easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Αρχοντα μου αυτη το εκανε χρυσαφι το νινι της .. 200€ ενα ξεφόρτωμα..? Γουαου που θα ελεγε και ο Gianis..
Τώρα τους τελευταίους μήνες αυτό που έχω παρατηρήσει είναι μία τάση προς τα ανερχόμενα ακριβά νινιά.
Φαίνεται πως όλοι "εσείς" που σιγοντάρατε την Βερόνικα και γράφατε διθυράμβους, ανοίξατε το κουτί της
Πανδώρας και βγήκαν όλες μαζί, η μία πίσω από την άλλη.
Τον τελευταίο καιρό, η ζήτηση έχει ανέβει κατακόρυφα, και η τιμές πλέον αγγίζουν τα 200άρια και είστε και
χαρούμενοι.
Μάλιστα!
Τι να σου κανω .. Εφυγε και η ΤΖΟΥΛΙΑ η θεογκομεναΕμ ειναι διαφοροι αρρωστοι μουνακηδες χαρτομενοι.. τι να κανεις .. παντα αυτοι το χαλαγανε..
Μεγας ΜΑΛΑΚΑΣ θες να πεις..
Μεγας ΜΑΛΑΚΑΣ θες να πεις..
Φούσκα φίλε είναι. Τυχαίο νομιζεις είναι ότι έφυγε η Βερόνικα κ έσκασαν μύτη άλλες; Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι θα σκάσουν κ άλλες...φούσκες! Που είναι ρε παιδιά οι κριτικές;;;;;;Τώρα τους τελευταίους μήνες αυτό που έχω παρατηρήσει είναι μία τάση προς τα ανερχόμενα ακριβά νινιά.
Φαίνεται πως όλοι "εσείς" που σιγοντάρατε την Βερόνικα και γράφατε διθυράμβους, ανοίξατε το κουτί της
Τον τελευταίο καιρό, η ζήτηση έχει ανέβει κατακόρυφα, και η τιμές πλέον αγγίζουν τα 200άρια και είστε και
χαρούμενοι.
Μάλιστα!
Φούσκα φίλε είναι. Τυχαίο νομιζεις είναι ότι έφυγε η Βερόνικα κ έσκασαν μύτη άλλες; Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι θα σκάσουν κ άλλες...φούσκες! Που είναι ρε παιδιά οι κριτικές;;;;;;
Μη τα λες αυτα αποτομα..και το μαθει
σε πνιγει στον Ασβεστη αμα λαχει ναουμ..
Εννοεί ότι έχω δίκιο σε αυτά που είπα.
the_Greek = Έλληνας
ή κατάλαβες λάθος ή μου λες ότι είμαι ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!
Χεχε.. οχι ρε.. το μαλακα τον ΕΛΛΗΝΑ γενικως εννοω..
να τι μαλακες ειμαστε.. παραλιγο να ξεφυγουμε και να τσακωθουμε οχι για την τσεπη και την τσαπου μας αλλα για ΜΑΛΑΚΙΕΣ..!
Ναι βρε... το κατάλαβα και για αυτό γελούσα!
Τώρα τους τελευταίους μήνες αυτό που έχω παρατηρήσει είναι μία τάση προς τα ανερχόμενα ακριβά νινιά.
χαρούμενοι.
Μάλιστα!
υπομονή μέχρι την Τρίτη θα δεις σίγουρα μια δικη μου κριτικήΦούσκα φίλε είναι. Τυχαίο νομιζεις είναι ότι έφυγε η Βερόνικα κ έσκασαν μύτη άλλες; Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι θα σκάσουν κ άλλες...φούσκες! Που είναι ρε παιδιά οι κριτικές;;;;;;
υπομονή μέχρι την Τρίτη θα δεις σίγουρα μια δικη μου κριτική
ελα ντε και γω απορώ! Πάντως αν ο κωλος της Αρετουλας ειναι όπως στις φωτογραφίες και ειναι τόσο αματσουρι οσο δείχνει θα περάσουμε πολυ καλα...Ναp προχωρα σε θελει ολη χωρα..
Κοιταξε ρεμαλι θα μου φερεις τον ελεγχο..
κι αν εχεις κατω απο τη βαση , καηκες, Το νου σου !
Γιατι εχω εμπιστοσυνη σ' αυτο το παιδι δε ξερω.
Μακαρι τυπε κ οχι μονο δικη σου να δουμε κ αλλες...!!!υπομονή μέχρι την Τρίτη θα δεις σίγουρα μια δικη μου κριτική
Δεν τα 'μαθες?Βοά ο τόπος!
Ήρθε η ανάπτυξη!!!
Γι' αυτό και θα έχουμε όντως μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος!
Δεν στρίβουμε με τίποτα...
μακάρι μαν αλλα δεν το βλέπω...Μακαρι τυπε κ οχι μονο δικη σου να δουμε κ αλλες...!!!