Νέα

Αρετούλα 19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tolmikaiareti
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Ξανα κοιτα τις κριτικες της καθε μιας σχετικα με τα απαιτουμενα δυωρα της ναγις και θα δεις οοσες εχει και μονοωρα στην αρχη.

Η τιμη της βερονικας οταν μοηκε στο σαητ ηταν 120 και αυτο σου λεει και νωε οτι μεχρι 120 ηταν ως πρωτοεμφανιζομενες.

Δεν ξανα ασχολουμαι μαζι σου μιας και πλεον εχω αμφιβολιες αν υπηρετησες και στον στρατο. Γιατι αν δεν εισαι Ι1 δεν υπηρετεις 100% θητεια. Αν ακομα χειροτερα και εκει πιστευω οτι εισαι Ι5 απαλλασεσαι και δεν υοηρετεις καθολου.

Την αρετη δεν την γνωριζω σου ειπα. Μου εκανε αιτημα φιλιας και το αποδεχτηκα. Το τηλεφωνο το πηρα μεσω πμ.

Επισης τελος η κουβεντα δεν θα επανελθω στα εξηγησα (Ι5) και εκτος αυτου και με δηλωση της αλλα και για τις υπολοιπες ισχυει το ιδιο ονοματα αλλων cg,  καλο ειναι  να μην αναφερονται σε αλλης κοπελας το νημα.

Πρωτα από όλα μην τσατίζεσε γιατί δεν μπορείς να γράψεις καλά και πατάς τα κουμπιά όλα μαζί ξεχνάς λέξεις και θα σου έρθει κανένα εγκεφαλικό και θα σε χάσουμε.
Τράβα λοιπόν στις κριτικές της Νάγια να βρεις μονόωρο... ενα θα βρεις του Trive που το έκανε με την μεσολάβηση της Μαριαλένας. Ένα και μοναδικό και αυτό με μέσο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Βγαίνεις και από πάνω ρε κόπανε ? Σε έκανε ή δεν σε έκανε ρόμπα μόλις τώρα η βερόνικα που την είχες με κόκκινο και καλά ότι δεν έπαιρνε 120.. ηταν 120 η πρώτη της τιμή στο site ναι ή όχι ?
ΝΑΙ άρα τι λες ? Πες Μαλακία σύγνώμη για την βερόνικα έκανα λάθος.
Ηταν ή δεν ήταν 200η πρώτη τιμή της Νάγιας το δύωρο ? Ποιος έκανε ραντεβού με 100 την ώρα ? Κανείς. Γιατί στόκε αν θυμόσουν λίγο η ίδια η κοπέλα είπε ότι θέλω δύωρα και μόνο άμα δεν βρω θα πάω στην 1.5 ώρα και μετά αν είναι θα κατέβω στην μία...
Όσο αφορά την μαριλένα αυτό ανακοίνωσε όταν βγήκε 100 σαν ζευγάρι. Τώρα αν ο τύπος ερχόταν δεν ερχόταν κανένα δεν νοιάζει. Τι ανακοίνωσαν λέει ο Νοα, ξεστραβώσου όχι τι έκαναν.
Και εγώ σου λέω ότι και οι τρεις μπορεί να έκαναν σκόντο σε πελάτες στην τιμή ή στην ώρα, τι ανακοίνωσαν λέει ο Νόα... Διάβαζε γιατί δεν το έχεις.

Και σε ξαναρωτώ μια και ήσουν από τους πρώτους που έκανε φίλους η Αρετή... την κοπέλα την ξέρεις ναι ή όχι ?
Τυπε θα σου πω οσο αφορα την μαριαλενα εγω την ειχα παρει η 80 η 100 ( δεν θυμαμαι) ΜΟΝΗ ΤΗΣ ουτε υποθηκε να φερει τον γκομενο της.Οσο αφορα τον σκοντο πανω στον αγωνα την πηρα κ απο κωλο και προς τιμην της δεν με χρεωσε εξτρα!

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Κανεις λαθος και σταματα να αναφερεσαι στο ονομα μ σε ξενο νημα
το μισαωρο εγω το ειχα βαλει ως προγραμμα γτ δεν σας αντεχα για 1 ωρα!
τσακ μπαμ τελος!
αλλα κανεις δεν το επερνε δυστυχως μονο 3 ατομα πηραν !γιαυτο κ το εβγαλα μετα απτο προγραμμα δεν ειχε λογο υπαρξης αφου κανεις δεν το επελεγε.
δεν ειναι σωστο να λετε πραγματα για μενα κ να αναφερεις εσυ κ αλλοι το ονομα μ σε νημα αλλης κοπελας .Και αν αυτο υπονοεις κανεναν δεν επηρεασα και δεν επηρεαζω ,γιαυτο και βλεπεις να προσθετουν υπηρεσιες η να το αφηνουν και να μειωνουν τιμη γτ δεν τους βγηκε.

η καθε κοπελα οτι τιμη θελει βαζει .
εχω ενα μαγαζι με ρουχα και πουλαω το φορεμα οσο θελω , ειναι στο χερι του αγοραστη αν θα το παρει η αν θα παει αλλου.απλα πραγματα .
μηπως θα ηταν πιο χρησιμο να  αφησετε τις αερολογιες και να γαμησετε κ λιγο γτ 30 σελιδες αερα και να χαμε να λεγαμε και ενας να ενημερωσει για το πως περασε δεν βγηκε , μονο στους υπολογισμους τις συνωμοσιες και τις συγκρισεις ειστε πρωτοι
τσακαλια

Εγώ απάντησα στον the greek όχι σε σένα.
Δεν νομίζω ότι κατάλαβες το νόημα αυτού που γράφτηκε, προτείνω να το ξαναδιαβάσεις.

Το να λες δεν σας άντεχα δείχνει έλλειψη επαγγελματισμού. Αν φοβάσαι την φωτιά δεν πας να γίνεις πυροσβέστης. Η δουλειά της πουτανας είναι δύσκολη αλλά καλοπληρωμένη.
Τόσα καρότσια έχουν νήμα στις ανεξάρτητες μόνο εσύ δεν μας αντέχεις. Κάνε άλλη δουλειά τότε, με το ζόρι σε έβαζε ο νταβάς? Σε αυτόν πες τα,  τι μας το λες εμάς?
Ασχολήσου τώρα με τον ioannis και μην λες σε εμάς τι θα ποστάρουμε δεν είσαι τροχονόμος του site.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.709
Πόντοι
28.246
Ψαξε τις κριτικές της πολύ αγαπημένης σου Βερόνικας να δεις ποσά ξεκίνησε ΕΠΙΣΗΜΑ εάν θέλεις γιατί επιμένει ότι ποτέ δεν έπαιρνε 70/ώρα! Αλλά 120 όπως κ εσυ!
Μιλαμε ποσα επαιρνε απο τοτε που μπηκε στο σαητ. Στα αρχιδια μου ποσα επαιρνε πριν μπει εδω μεσα.δεν ηξερα καν οτι υπαρχει, οτι ζει.απο τοτε που την ειδα εδω μεσα να μπαινει αρχισε να με τρωει η τσεπη μου για παρτη της. Δεν με νοιαζει ποσα επαιρνε πριν εκτος σαητ. Δεν με νοιαζει ποσα εδωσες εσυ για μια ωρα. Συζηταμε απο τοτε που μπηκε στο σαητ και οχι πριν.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μιλα με ποσα επαιρνε απο τοτε λου μπηκε στο σαητ. Στα αρχιδια μου ποσα εοαιρνε πριν μπει εδω μεσα.δεν ηξερα καν οτι υοαρχει οτι ζει.απο τοτε που την ειδα εδω μεσα να μπαινει αρχισε να με τρωει η τσεοη μου για παρτη της. Δεν με νοιαζει ποσα επαιρνε πριν εκτος σαητ. Δεν με νοιαζει ποσα εδωσες εσυ για μια ωρα. Συζηταμε απο τοτε που μπηκε στο σαητ και οχι πριν.
Κανεις λαθος μεγαλε. Συζηταμε οτι αφορα την συγκεκριμενη. ΥΠΗΡΧΑΝ κριτικες που την εγραφαν με 80-90-100 που ολος τυχαιως εξαφανιστηκαν. Για σενα ποτε μπηκε στο site? Oταν γραφτηκε η πρωτη κριτικη η οταν ανοιξε το νημα της Η οταν την ανακαλυψες μικρε μου κολομβε?

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Φίλε δεν μιλάμε πόσο την πηραμε την κάθε μία γιατί άκρη δεν θα βγει.

Λέμε για τις επίσημες τιμές όταν βγήκαν στο site.

Το μόνο που μπορώ να αναγνωρίσω στον Zebou είναι ότι εκείνος μιλάει για τιμή πάνω από 120... δηλαδή 120 και ένα ευρώ ενώ εγώ λέω από 120 και πάνω...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγώ απάντησα στον the greek όχι σε σένα.
Δεν νομίζω ότι κατάλαβες το νόημα αυτού που γράφτηκε, προτείνω να το ξαναδιαβάσεις.

Το να λες δεν σας άντεχα δείχνει έλλειψη επαγγελματισμού. Αν φοβάσαι την φωτιά δεν πας να γίνεις πυροσβέστης. Η δουλειά της πουτανας είναι δύσκολη αλλά καλοπληρωμένη.
Τόσα καρότσια έχουν νήμα στις ανεξάρτητες μόνο εσύ δεν μας αντέχεις. Κάνε άλλη δουλειά τότε, με το ζόρι σε έβαζε ο νταβάς? Σε αυτόν πες τα,  τι μας το λες εμάς?
Ασχολήσου τώρα με τον ioannis και μην λες σε εμάς τι θα ποστάρουμε δεν είσαι τροχονόμος του site.
Για τροχονομο εχει τον zebu τυπε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.709
Πόντοι
28.246
Πρωτα από όλα μην τσατίζεσε γιατί δεν μπορείς να γράψεις καλά και πατάς τα κουμπιά όλα μαζί ξεχνάς λέξεις και θα σου έρθει κανένα εγκεφαλικό και θα σε χάσουμε.
Τράβα λοιπόν στις κριτικές της Νάγια να βρεις μονόωρο... ενα θα βρεις του Trive που το έκανε με την μεσολάβηση της Μαριαλένας. Ένα και μοναδικό και αυτό με μέσο.
Δεν με νοιζει σκορπιε. Θα μεινω μονο στην τσαντιλα. Μην αρχιζεις τους χαρακτηρισμους να μην αρχιζω και εγω. Προσεχε παντως τι λεμε και τι καταλαβαινεις.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φίλε δεν μιλάμε πόσο την πηραμε την κάθε μία γιατί άκρη δεν θα βγει.

Λέμε για τις επίσημες τιμές όταν βγήκαν στο site.

Το μόνο που μπορώ να αναγνωρίσω στον Zebou είναι ότι εκείνος μιλάει για τιμή πάνω από 120... δηλαδή 120 και ένα ευρώ ενώ εγώ λέω από 120 και πάνω...
Δεν ξερω ποιο το νοημα τυπε να ασχολεισαι με τον zebu. Ο τυπος ειναι ερωτευμενος μαζι της και εθελοτυφλει οποτε δεν εχει νοημα οτι κ να γραφτει.

:hi:

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Κανεις λαθος και σταματα να αναφερεσαι στο ονομα μ σε ξενο νημα
το μισαωρο εγω το ειχα βαλει ως προγραμμα γτ δεν σας αντεχα για 1 ωρα!
τσακ μπαμ τελος!
αλλα κανεις δεν το επερνε δυστυχως μονο 3 ατομα πηραν !γιαυτο κ το εβγαλα μετα απτο προγραμμα δεν ειχε λογο υπαρξης αφου κανεις δεν το επελεγε.
δεν ειναι σωστο να λετε πραγματα για μενα κ να αναφερεις εσυ κ αλλοι το ονομα μ σε νημα αλλης κοπελας .Και αν αυτο υπονοεις κανεναν δεν επηρεασα
και δεν επηρεαζω ,γιαυτο και βλεπεις να προσθετουν υπηρεσιες η να το αφηνουν και να μειωνουν τιμη γτ δεν τους βγηκε.
η καθε κοπελα οτι τιμη θελει βαζει .
εχω ενα μαγαζι με ρουχα και πουλαω το φορεμα οσο θελω , ειναι στο χερι του αγοραστη αν θα το παρει η αν θα παει αλλου.απλα πραγματα .
μηπως θα ηταν πιο χρησιμο να  αφησετε τις αερολογιες και να γαμησετε κ λιγο γτ 30 σελιδες αερα και να χαμε να λεγαμε και ενας να ενημερωσει για το
πως περασε δεν βγηκε , μονο στους υπολογισμους τις συνωμοσιες και τις συγκρισεις ειστε πρωτοι τσακαλια

Πρώτα από όλα ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους τους αερολόγους, ου γαμιάδες πλην συνωμοτικά τσακάλια όμως της τάξης μου.  :grin: :grin: :grin:

Βρε καλώς την Βερόνικα.... χάρηκα που σε βλέπω πάλι να με διαβάζεις. Να σου σφυρίξω τώρα που σε βρήκα, δύο φωνήντα...
1)  Παρόλο που ήρθα στον νήμα σου και περίμενα να μου φέρεις πίσω την μύγα από το νήμα της Ιλιανας, εξαφανίστηκες... και τσουπ να σου τώρα στο νήμα
    της Αρετούλας.
2)  Ο φίλος σου ο εξωγήινος τι κάνει? Τον βλέπεις? Έχει φέρει και άλλους εξωγήινους στο τσαρδί σου?
3)  Εφόσον είσαι ΔΗΜΟΣΙΟ πρόσωπο ως καταξιωμένης εταίρας, μέσα σε δημόσια ιστοσελίδα που σε έχει αναδείξει ως χάϊ κλας ιερόδουλη, φυσικά και
    μπορούμε να αναφερώμαστε στο όνομα σου 500 χιλιάδες φορές όποτε εμείς γουστάρουμε, όπου εμείς γουστάρουμε... κατάλαβες... αγαπητή Βερόνικα?
4)  Αυτό που είπε ο Nikos99 είναι το σωστό. Στον έχωνε ή δεν στον έχωνε κάποιος με 70 ευρώ? Δηλαδή εάν κάποιος σε χύνει μέσα σε 5 λεπτά πάει να πει ότι
    δεν σε γάμησε? Κι αν κάποιος σε χύνει μέσα σε 45 λεπτά σε γάμησε? Τι μας λες τώρα? Καταλαβαίνεις? Πουτσα τρως και στην μία περίπτωση... πούτσα τρως
    και στην άλλη περίπτωση. Τώρα εάν εσύ αισθάνεσαι καλύτερα να πιστεύεις ότι αυτός που σε έχυσε μέσα σε 5 λεπτά και πλήρωσε 70 ευρώ δεν σε γάμησε...
    περι ορέξεως σου έχω ξαναπεί... κολοκυθόπιτα.
5)  Για πες? Που έχεις κατάστημα με ρούχα? Θέλω να έρθω να ψωνίσω κάτι συνολάκια για την φιλενάδα μου. Άντε βρε... να έρθω και πρωϊ πρωϊ να σου κάνω
    και σεφτέ.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Δεν ξανα ασχολουμαι μαζι σου μιας και πλεον εχω αμφιβολιες αν υπηρετησες και στον στρατο. Γιατι αν δεν εισαι Ι1 δεν υπηρετεις 100% θητεια. Αν ακομα χειροτερα και εκει πιστευω οτι εισαι, Ι5 απαλλασεσαι και δεν υπηρετεις καθολου.

Την αρετη δεν την γνωριζω σου ειπα. Μου εκανε αιτημα φιλιας και το αποδεχτηκα. Το τηλεφωνο το πηρα μεσω πμ.

Επισης τελος η κουβεντα δεν θα επανελθω στα εξηγησα (Ι5) και εκτος αυτου και με δηλωση της αλλα και για τις υπολοιπες ισχυει το ιδιο ονοματα αλλων cg,  καλο ειναι  να μην αναφερονται σε αλλης κοπελας το νημα.

Λογικά μαζί μου δεν θα έχεις πρόβλημα καθότι και Ι1, και σε ειδικές αποστολές, και στα σύνορα υπηρέτησα. Οπότε από εδώ είμαστε ΟΚ.   :grin: :grin: :grin:

Αυτό ρε γμτ με το να μπαίνει μία "άσχετη" κοπέλα μέσα και να κάνει φίλο στο "άσχετο" ένα οποιοδήποτε μέλος... μιλάμε για τρελή κωλοφαρδία.
Νιώθω άτυχος. Ειλικρινά. Ζηλεύω. Πολύ θα ήθελα ας πούμε να έρθει σήμερα το πρωϊ μία νέα παρουσία στο σάϊτ, με σκοπό να κάνει ένα νήμα
να πουλάει το νινί της, και πριν καν ακόμα το ανοίξει να πει...
"χμμμμ... για να δούμε... 500+ ενεργά μέλη, ποιον άραγε να κάνω φίλο πρώτα? Ααααα... το βρήκα..!! Τον the_Greek θα κάνω φίλο..!!"
Πολύ ζηλεύω... ειλικρινά θα ήθελα να με έκαναν φίλο πρώτο, όλες οι νεοεισερχόμενες έτσι στο άσχετο χωρίς να ξέρουν τι ρόλο βαράω
εδώ μέσα και ποιος είμαι. πφφφφφ....
Πάντως... εδώ και τόσα χρόνια, και ακόμα που με πολλά άτομα μιλάμε, είμαστε επιφυλακτικοί για τον ποιον θα κάνουμε φίλο. Κατά
πόσο μπορείς να κάνεις κάποιον που δεν γνωρίζεις και καθόλου... δεν έχω ιδέα.

Όσο αφορά το όνομα της Βερόνικας και κάθε Βερόνικας... απάντησα στο προηγούμενο πόστ μου.
Αλλά για να μην ψάχνεται ας το ξαναγράψω και εδώ. Έγραψα...
"3)  Εφόσον είσαι ΔΗΜΟΣΙΟ πρόσωπο ως καταξιωμένης εταίρας, μέσα σε δημόσια ιστοσελίδα που σε έχει αναδείξει
     ως χάϊ κλας ιερόδουλη, φυσικά και μπορούμε να αναφερόμαστε στο όνομα σου 500 χιλιάδες φορές όποτε εμείς
     γουστάρουμε, όπου εμείς γουστάρουμε... κατάλαβες... αγαπητή Βερόνικα?
"

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.709
Πόντοι
28.246
Λογικά μαζί μου δεν θα έχεις πρόβλημα καθότι και Ι1, και σε ειδικές αποστολές, και στα σύνορα υπηρέτησα. Οπότε από εδώ είμαστε ΟΚ.   :grin: :grin: :grin:

Αυτό ρε γμτ με το να μπαίνει μία "άσχετη" κοπέλα μέσα και να κάνει φίλο στο "άσχετο" ένα οποιοδήποτε μέλος... μιλάμε για τρελή κωλοφαρδία.
Νιώθω άτυχος. Ειλικρινά. Ζηλεύω. Πολύ θα ήθελα ας πούμε να έρθει σήμερα το πρωϊ μία νέα παρουσία στο σάϊτ, με σκοπό να κάνει ένα νήμα
να πουλάει το νινί της, και πριν καν ακόμα το ανοίξει να πει...
"χμμμμ... για να δούμε... 500+ ενεργά μέλη, ποιον άραγε να κάνω φίλο πρώτα? Ααααα... το βρήκα..!! Τον the_Greek θα κάνω φίλο..!!"
Πολύ ζηλεύω... ειλικρινά θα ήθελα να με έκαναν φίλο πρώτο, όλες οι νεοεισερχόμενες έτσι στο άσχετο χωρίς να ξέρουν τι ρόλο βαράω
εδώ μέσα και ποιος είμαι. πφφφφφ....
Πάντως... εδώ και τόσα χρόνια, και ακόμα που με πολλά άτομα μιλάμε, είμαστε επιφυλακτικοί για τον ποιον θα κάνουμε φίλο. Κατά
πόσο μπορείς να κάνεις κάποιον που δεν γνωρίζεις και καθόλου... δεν έχω ιδέα.

Όσο αφορά το όνομα της Βερόνικας και κάθε Βερόνικας... απάντησα στο προηγούμενο πόστ μου.
Αλλά για να μην ψάχνεται ας το ξαναγράψω και εδώ. Έγραψα...
"3)  Εφόσον είσαι ΔΗΜΟΣΙΟ πρόσωπο ως καταξιωμένης εταίρας, μέσα σε δημόσια ιστοσελίδα που σε έχει αναδείξει
     ως χάϊ κλας ιερόδουλη, φυσικά και μπορούμε να αναφερόμαστε στο όνομα σου 500 χιλιάδες φορές όποτε εμείς
     γουστάρουμε, όπου εμείς γουστάρουμε... κατάλαβες... αγαπητή Βερόνικα?
"
Μόνο εμένα είδες στους φίλους της από τους πρώτους και γενικά ως φίλο της; Ή μόνο σε εμένα έχεις τα αρχίδια και σε πάιρνει να μου την πεις;
Όσο για την Βερόνικα, στα αρχίδια μου τι γράφεις για την Βερόνικα. Κατίνα εσύ γίνεσαι, όχι εγώ. Σου το ξανά είπα! Μην σχολιάζεις επιλεκτικά! Όπως θα διαπίστωσες δεν έπιασα μόνο το όνομα της Βερόνικας όταν μίλησε ο σκορπιός! Έπιασα και άλλων ονόματα. Αλλά εσύ στάθηκες μόνο εκεί! Αν είχες αρχίδια βέβαια θα τα έβλεπες και τα άλλα ονόματα. Αλλά όπου σε πάιρνει να απαξιώσεις...

Τώρα βέβαια θα γυρίσεις και θα μου πεις ότι την σιγοντάρισα που την αποκάλεσε ζουμπά ο Βρετανός. Ο Βρετανός λόγω λάθους συνενοήσης σύμφωνα με την κριτική του, πλήρωσε και δωμάτιο και Βερόνικα γιοκ! Πιο πριν μας δηλώνει ότι την είχε πάρει εξ ου και η βαθμολογία του από προηγούμενη εμπειρία. Και προσπαθεί επειδή έφαγε το στήσιμο να την απαξιώσει. Άλλο η δυσσαρέσκεια και άλλο λόγω δυσσαρέσκειας να προσπαθεί κάποιος να απαξιώσει και να μειώσει κάποιον.

Επισκέπτης
Παντως βλεπω...  η βερονικα  μια χαρα γραφει και σε "αλλα" νηματα.
  Αλλες κοπελες αμα τολμησουν και γραψουν σε αλλο νημα περα απο το δικο τους  δεχονται παρατηρηση απο τα οργανα ταξης.

Ενδιαφερον....

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Βγαίνεις και από πάνω ρε κόπανε ? Σε έκανε ή δεν σε έκανε ρόμπα μόλις τώρα η βερόνικα που την είχες με κόκκινο και καλά ότι δεν έπαιρνε 120.. ηταν 120 η πρώτη της τιμή στο site ναι ή όχι ?
ΝΑΙ άρα τι λες ? Πες Μαλακία σύγνώμη για την βερόνικα έκανα λάθος.
Ηταν ή δεν ήταν 200η πρώτη τιμή της Νάγιας το δύωρο ? Ποιος έκανε ραντεβού με 100 την ώρα ? Κανείς. Γιατί στόκε αν θυμόσουν λίγο η ίδια η κοπέλα είπε ότι θέλω δύωρα και μόνο άμα δεν βρω θα πάω στην 1.5 ώρα και μετά αν είναι θα κατέβω στην μία...
Όσο αφορά την μαριλένα αυτό ανακοίνωσε όταν βγήκε 100 σαν ζευγάρι. Τώρα αν ο τύπος ερχόταν δεν ερχόταν κανένα δεν νοιάζει. Τι ανακοίνωσαν λέει ο Νοα, ξεστραβώσου όχι τι έκαναν.
Και εγώ σου λέω ότι και οι τρεις μπορεί να έκαναν σκόντο σε πελάτες στην τιμή ή στην ώρα, τι ανακοίνωσαν λέει ο Νόα... Διάβαζε γιατί δεν το έχεις.
Και σε ξαναρωτώ μια και ήσουν από τους πρώτους που έκανε φίλους η Αρετή... την κοπέλα την ξέρεις ναι ή όχι ?

Λοιπόν Σκορπιέ καλημέρα καταρχάς

Ξεκινάω με το τι ανακοινωσαν όταν είχαν μπει:

-Βερόνικα ξεκίνησε 100 ευρώ/ώρα.. Κάποια στιγμή είχε χαθεί θυμάμαι και επέστρεψε με 80 ευρω/ώρα (αλλά αυτό κράτησε νομίζω 1-2 μέρες). Είχε επίσης 70 ευρώ το μισάωρο (ίσως η μοναδική της κλάσης της που έκανε κάτι τέτοιο). Απορώ ποιος την πήρε για μισή ώρα και δεν την κράτησε παραπάνω έστω και απλά για να τη βλέπει..
-Daniella 100 ευρώ με μέσα το ξενοδοχείο
-Αλίκη 100 ώρα  (καθόταν μιάμιση και 2 ώρες). Για 2 μέρες το έκανε 150 έφαγε κράξιμο και το πήγε 80 ευρώ/ώρα (καθόταν πάντα παραπάνω απο ώρα)
-Κατερινα3 80 ευρώ/ώρα δεν το άλλαξε ποτέ
-Βαλέρια 100 ευρώ /ωρα δεν το αλλαξε ποτέ
-Κλέλια 100 ευρώ /ώρα δεν το άλλαξε ποτέ
-Αντζελίνα 100/ωρα
-Αννι 80 ευρώ
-Αγγελική ξεκίνησε με 100 ώρα, το πήγε 70/ώρα και τώρα το έχει 80/ώρα
-Μαριαννα 80 ευρώ
-Αννα110 100 ευρω
-Jolie 100 ευρω και το ανέβασε μετά από 2 χρόνια 120 ευρώ και έχασε πελατεία
-Λιζα Vip 80 ευρώ
-Άντζελα007 80 ευρώ/ωρα με anal

Τώρα πάμε στις ειδικές περιπτώσεις που πριν μπουν στο site κάποιοι τις έπαιρναν τσάμπα και οι οποίες κινήθηκαν πονηρά και μεθοδικά:

-Μαριαλένα 100 ευρώ και χωρίς τον Κώστα. Τόσο το είχε ανακοινώσει τόσο την πήρα εγώ
-Νάγια είναι η πρώτη που ξεκίνησε ένα καπέλο 200 ευρώ με το καλημέρα αλλά για 2 ώρες. Δηλαδή, 100 ευρώ/ ωρα. Και εδώ να τονίσω ότι και βέβαια έκανε ραντεβού της μιας ώρας απλά δεν το δημοσιοποιούσε, χαζή ήταν? Και αυτό δεν το λέω επειδή το χω ακούσει απο καποιον άλλο.

Βαρέθηκα να γράψω άλλες γιατί απλά δεν μπορώ να θυμηθώ έστω μια "ανεξάρτητη" που να ξεκίνησε από 130 ευρώ

Ας αντιστρέψω λοιπόν το ερώτημα. Ποια πρωτοεμφανιζόμενη "ανεξάρτητη" ξεκίνησε με το καλημέρα με καπέλο πάνω από 120 ευρώ?

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Μόνο εμένα είδες στους φίλους της από τους πρώτους και γενικά ως φίλο της; Ή μόνο σε εμένα έχεις τα αρχίδια και σε πάιρνει να μου την πεις;

Πρώτα από όλα ΜΗΝ αρπάζεσαι.   ;)

Για το ότι ανέφερα το θέμα φιλίας ούτε ΚΑΝ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ποιους έχει φίλους. Ειλικρινά ΔΕΝ με απασχολεί. Ας έχει και την Μέρκελ και τον Τράμπ... δεν με ενδιαφέρει.
Ο λόγος που το ανέφερα είναι επειδή υπόθηκε εδώ στο νήμα από την πλευρά σου και για κανένα άλλο λόγο. Εάν το έλεγε και ο οποιοσδήποτε άλλος (όποιος και να ήταν αυτός)
πάλι θα το ανέφερα ασχέτως με το ποιος είναι. Οπότε το θέμα των "αρχιδιών μου" νομίζω το κλείσαμε.

Όσο για την Βερόνικα, στα αρχίδια μου τι γράφεις για την Βερόνικα. Κατίνα εσύ γίνεσαι, όχι εγώ. Σου το ξανά είπα! Μην σχολιάζεις επιλεκτικά!
Όπως θα διαπίστωσες δεν έπιασα μόνο το όνομα της Βερόνικας όταν μίλησε ο σκορπιός! Έπιασα και άλλων ονόματα. Αλλά εσύ στάθηκες μόνο εκεί!
Αν είχες αρχίδια βέβαια θα τα έβλεπες και τα άλλα ονόματα. Αλλά όπου σε πάιρνει να απαξιώσεις...

Τι σχέση πάλι έχουν τα καημένα αρχίδια μου με τα άλλα ονόματα??? Δεν σε καταλαβαίνω.
Θες να αναφερθώ και σε άλλα ονόματα? Πρώτον, τα άλλα ονόματα ΔΕΝ βγαίνουν και μπαίνουν στα νήματα άλλων όπως κάνει η Βερόνικα και
ούτε προκαλούν. Αλλά εάν θες τόσο πολύ να ακούσεις να σου πω τότε να μην χαλάς την ζαχαρένια σου.
Μαριλένα... την έχω δει μία φορά πέρσυ την Άνοιξη. Σου αρκεί?
Νάγια... μου έστειλε μόνη της πμ πριν ένα χρόνο ότι θα ήθελε να με συναντήση καθότι έμαθε ότι είμαι Κύριος.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ και ΟΥΤΕ ΚΑΝ απάντησα στο μήνυμα της. Χωρίς βέβαια να μου έχει κάνει κάτι
η κοπέλα και χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω και είναι όντως σοβαρή διότι από την στιγμή που δεν απάντησα
δεν ξαναενόχλησε.

Για πες...σε ποια άλλα ονόματα θα ήθελες να με ακούσεις να αναφέρομαι???
Τέλος... εγώ και εσύ ΔΕΝ έχουμε να χωρίσουμε τίποτα φίλε. Οπότε από εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει έχθρα.
Τώρα εάν εσύ θέλεις να φάμε τα μουστάκια μας ή να μπλέξουμε τα αρχίδια μας για το ποιος τα έχει ποιο μεγάλα,
αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Πράγμα που δεν θέλω να το πιστεύω δίοτι απλά ανταλλάσουμε απόψεις
και γνώμες... πάντα πολιστισμένα. Σωστά?

Την καλημέρα μου!

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.709
Πόντοι
28.246

-Βερόνικα ξεκίνησε 100 ευρώ/ώρα.. Κάποια στιγμή είχε χαθεί θυμάμαι και επέστρεψε με 80 ευρω/ώρα (αλλά αυτό κράτησε νομίζω 1-2 μέρες). Είχε επίσης 70 ευρώ το μισάωρο (ίσως η μοναδική της κλάσης της που έκανε κάτι τέτοιο). Απορώ ποιος την πήρε για μισή ώρα και δεν την κράτησε παραπάνω έστω και απλά για να τη βλέπει..
-Αλίκη 100 ώρα  (καθόταν μιάμιση και 2 ώρες). Για 2 μέρες το έκανε 150 έφαγε κράξιμο και το πήγε 80 ευρώ/ώρα (καθόταν πάντα παραπάνω απο ώρα)
-Αντζελίνα 100/ωρα
-Αννι 80 ευρώ
-Μαριαννα 80 ευρώ
-Αννα110 100 ευρω
-Λιζα Vip 80 ευρώ

Τώρα πάμε στις ειδικές περιπτώσεις που πριν μπουν στο site κάποιοι τις έπαιρναν τσάμπα και οι οποίες κινήθηκαν πονηρά και μεθοδικά:

-Μαριαλένα 100 ευρώ και χωρίς τον Κώστα. Τόσο το είχε ανακοινώσει τόσο την πήρα εγώ
-Νάγια είναι η πρώτη που ξεκίνησε ένα καπέλο 200 ευρώ με το καλημέρα αλλά για 2 ώρες. Δηλαδή, 100 ευρώ/ ωρα. Και εδώ να τονίσω ότι και βέβαια έκανε ραντεβού της μιας ώρας απλά δεν το δημοσιοποιούσε, χαζή ήταν? Και αυτό δεν το λέω επειδή το χω ακούσει απο καποιον άλλο.

Βαρέθηκα να γράψω άλλες γιατί απλά δεν μπορώ να θυμηθώ έστω μια "ανεξάρτητη" που να ξεκίνησε από 130 ευρώ

Ας αντιστρέψω λοιπόν το ερώτημα. Ποια πρωτοεμφανιζόμενη "ανεξάρτητη" ξεκίνησε με το καλημέρα με καπέλο πάνω από 120 ευρώ?
Και πάλι πας στοίχημα ότι δεν κατάλαβε;  :grin:
Μια διόρθωση. Όταν μπήκα στο σαητ πρόλαβα (δεν έχω ψωνίσει ακόμα) την Αννα110 στα 80. Μετά το έκανε 100.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376

-Αντζελίνα 100/ωρα
-Αννι 80 ευρώ
-Μαριαννα 80 ευρώ
-Αννα110 100 ευρω
-Λιζα Vip 80 ευρώ

Έτσι όπως τα λες... όμορφα και σταράτα!  :kneel:

Και θα κρατήσω αυτή την πρόταση σου, για αυτούς που το παίζουν κουτοπόνηροι και καλά ότι δεν γνωρίζουν....
Τώρα πάμε στις ειδικές περιπτώσεις που πριν μπουν στο site κάποιοι τις έπαιρναν ακόμα και τσάμπα ή με 50 ευρώ.
(το ακόμα και το ή με 50 ευρώ τα συμπληρώνω εγώ)  :grin: :grin: :grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.709
Πόντοι
28.246
Πρώτα από όλα ΜΗΝ αρπάζεσε.   ;)

Για το ότι ανέφερα το θέμα φιλίας ούτε ΚΑΝ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ποιους έχει φίλους. Ειλικρινά ΔΕΝ με απασχολεί. Ας έχει και την Μέρκελ και τον Τράμπ... δεν με ενδιαφέρει.
Ο λόγος που το ανέφερα είναι επειδή υπόθηκε εδώ στο νήμα από την πλευρά σου και για κανένα άλλο λόγο. Εάν το έλεγε και ο οποιοσδήποτε άλλος (όποιος και να ήταν αυτός)
πάλι θα το ανέφερα ασχέτως με το ποιος είναι. Οπότε το θέμα των "αρχιδιών μου" νομίζω το κλείσαμε.

Τι σχέση πάλι έχουν τα καημένα αρχίδια μου με τα άλλα ονόματα??? Δεν σε καταλαβαίνω.
Θες να αναφερθώ και σε άλλα ονόματα? Πρώτον, τα άλλα ονόματα ΔΕΝ βγαίνουν και μπαίνουν στα νήματα άλλων όπως κάνει η Βερόνικα και
ούτε προκαλούν. Αλλά εάν θες τόσο πολύ να ακούσεις να σου πω τότε να μην χαλάς την ζαχαρένια σου.
Μαριλένα... την έχω δει μία φορά πέρσυ την Άνοιξη. Σου αρκεί?
Νάγια... μου έστειλε μόνη της πμ πριν ένα χρόνο ότι θα ήθελε να με συναντήση καθότι έμαθε ότι είμαι Κύριος.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ και ΟΥΤΕ ΚΑΝ απάντησα στο μήνυμα της. Χωρίς βέβαια να μου έχει κάνει κάτι
η κοπέλα και χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω και είναι όντως σοβαρή διότι από την στιγμή που δεν απάντησα
δεν ξαναενόχλησε.

Για πες...σε ποια άλλα ονόματα θα ήθελες να με ακούσεις να αναφέρομαι???
Τέλος... εγώ και εσύ ΔΕΝ έχουμε να χωρίσουμε τίποτα φίλε. Οπότε από εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει έχθρα.
Τώρα εάν εσύ θέλεις να φάμε τα μουστάκια μας ή να μπλέξουμε τα αρχίδια μας για το ποιος τα έχει ποιο μεγάλα,
αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Πράγμα που δεν θέλω να το πιστεύω δίοτι απλά ανταλλάσουμε απόψεις
και γνώμες... πάντα πολιστισμένα. Σωστά?

Την καλημέρα μου!
Μόνος σου ήρθες και με ειρωνεύτηκες σχετικά με το αίτημα και αποδοχή φιλίας. Όταν η ίδια η Βερόνικα δηλώνει τέλος, το έκλεισα το μαγαζί και εσύ και άλλοι και εγώ μαζί στην συγκεκριμένη περίπτωση την αναφέρουμε συνέχεια σε άλλο νήμα, άλλης κοπέλας, έ, θα έρθει. Την τρώει και ο κώλος της βλέπεις. Και εκεί πατάτε επειδή είναι αυθόρμητη και δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Δεν με νοιάζει πόσες και ποιες έχεις δει! Απλά έγραψα κάτι που γράφει ο Νώε και κρατηθήκατε μόνο σε μια. Ο άλλος θυμήθηκε να πει και ερωτευμένο πάλι! Το κατάλαβες τώρα όχι;

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Μόνος σου ήρθες και με ειρωνεύτηκες σχετικά με το αίτημα και αποδοχή φιλίας. Όταν η ίδια η Βερόνικα δηλώνει τέλος, το έκλεισα το μαγαζί και εσύ και άλλοι και εγώ μαζί στην συγκεκριμένη περίπτωση την αναφέρουμε συνέχεια σε άλλο νήμα, άλλης κοπέλας, έ, θα έρθει. Την τρώει και ο κώλος της βλέπεις. Και εκεί πατάτε επειδή είναι αυθόρμητη και δεν μπορεί να συγκρατηθεί. [size=10pt][size=10pt][size=10pt]Δεν με νοιάζει πόσες και ποιες έχεις δει![/size][/size][/size] Απλά έγραψα κάτι που γράφει ο Νώε και κρατηθήκατε μόνο σε μια. Ο άλλος θυμήθηκε να πει και ερωτευμένο πάλι! Το κατάλαβες τώρα όχι;
Στο λεω εγω, δεν εχει δει καμια! Αγαπουλης ειναι ....με μία πηγε και κολλησε!  ;)

Αστον να γραφει...κατι αλλο δεν κανει! :grin: :grin:

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Μόνος σου ήρθες και με ειρωνεύτηκες σχετικά με το αίτημα και αποδοχή φιλίας. Όταν η ίδια η Βερόνικα δηλώνει τέλος, το έκλεισα το μαγαζί και εσύ και άλλοι και εγώ μαζί στην συγκεκριμένη περίπτωση την αναφέρουμε συνέχεια σε άλλο νήμα, άλλης κοπέλας, έ, θα έρθει. Την τρώει και ο κώλος της βλέπεις. Και εκεί πατάτε επειδή είναι αυθόρμητη και δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Δεν με νοιάζει πόσες και ποιες έχεις δει! Απλά έγραψα κάτι που γράφει ο Νώε και κρατηθήκατε μόνο σε μια. Ο άλλος θυμήθηκε να πει και ερωτευμένο πάλι! Το κατάλαβες τώρα όχι;

Τον την "τρώει ο κώλος της βλέπεις" δεν κατάλαβα.

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom