napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Παιδες καλησπέρα αλλα κριτική για αυριο δεν παίζει. Η κοπέλα ακύρωσε το ραντεβού. Αν καταφέρω να την συνατησω κάποια στιγμή θα ενημερώσω
πηγαινε παιξε ενα τζοκερ που να κερζιζουν 2 νουμερα πιο ευκολο ειναι ;)Παιδες καλησπέρα αλλα κριτική για αυριο δεν παίζει. Η κοπέλα ακύρωσε το ραντεβού. Αν καταφέρω να την συνατησω κάποια στιγμή θα ενημερώσω
Γιατι το λες αυτο μαν; το εχω βάλει στο μάτι το μωράκιπηγαινε παιξε ενα τζοκερ που να κερζιζουν 2 νουμερα πιο ευκολο ειναι ;)
εχει συναντηθει αληθεια με καποιον εδω μεσα? ρωταω απλωςΓιατι το λες αυτο μαν; το εχω βάλει στο μάτι το μωράκι
ποτε ακυρωσε? εννοω ποση ωρα πριν την ευλογια?Παιδες καλησπέρα αλλα κριτική για αυριο δεν παίζει. Η κοπέλα ακύρωσε το ραντεβού. Αν καταφέρω να την συνατησω κάποια στιγμή θα ενημερώσω
Για καλο στο εκανε τυπε.....!Ψαξου αλλου..!Παιδες καλησπέρα αλλα κριτική για αυριο δεν παίζει. Η κοπέλα ακύρωσε το ραντεβού. Αν καταφέρω να την συνατησω κάποια στιγμή θα ενημερώσω
Οταν θα εκλεισε να παει για καφε μαλλον...η θα μας πει οτι εκλεισε 2ωροποτε ακυρωσε? εννοω ποση ωρα πριν την ευλογια?
ο παιχτηςΟταν θα εκλεισε να παει για καφε μαλλον...η θα μας πει οτι εκλεισε 2ωρο
Εμ δεν ειμαι πρωτατης...! Προσωπικα ριχνω μαυρο σε τετοιες συμπεριφορες delete το νουμερο.ο παιχτης
μαυρο στο θυληκο μαυρογιαλουροΕμ δεν ειμαι πρωτατης...! Προσωπικα ριχνω μαυρο σε τετοιες συμπεριφορες delete το νουμερο.
Ωχ ωχ λες να εκανε τετοιο σκηνικο????? Κατσε να δεις τωρα θα βγει κ θα πει εκανα αποβαση οι ρωσσοι....!Η βλακεία σου Ναπολέων ήταν ότι δεν ήσουν της κλίκας και είπες δημόσια ότι αναμένεται κριτική.
Σε διορθωσα Πατερ. Μην χαλας την τιμολογιακη πολιτικη της κοπελας...!Ποιο πιθανό είναι ο Papa John να είδε τα βυζιά της Βίκας χωρίς σιλικόνη, παρά να δείτε το μωρό στα150140 και με κριτική.
εννοείται οτι δεν ειμαι σε καμια κλίκα και γι αυτο η κριτικές μου αντικατοπτρίζουν πάντα το πως πέρασα στο ραντεβού. Η κοπέλα ειχα την αίσθηση οτι ήθελε κριτικές για να δουμε όλοι ποσο καλή ειναι. Αν αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε το ραντεβού τοτε καλα έκανε. Επίσης θεωρώ αυτονόητο οτι απο τη στιγμή που γίνεται το τεσταρισμα θα υπάρχει και μια κριτική για ενημέρωση των συναγωνιστών. Forum ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών δεν είμαστε;Η βλακεία σου Ναπολέων ήταν ότι δεν ήσουν της κλίκας και είπες δημόσια ότι αναμένεται κριτική.
φίλε πες πως γλυτώσες ένα 160αρι στο σύνολο. Μην το ψάχνεις παρακάτω. Έπρεπε να μπει να δικαιολογήσει γιατί στο ακύρωσε η να μας πεις εσυ τι σου είπε εκτός από το προφανές άκυρο!εννοείται οτι δεν ειμαι σε καμια κλίκα και γι αυτο η κριτικές μου αντικατοπτρίζουν πάντα το πως πέρασα στο ραντεβού. Η κοπέλα ειχα την αίσθηση οτι ήθελε κριτικές για να δουμε όλοι ποσο καλή ειναι. Αν αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε το ραντεβού τοτε καλα έκανε. Επίσης θεωρώ αυτονόητο οτι απο τη στιγμή που γίνεται το τεσταρισμα θα υπάρχει και μια κριτική για ενημέρωση των συναγωνιστών. Forum ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών δεν είμαστε;
το ραντεβού είχε κλειστεί απο Παρασκευή για Τρίτη και ακυρώθηκε σημερα την ώρα που το ποσταρα εδω.ποτε ακυρωσε? εννοω ποση ωρα πριν την ευλογια?