Νέα

Απόβαση στην Αθήνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα ειναι ήρεμος ο φετινος Δεκέμβρης?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

• Δεν ξερω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
τουλαχιστον δεν γινομε επιζημιος σε συμπολιτες μου ετσι για την καβλα μου.
Και ναι κυριως κοιταω να βελτιωνομαι επαγγελματικα και οτι κανω να ειναι και χρησιμο για τον εαυτο μου.
Για αυτό η κοινωνία που ζούμε είναι σάπια σαν την κοιλία σου
Και τη μου πετάς συνέχεια τις σπόντες σου. Ακόμα να καταλάβεις ότι κ εγώ και όλοι οι λογικοί άνθρωποι είναι κατά αυτών των ηλιθίων που σπάνε ιδιωτικές περιουσίες ( ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ) !!!

Επισκέπτης
Για αυτό η κοινωνία που ζούμε είναι σάπια σαν την κοιλία σου
Και τη μου πετάς συνέχεια τις σπόντες σου. Ακόμα να καταλάβεις ότι κ εγώ και όλοι οι λογικοί άνθρωποι είναι κατά αυτών των ηλιθίων που σπάνε ιδιωτικές περιουσίες ( ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ) !!!

γιατι ειναι η κοινωνια σαπια? (ακομα δεν εβγαλες φωτο με το six pack σου :jerking:)
Επειδη εγραψα οτι δεν κανω μαλακιες για να γινομαι επιζημιος για τους συμπολιτες μου?
Και σε ξαναρωτω πως κτυπιεσαι με τοση σιγουρια οτι μερικοι αναρχικοι δεν ανηκουν και στους μπαχαλακηδες μεσα ε?Αντιθετα τους χαρακτηρισμους σε οποιον διαμαρτυρεται σε αυτη την κατασταση βανδαλισμων τους εχεις ετοιμους.
Χρυση αυγη
Φασιστας κτλ.
για χαλαρωσε λιγο...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
εσυ τραβα να πεταξεις καμια πετρα και μετα η να κρυφτεις η να φας καμια φαπα απο μπατσο και να κλαιγεσαι μετα εδω μεσα.
πέτρες ποτέ, σε διαδηλώσεις πολλές, αλλά σε πολιτισμένα πλαίσια, μερικά δακρυγόνα έχω φάει μόνο....

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
γιατι ειναι η κοινωνια σαπια? (ακομα δεν εβγαλες φωτο με το six pack σου :jerking:)
Επειδη εγραψα οτι δεν κανω μαλακιες για να γινομαι επιζημιος για τους συμπολιτες μου?
Και σε ξαναρωτω πως κτυπιεσαι με τοση σιγουρια οτι μερικοι αναρχικοι δεν ανηκουν και στους μπαχαλακηδες μεσα ε?Αντιθετα τους χαρακτηρισμους σε οποιον διαμαρτυρεται σε αυτη την κατασταση βανδαλισμων τους εχεις ετοιμους.
Χρυση αυγη
Φασιστας κτλ.
για χαλαρωσε λιγο...
Δες τη φωτό μου στο αβατάρ δεν έχω άλλη φωτό.. Σου κάνει ???

Επισκέπτης
αντι να αντιδρατε για το απιστευτο ξυλο που χαρισαν με ζηλο οι σκατομπατσοι σε τοσο κοσμο με τις ευλογιες ολων, προετοιμαζεστε να δειρετε τους μονους που αντεδρασαν πραγματικα σε οσα εγιναν περσι.
οι αναρχικοι ξερουν γτ διαδηλωνουν, γτ 'πολεμουν', και τι ονειρευονται. επειδη ολοι οι μαλακες στις ειδησεις ονομαζουν αναρχικους το καθε καυλωμενο μαλακα που σπαει βιτρινες μικρων καταστηματων, δε σημαινει οτι ειναι κι ετσι..
και οι κουκουκοφοροι ποτε θα καταλαβετε οτι ειναι μπατσοιιιι?  :tickedoff:

κι οσοι απλα θα σπαγατε στο ξυλο τον καθε ενα που σπαει μια βιτρινα, αντι να τον παραδωσετε στην αστυνομια μπας και τιμωρηθει, δε διαφερετε σε τπτ απο τους παπαρες χρυσαυγιτες και τους κολομπατσους.

σιχτιρια, βραδιατικα  :headbang:

Επισκέπτης
αντι να αντιδρατε για το απιστευτο ξυλο που χαρισαν με ζηλο οι σκατομπατσοι σε τοσο κοσμο με τις ευλογιες ολων, προετοιμαζεστε να δειρετε τους μονους που αντεδρασαν πραγματικα σε οσα εγιναν περσι.
οι αναρχικοι ξερουν γτ διαδηλωνουν, γτ 'πολεμουν', και τι ονειρευονται. επειδη ολοι οι μαλακες στις ειδησεις ονομαζουν αναρχικους το καθε καυλωμενο μαλακα που σπαει βιτρινες μικρων καταστηματων, δε σημαινει οτι ειναι κι ετσι..

κι οσοι απλα θα σπαγατε στο ξυλο τον καθε ενα που σπαει μια βιτρινα, αντι να τον παραδωσετε στην αστυνομια μπας και τιμωρηθει, δε διαφερετε σε τπτ απο τους παπαρες χρυσαυγιτες και τους κολομπατσους.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Τωρα τι ηρθες εδω?μια χαρα δεν σου γλειφανε το μουνι οι αλλοι στο θρεντ με το γυμναστηριο?
Ναι ναι οι αναρχικοι ειναι τα καλυτερα παιδια τα πιο ησυχα και πραα οι μονοι μαχητες της ανθρωποτητας που δεν εχουν υποδουλωθει στο matrix ακομα και αγωνιζονται να μας ξυπνυσουν ολους απο τον ληθαργο του καπιταλισμου .
ρε αι στα διαλα κακομοιρηδες.

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

+10000000 πέστα κοπελιά ! Γέμισε το χωριό μας ασπρούληδες !

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Τωρα τι ηρθες εδω?μια χαρα δεν σου γλειφανε το μουνι οι αλλοι στο θρεντ με το γυμναστηριο?
Ναι ναι οι αναρχικοι ειναι τα καλυτερα παιδια τα πιο ησυχα και πραα οι μονοι μαχητες της ανθρωποτητας που δεν εχουν υποδουλωθει στο matrix ακομα και αγωνιζονται να μας ξυπνυσουν ολους απο τον ληθαργο του καπιταλισμου .
ρε αι στα διαλα κακομοιρηδες.
εχεις επιχειρηματα δεν μπορω να πω..  :jerking:

Επισκέπτης
με το να με λες πατσαβουρα, απλα με επιβεβαιωνεις!

βρε δεν πας στο διαλο παλιοκαργιολα πατσαβουρα που θελεις και επιχειρηματα?
Μηπως να σου κανουμε και αερα ενω λιαζεις το μουνι σου?
αι σικτιρ
τραβα γαμω το σπιτι σου κατα κοσμοπολιταν μερια...

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
αι σικτιρ
Μίλα καλύτερα ρε σάπιο κατακάθι

Επισκέπτης
αι σικτιρ
ωωω εχεις λεγειν παντως δεν μπορω να πω.
:birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom