Νέα

Απόβαση στην Αθήνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα ειναι ήρεμος ο φετινος Δεκέμβρης?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

• Δεν ξερω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Από τη στιγμή που βάλαμε στο ισοζύγιο μια ανθρώπινη ζωή 15 ετών από τη μία, και καμιά 1000αριά σπασμένες βιτρίνες στο κέντρο από την άλλη, θεωρώ πως σαν κοινωνία έχουμε απλά βουλιάξει.

Να ξεκαθαρίσω ότι ήμουν και εγώ στην πορεία της Κυριακής μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου. Όπως ήταν και ένα κάρο κόσμος που απλά ήθελε να διαδηλώσει την αντίθεσή του στους μπάτσους-σερίφηδες. Και είδα με τα μάτια μου, πιτσιρικάδες να σπάνε ανενόχλητοι, και τους αστυνομικούς να τους αφήνουν και να βαράνε εμάς που δεν κάναμε τίποτα από το να βαδίζουμε. Τώρα για να καταλάβω και εγώ το πρόβλημα ποιο ακριβώς ήταν; Η αντίδραση στην αστυνομική βία; Οι βιτρίνες; Οι καμμένοι κάδοι; Ποιο από όλα;

Με την ίδια ευκολία που κάποιος τσουβαλιάζει όσους από εμάς κατεβήκαμε σε εκείνες τις πορείες, μπορώ και εγώ να τσουβαλιάσω όλους αυτούς που μιλάνε απαξιωτικά γι αυτές και να τους αποκαλέσω από φασισταριά μέχρι αδελφές του ελέους (επειδή κάθονται και τον τρώνε χωρίς να αντιδρούν). Μπορώ επίσης να πω ότι όλοι οι έμποροι είναι καρακλέφτες του κερατά που πουλάνε με 80% κέρδος και δεν κόβουν αποδείξεις, και καλά θα πάθουν να κλείσουν. Ωραία λογική ε; Ίδια με αυτή που μιλάει για πούτσες και ξύλο είναι... Που παρεπιπτόντως, αν έχει αρχίδια ο whitey ας βγει στην πλατεία εξαρχείων να το φωνάξει αυτό (και μετά να το νιώσει και στο πετσί του). Πίσω από το πληκτρολόγιο και εγώ γαμάω όλες τις μοντέλες του κόσμου.

Επισκέπτης
Που παρεπιπτόντως, αν έχει αρχίδια ο whitey ας βγει στην πλατεία εξαρχείων να το φωνάξει αυτό (και μετά να το νιώσει και στο πετσί του). Πίσω από το πληκτρολόγιο και εγώ γαμάω όλες τις μοντέλες του κόσμου.

ετσι δειξε μας τι πουτανοσπερμα των εξαρχειων εισαι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Απειλες απειλες?Αμα εισαι τοσο μαγκας τοτε ρε μαλακα τραβα να σπασεις το αμαξι κανενος βουλευτη και ελα μετα να μας πεις ποσο θα φορμαρουνε τον κωλο σου
:headbang:

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Από τη στιγμή που βάλαμε στο ισοζύγιο μια ανθρώπινη ζωή 15 ετών από τη μία, και καμιά 1000αριά σπασμένες βιτρίνες στο κέντρο από την άλλη, θεωρώ πως σαν κοινωνία έχουμε απλά βουλιάξει.

Και επειδή μου αρέσει να μην φοράω παροπίδες, το ίδιο ισχύει όταν στο ισοζύγιο μπαίνει και η ζωή του 19χρονου αστυφύλακα που τον έκαναν σουρωτήρι τον Γενάρη, ή του 40χρονου που τον εκτέλεσαν στο αμάξι του πριν 6 μήνες, ή των 6 πιτσιρικάδων ειδικών φρουρών που τους γέμισαν κουμπότρυπες πριν κανενα μήνα στην Αγ. Παρασκευή. Καμία βία δεν δικαιολογείται...

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
ετσι δειξε μας τι πουτανοσπερμα των εξαρχειων εισαι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Απειλες απειλες?Αμα εισαι τοσο μαγκας τοτε ρε μαλακα τραβα να σπασεις το αμαξι κανενος βουλευτη και ελα μετα να μας πεις ποσο θα φορμαρουνε τον κωλο σου
:headbang:

Δεν είμαι εγώ που μιλάω για πούτσες και ξύλο. Ούτε για μπάτσους, ούτε για αναρχικούς, ούτε για βουλευτές. Διαβασε καλύτερα το ποστ μου και όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και επειδή μου αρέσει να μην φοράω παροπίδες, το ίδιο ισχύει όταν στο ισοζύγιο μπαίνει και η ζωή του 19χρονου αστυφύλακα που τον έκαναν σουρωτήρι τον Γενάρη, ή του 40χρονου που τον εκτέλεσαν στο αμάξι του πριν 6 μήνες, ή των 6 πιτσιρικάδων ειδικών φρουρών που τους γέμισαν κουμπότρυπες πριν κανενα μήνα στην Αγ. Παρασκευή. Καμία βία δεν δικαιολογείται...

Με την μόνη διαφορά, ότι γι' αυτούς δεν είχαμε πάλι καμιά "1000αριά σπασμένες βιτρίνες"...

Επισκέπτης
Δεν είμαι εγώ που μιλάω για πούτσες και ξύλο. Διαβασε καλύτερα το ποστ μου και όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε...

διαβασα...και το υφακι σου στο τελος δεν μου αρεσε καθολου.
Τι αν εισαι τοσο μαγκας τραβα στα εξαρχεια να τα πεις αυτα?
Δηλαδη παραδεχεσαι και καμαρωνεις οτι τα διαφορα πουτανοσπερματα αναρχικων εχουν κανει μεχρι τωρα την πλατεια αυτη κρατος εν κρατη...
Και εγω σου ειπα σαφεστατα αν ειναι μαγκες αυτα τα μουνοπανα να πανε να σπασουν περιουσιες βουλευτων.
Αλλα νααα κοτες...μονο εκει που τους παιρνει.
Και τα περισσοτερα απο τα πουτανοσπερματα που σπασανε περισυ τις περιουσιες του κοσμακη στα αρχιδια τους ο θανατος του 15χρονου.Ετσι για την καβλα τους και για το εθιμο επιτεθηκαν σε συμπολιτες μας.
Για αυτο καμια ανοχη και πουτσα και ξυλο σε τετοια υπανθρωπα καθικια.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Με την ίδια ευκολία που κάποιος τσουβαλιάζει όσους από εμάς κατεβήκαμε σε εκείνες τις πορείες...

ΜΗΝ μπερδεύεσαι... δεν στιγματίζουμε την οποιαδήποτε ειρηνική διαδήλωση... ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (μαγαζιά, παρκαρισμένα αυτοκίνητα κλπ) κ φυσικά, το πλιάτσικο που ακολούθησε !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και τα περισσοτερα απο τα πουτανοσπερματα που σπασανε περισυ τις περιουσιες του κοσμακη στα αρχιδια τους ο θανατος του 15χρονου. Ετσι για την καβλα τους και για το εθιμο επιτεθηκαν σε συμπολιτες μας.

Ξέχασες το πλιάτσικο... ;)

Επισκέπτης
ρε μη τσαντιζεσαι και εισαι και σε διαιτα!

εχω αρχισει διαιετα για αυτο ειμαι ετσι τσιτωμενος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μωρε και 10 γυροπιτα να ειχα βαρεσει με αυτα που ακουω απο μερικους προοδευτικους του κωλου εδω μεσα ειναι αδυνατο να παραμεινεις ηρεμος
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Ξέχασες το πλιάτσικο... ;)

ε βεβαια! Η αρχη της εξουδετερωσης αυτου του βαναυσου καπιταλιστικου συστηματος επρεπε να αρχισει απο τον γερμανο και τα μαγαζια του οτε :2funny: :2funny:
Στην συνεχεια κλοπες μαγαζιων ρουχων.Αδειαζοντας ολα τα στρινγκακια και τα καλτσον ωστε να μην εχουν να φορεσουν τιποτα οι γυναικες των βουλευτουν.Επανασταση ρεεεε

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εχω αρχισει διαιετα για αυτο ειμαι ετσι τσιτωμενος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μωρε και 10 γυροπιτα να ειχα βαρεσει με αυτα που ακουω απο μερικους προοδευτικους του κωλου εδω μεσα ειναι αδυνατο να παραμεινεις ηρεμος
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
το ΙΕΚ ΠΠ εχει βγαλει καμποσους αποφοιτους αποτι βλεπω! Αυτο που που δεν ξερουν ειναι οτι το πτυχιο τους ουτε για κωλοχαρτο δε κανει!αχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom