Νέα

Απόβαση στην Αθήνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα ειναι ήρεμος ο φετινος Δεκέμβρης?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

• Δεν ξερω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ας μην ξεχνάμε πως μέσα στους κόλπους των "πουθενάδων βρίσκονται και άνθρωποι της κρατικής μηχανής και πολλές φορές αυτοί υποκινούν τα επεισόδια..Μη σας κάνει εντύπωση αν δεν ανοίξει μύτη φέτος..
Πάντως η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη παντού.Και όσο και αν δε μου αρέσει που βλέπω ασπίδες και γκλομπ δίπλα μου, νιώθω μια κάποια ασφάλεια, όπως και οι περισσότεροι από εμάς πιστεύω.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
περσόνα μεσα σ'ολα είσαι ρε παίχτη, και στα φράγκα και στα ανάρχια. Έχω ρίγη, έχω πάθει σοκ παιχταρά μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εμένα αυτό το παιδί με εντυπωσιάζει πολλές φορές. Υποστηρίζει διαμετρικά αντίθετες απόψεις. Ευτυχώς το κάνει με διαφορά μέρας

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
προσπαθωντας να αγνοησω το νικ σου :2funny:,

Στις 6 δεκεμβρη θα παραλυσει ο τοπος..
Αυτο ειναι γνωστο απο....περσυ!!!!
Το ζητημα ειναι αν θα ειναι ετοιμη η κρατικη μηχανη για αυτη τη μερα..Το πρωτο δυνατο κρασ τεστ για τον χαχανουιδη...
Οταν 16χρονοι επαναστατες με ρει-μπαν και οι γνωστοι πουθεναδες μπλεχτουν τοτε θα προκυψει προβλημα...Αυτο αν αποτραπει,θα κυλησουν ολα ομαλα..
Ιδωμεν

ποτε λειτούργησε η κρατικη μηχανη ? και πως θα λειτουργήσει εξάλλου αν τα γραναζια της σκοτωνουν εν ψυχρω νεανιες στα Εξαρχεια? μπροστα δεν ημουν και προσωπικα αμφισβητω το καθετι αλλα η ομολογια ειναι κοινη για το πως εγιναν τα πραγματα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
Θα τιγκαρει το κεντρο στους πουθεναδες και στα παιδια με γυαλι much more expensive απο Ρειμπαν ..τα γνωστα μαλακιδια που πετανε αυγα, πετρες στα αμαξια του κοσμακη που επιστρεφει απο τη δουλεια στη φαμπρικα ή στο Μουνιcipality.

Δεν εχω αντοχες για εξεργεσεις προς τα καθολα αξιοπρεπη πλασματα του θεου αλλα θελω να ψοφησουν γιατι καταστρεφουν το βιος του καθε βιοπαλεστη.Ενα τετοιο μουνοπανο θα το διπλωνα σα χαρτι παντως..

Συγχιστηκα  :s&m_1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και εμένα αυτό το παιδί με εντυπωσιάζει πολλές φορές. Υποστηρίζει διαμετρικά αντίθετες απόψεις. Ευτυχώς το κάνει με διαφορά μέρας

θα πας μπουρδελότσαρκα και θα το ξεπεράσεις.

Επισκέπτης
Άντε χρυσό κουφέτο βάλε τον εθνικό ύμνο και βάρα προσοχή ! Οι Τούρκοι είναι κοντά και μαζί με τους αναρχικούς θα σε κάνουν να περάσεις καλά ! ;)

ενω το δικο σου κωλαρακι μαζι με της μανας σου νομιζεις οτι θα το αφησουν αλοβητο οι τουρκαλαδες ε? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ε ρε μαλακισμενο καμενο υποκειμενο
κουνια που σας κουναγε

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
[size=12pt]Απόβαση στην Αθήνα[/size]
Αντιεξουσιαστές από την Ευρώπη έρχονται για την επέτειο του φόνου του Αλ. Γρηγορόπουλου
Ομάδες αντιεξουσιαστών από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα  εν όψει της 6ης Δεκεμβρίου- της επετείου του φόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου  από τον ειδικό φρουρό Επ. Κορκονέα.

Άντε ρε πούστη μου, πότε θα έρθουν τα φιλαράκια.. Μετράω μέρες !

Εγώ πέντε (5) τουλάχιστον θα φιλοξενήσω στη villa στα Β.Π. μαζί με τον εξοπλισμό και τις εξαρτήσεις..

6geschristmas.jpg

----------
Δελτίο Τύπου

[size=12pt]Christmas Magic World[/size]

Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Τα φετινά Χριστούγεννα η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων, χάρις σε μία πρωτοποριακή ιδέα, που θα υλοποιηθεί για δεύτερη φορά: το Christmas Magic World, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο πολλαπλών εκδηλώσεων, θα ανοίξει τις πόρτες του στις 6 Δεκεμβρίου 2009, και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2010, όπου θα υπάρξει επίθεση τρομοκρατικής οργάνωσης με τραυματία αστυνομικό, θα υποδεχθεί χιλιάδες επισκεπτών, που θα ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων, στον προαύλιο χώρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Το Christmas Magic World, που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Δήμου Αθηναίων, θα είναι ο πιο παραμυθένιος χριστουγεννιάτικος κόσμος. Επί 4 εβδομάδες θα μας υποδέχεται σε ολόκληρη την Αθήνα, για να μπούμε στο κλίμα των γιορτών, να κάνουμε τις αγορές μας, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τις κορυφαίες παραστάσεις !

Η μεγαλύτερη καινοτομία του Christmas Magic World είναι ότι φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπαίθρια χριστουγεννιάτικα events από συντρόφους, στα πρότυπα εκείνων της κεντρικής Ευρώπης. Πενήντα παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες οργανώσεις θα διαθέτουν στο κοινό μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως γλυκά, φαγητό, ποτά, λιχουδιές, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, CD, αξεσουάρ, καλλυντικά, κοσμήματα, gadgets και πολλά άλλα, όλα απαλλοτριωμένα από αντίστοιχα μαγαζιά βιοπαλαιστών νοικοκυραίων.

Παράλληλα, στο Christmas Magic World θα λειτουργούν δημιουργικά εργαστήρια, όπου τα παιδιά θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες χειροτεχνίας (κατασκευή αφίσας και μολότοφ), τεχνολογίας (hacking σε φασιστικά sites), παραμυθιού (ομιλία σε συνέλευση) και ζωγραφικής με graffiti. Επίσης, θα υπάρχει και ένα συναρπαστικό FunPark με το κάστρο των MAT της Playmobil, carousel με αλογάκια ειδικούς φρουρούς, το τρενάκι του Άι Χρυσοχοϊδη, 2 πίστες αναρρίχησης στο λόφο του Στρέφη για μικρούς και μεγάλους, bunjee-μπάτσοι τραμπολίνο, αλλά και το μεγαλύτερο υπαίθριο φλογοδρόμιο, έκτασης 470 τ.μ. Και τις 31 ημέρες λειτουργίας στο Christmas Magic World θα υπάρχουν πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα, με hip hop χορωδίες, συναυλίες χριστουγεννιάτικης punk μουσικής, παραδοσιακές rock μπάντες, κ.λπ.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

christmastree.jpg

olaeinaidistihwsmiapare.jpg

Επισκέπτης
Καλως και τον αλλο καμμενο αριστερατζικο μπασταρδο :jerking: :jerking:
Ναι τραβα μαλακιες με εικονες βανδαλισμου ρε σκουπιδη αλλα μια φορα ειναι λαμπρη.
Θα σας γαμησουμε τις μανουλες στον δρομο
Και τα ματ και εμεις ο απλος κοσμος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλως και τον αλλο καμμενο αριστερατζικο μπασταρδο :jerking: :jerking:
Ναι τραβα μαλακιες με εικονες βανδαλισμου ρε σκουπιδη αλλα μια φορα ειναι λαμπρη.
Θα σας γαμησουμε τις μανουλες στον δρομο
Και τα ματ και εμεις ο απλος κοσμος.
το αβατάρ σου ποιόν ακριβώς θα γαμήσει;

αααααααααααχχααχααχαχαχαχαχααχ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε φετος το περσινο δεντρο θα σας το βαλουμε στον κωλο παλιομαλακες

το δέντρο καλά έκανε και κάηκε, μετά τον αβραμόπουλο οι αθηναίοι ανέπτυξαν μια αντιπάθεια για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σύνταγμα  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το προσωπο μου εχω σβησει απο την φωτο ρε για ευνοητους λογους.
τι φοβάσαι μη σε ερωτευθούν όλες οι γυναικες του σάιτ και σε κυνηγάνε;

ααααααααααχχαααχαχααχαχαχαχαχαχαα

Υ.Γ.
ασπρούλη έχω μάθει που μένεις...στην επέτειο θα έρθω να σου σπάσω όλες τις τζαμαρίες...
έτσι για σπάσιμο...
αααααααααααααααααααχχααχααχχααχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
τι φοβάσαι μη σε ερωτευθούν όλες οι γυναικες του σάιτ και σε κυνηγάνε;

ααααααααααχχαααχαχααχαχαχαχαχαχαα

Υ.Γ.
ασπρούλη έχω μάθει που μένεις...στην επέτειο θα έρθω να σου σπάσω όλες τις τζαμαρίες...
έτσι για σπάσιμο...
αααααααααααααααααααχχααχααχχααχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η τοποθεσια μου ειναι αβατη κλαψε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom