1 ωρα
κ παλια ηταν κ 100 1 ωρα
μαλιστα τ μισαωρο προγραμμα μονο 3 ατομα το πηραν ολοι επερναν 1ωρα+ πρπγραμμα
μπορεις να ξεστραβωθεις να δεις τις κριτικες μου κ τις τιμες που γραφουν οπως κ τις αγγελιες μου π εγραφαν μιση ωρα 70 , 1 ωρα 120
κ δεν εχει θεση το ονομα μ σε ξενα νηματα !
απο μπουρδολογια αλλο τιποτα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.709
Πόντοι
28.246
Γιατί αυτές που είπα ήταν παλιές zebou ?
Τελικα οντως εχεις θεμα αναγνωσης. Δεν σου την μαθανε καλα στο δημοτικο. Οταν λεμε πρωτοεμφανιζομενες εννοουμε οταν μπηκανε για πρωτη φορα και συστηθηκαν. Μπες στο καθε νημα της καθε κοπελας που σου εχω σημειωσει με κοκκινο και δες τι τιμες ανακοινωνουν τοτε ως πρωτοεμφανιζομενες. Και ελα να ξανα δεις τι σου γραφει ο Νωε.

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Τελικα οντως εχεις θεμα αναγνωσης. Δεν σου την μαθανε καλα στο δημοτικο. Οταν λεμε πρωτοεμφανιζομενες εννοουμε οταν μπηκανε για πρωτη φορα και συστηθηκαν. Μπες στο καθε νημα της καθε κοπελας που σου εχω σημειωσει με κοκκινο και δες τι τιμες ανακοινωνουν τοτε ως πρωτοεμφανιζομενες. Και ελα να ξανα δεις τι σου γραφει ο Νωε.

Τι τιμή ρε zebou ανακοίνωσε η βερόνινα όταν πρωτομπήκε στο site ? η Μαριαλένα ? η Νάγια ?
Για πες μας

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom