Νέα

Απόβαση στην Αθήνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα ειναι ήρεμος ο φετινος Δεκέμβρης?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

• Δεν ξερω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι αστυνομικοι ξερουν..αλλα το θεμα ειναι ποσο αντεχη η τσεπη του νεολλην να πλερωνει τετοιους τυπους///

[URL unfurl="true"]http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1076022.....παντως[/URL] τα καλα της αστυνομιας να τα λεμε ποιασαν τους υπερτρομοκρατες πριν τις εκλογες...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τι φοβάσαι μη σε ερωτευθούν όλες οι γυναικες του σάιτ και σε κυνηγάνε;

ααααααααααχχαααχαχααχαχαχαχαχαχαα

Υ.Γ.
ασπρούλη έχω μάθει που μένεις...στην επέτειο θα έρθω να σου σπάσω όλες τις τζαμαρίες...
έτσι για σπάσιμο...
αααααααααααααααααααχχααχααχχααχαχαχαχαχα
ρε συ περσονακο, ο φιλος σου ο πλε που εχει χαθει? Ειναι δυνατο να λειπει απο τετοιο θεμα? Ή αρρωστος ειναι ή εχει παει να συνοδεψει τους κολλητους του! αχαχαχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε συ περσονακο, ο φιλος σου ο πλε που εχει χαθει? Ειναι δυνατο να λειπει απο τετοιο θεμα? Ή αρρωστος ειναι ή εχει παει να συνοδεψει τους κολλητους του! αχαχαχα
χαλασε το πισι ρε και περιμενει να παρει καινουριο σε λιγες μερες....

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ενω το δικο σου κωλαρακι μαζι με της μανας σου νομιζεις οτι θα το αφησουν αλοβητο οι τουρκαλαδες ε? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ε ρε μαλακισμενο καμενο υποκειμενο
κουνια που σας κουναγε
Mε τέτοια κοιλια μονο πουτάνες θα γαμας και φασιστας θα εισαι

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Συνημμένα

• ALLH MIA EPITYXHMENH EPAGGELMATIAS.jpg
    ALLH MIA EPITYXHMENH EPAGGELMATIAS.jpg
    95,1 KB · Εμφανίσεις: 53

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φόβος υπάρχει ότι θα έρθουν και από το εξωτερικό, οι διαδηλωτές για τον 1 χρόνο από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Δεν φοβούνται τον όγκο και τον παλμό αλλά τα επεισόδια. Όμως αυτό λύνεται εύκολα αν βγει η μητέρα και η οικογένεια και κάνει έκκληση να μην την πληρώσουν πάλι οι αθώοι άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους πριν έναν χρόνο. Αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι πάνε στο κέντρο...

Επισκέπτης
Γιατί όχι ρε, δεν είναι κάβλα ;;

φετος στον δρομο θα φατε πουτσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να δω μαλακιστιρια πως θα κλαιγεσται μετα απο το ξυλο που φατε.
Και θα τρεχεται στους ιδιους τους μπατσους που θελατα να λιντσαρετε για μηνυσεις κατα αγνωστων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τραγικο ε?

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλως και τον αλλο καμμενο αριστερατζικο μπασταρδο :jerking: :jerking:
Ναι τραβα μαλακιες με εικονες βανδαλισμου ρε σκουπιδη αλλα μια φορα ειναι λαμπρη.
Θα σας γαμησουμε τις μανουλες στον δρομο
Και τα ματ και εμεις ο απλος κοσμος.
<<Απλέ κόσμε>> δηλαδή για να καταλάβω.. Εμείς που διαχωρίζουμε τους αναρχικούς από τους μπάχαλους και δεν τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι είμαστε ψευτοαναρχοαριστεροί καμμένοι ???? Μήπως εσύ είσαι κατά βάθος άλλο ένα υπερήφανο χρυσό κουφέτο ???? :think: :think: :jerking:

Επισκέπτης
<<Απλέ κόσμε>> δηλαδή για να καταλάβω.. Εμείς που διαχωρίζουμε τους αναρχικούς από τους μπάχαλους και δεν τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι είμαστε ψευτοαναρχοαριστεροί καμμένοι ???? Μήπως εσύ είσαι κατά βάθος άλλο ένα υπερήφανο χρυσό κουφέτο ???? :think: :think: :jerking:

εσυ τι κοφτεσαι τοσο για την ονομασια?Και γιατι ορκιζεσαι με τοσο παθος οτι μεσα στους μπαχαλους δεν μπορει να ειναι και μερικοι αναρχικοι?

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Mε τέτοια κοιλια μονο πουτάνες θα γαμας και φασιστας θα εισαι
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα θα λιποθυμήσω... ήρθες από το πουθενά και πέταξες την καλύτερη ατάκα .... Ωραίος !! χαχαχαχα

Επισκέπτης
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα θα λιποθυμήσω... ήρθες από το πουθενά και πέταξες την καλύτερη ατάκα .... Ωραίος !! χαχαχαχα

για δειξε μας και συ την σωματαρα σου καμμενο αναρχικοαριστερο μαλακιστιρι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
εσυ τι κοφτεσαι τοσο για την ονομασια?Και γιατι ορκιζεσαι με τοσο παθος οτι μεσα στους μπαχαλους δεν μπορει να ειναι και μερικοι αναρχικοι?
Γιατί γνωρίζω κάποια πράγματακια (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΝ Τ.V. και το Ιντερνετ) ;)

Επισκέπτης
Γιατί γνωρίζω κάποια πράγματακια (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΝ Τ.V. και το Ιντερνετ) ;)

ναι κατεβηκες με τα αλλα μαλακιστιρια του σχολειου σου σε καμια πορεια και στα ειπαν ολα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ενω τρωγατε μετα στα Goodys.
Και εγω ρε τυπε κατεβηκα σε πορειες.
Ετσι για να δω τι πουτανοπαιδα ειναι κατω και γαμανε τις ζωες των συμπολιτων μας.

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ναι κατεβηκες με τα αλλα μαλακιστιρια του σχολειου σου σε καμια πορεια και στα ειπαν ολα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ενω τρωγατε μετα στα Goodys.
Και εγω ρε τυπε κατεβηκα σε πορειες.
Ετσι για να δω τι πουτανοπαιδα ειναι κατω και γαμανε τις ζωες των συμπολιτων μας.
Μπαααα δεν νομίζω να κατέβηκες.. Τόσο τρέξιμο κ τόσο κλεφτοπόλεμο με τους υπαλλήλους της δημόσιας τάξης που έχει στις πορείες αν είχες πάει ποτέ δεν θα ήσουν έτσι στη φωτογραφία ;)

Επισκέπτης
Μπαααα δεν νομίζω να κατέβηκες.. Τόσο τρέξιμο κ τόσο κλεφτοπόλεμο με τους υπαλλήλους της δημόσιας τάξης που έχει στις πορείες αν είχες πάει ποτέ δεν θα ήσουν έτσι στη φωτογραφία ;)

προφανως δεν πλακωνομαι με τους αστυνομικους.Δεν το εχω δηλαδη αυτοσκοπο.Ουτε κατεβαινω για να ραβδισω τζαμαριες και μετα να τρεχω σαν τον μαλακα να μην φαω καμια κλομπια.
Εσυ δεν καθεσαι να διαβασεις κανα μαθημα καλυτερα παρα καθεσαι και κανεις πιθηκισμους?
Λες και θα βγαλεις λεφτα αν τρεχεις σαν τον πιθηκο να κρυφτεις απο τους μπατσους.

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
προφανως δεν πλακωνομαι με τους αστυνομικους.Δεν το εχω δηλαδη αυτοσκοπο.Ουτε κατεβαινω για να ραβδισω τζαμαριες και μετα να τρεχω σαν τον μαλακα να μην φαω καμια κλομπια.
Εσυ δεν καθεσαι να διαβασεις κανα μαθημα καλυτερα παρα καθεσαι και κανεις πιθηκισμους?
Λες και θα βγαλεις λεφτα αν τρεχεις σαν τον πιθηκο να κρυφτεις απο τους μπατσους.
Δηλαδή εσύ ότι κάνεις , το κάνεις για να βγάλεις λεφτά??? Διαβάζω και κανα μάθημα μη μου αγχώνεσαι ;)

Επισκέπτης
Δηλαδή εσύ ότι κάνεις , το κάνεις για να βγάλεις λεφτά??? Διαβάζω και κανα μάθημα μη μου αγχώνεσαι ;)

τουλαχιστον δεν γινομε επιζημιος σε συμπολιτες μου ετσι για την καβλα μου.
Και ναι κυριως κοιταω να βελτιωνομαι επαγγελματικα και οτι κανω να ειναι και χρησιμο για τον εαυτο μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom