Επισκέπτης
Πολύ αστείο ? ? ?
τι εγινε ρε μαγκα αναρχικε?
Μονο γαλλικα μιλατε στις πορειες?
Πολύ αστείο ? ? ?
και εσυ τιμας τον τιτλο της ελεινιδες.
σαλτα για αλλη παραλια τωρα βρωμοπουτανο
Έλα άντε φτάνει δε μιλάω αλλό μαζί σου! Καραγκιοζάκο ου ρε !τι εγινε ρε μαγκα αναρχικε?
Μονο γαλλικα μιλατε στις πορειες?
Έλα άντε φτάνει δε μιλάω αλλό μαζί σου! Καραγκιοζάκο ου ρε !
εχεις πιασει κι ολο τον χωρο, πού να χωρεσουμε κι εμεις?
ευτυχως που εισαι μανεκεν εσυ
Που παρεπιπτόντως, αν έχει αρχίδια ο whitey ας βγει στην πλατεία εξαρχείων να το φωνάξει αυτό (και μετά να το νιώσει και στο πετσί του). Πίσω από το πληκτρολόγιο και εγώ γαμάω όλες τις μοντέλες του κόσμου.
Από τη στιγμή που βάλαμε στο ισοζύγιο μια ανθρώπινη ζωή 15 ετών από τη μία, και καμιά 1000αριά σπασμένες βιτρίνες στο κέντρο από την άλλη, θεωρώ πως σαν κοινωνία έχουμε απλά βουλιάξει.
ετσι δειξε μας τι πουτανοσπερμα των εξαρχειων εισαι
Απειλες απειλες?Αμα εισαι τοσο μαγκας τοτε ρε μαλακα τραβα να σπασεις το αμαξι κανενος βουλευτη και ελα μετα να μας πεις ποσο θα φορμαρουνε τον κωλο σου
Και επειδή μου αρέσει να μην φοράω παροπίδες, το ίδιο ισχύει όταν στο ισοζύγιο μπαίνει και η ζωή του 19χρονου αστυφύλακα που τον έκαναν σουρωτήρι τον Γενάρη, ή του 40χρονου που τον εκτέλεσαν στο αμάξι του πριν 6 μήνες, ή των 6 πιτσιρικάδων ειδικών φρουρών που τους γέμισαν κουμπότρυπες πριν κανενα μήνα στην Αγ. Παρασκευή. Καμία βία δεν δικαιολογείται...
Δεν είμαι εγώ που μιλάω για πούτσες και ξύλο. Διαβασε καλύτερα το ποστ μου και όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε...
Με την μόνη διαφορά, ότι γι' αυτούς δεν είχαμε πάλι καμιά "1000αριά σπασμένες βιτρίνες"...
Με την ίδια ευκολία που κάποιος τσουβαλιάζει όσους από εμάς κατεβήκαμε σε εκείνες τις πορείες...
ρε μη τσαντιζεσαι και εισαι και σε διαιτα!ετσι πεστα.
υποκριτες καθικια.
Για τους θανατους αστυνομικων αβαβαβα...
Και τα περισσοτερα απο τα πουτανοσπερματα που σπασανε περισυ τις περιουσιες του κοσμακη στα αρχιδια τους ο θανατος του 15χρονου. Ετσι για την καβλα τους και για το εθιμο επιτεθηκαν σε συμπολιτες μας.
ρε μη τσαντιζεσαι και εισαι και σε διαιτα!
Ξέχασες το πλιάτσικο... ;)
Ξέχασες το πλιάτσικο... ;)
το ΙΕΚ ΠΠ εχει βγαλει καμποσους αποφοιτους αποτι βλεπω! Αυτο που που δεν ξερουν ειναι οτι το πτυχιο τους ουτε για κωλοχαρτο δε κανει!αχαχαχαχεχω αρχισει διαιετα για αυτο ειμαι ετσι τσιτωμενος
Μωρε και 10 γυροπιτα να ειχα βαρεσει με αυτα που ακουω απο μερικους προοδευτικους του κωλου εδω μεσα ειναι αδυνατο να παραμεινεις ηρεμος