διαβασα...και το υφακι σου στο τελος δεν μου αρεσε καθολου.
Τι αν εισαι τοσο μαγκας τραβα στα εξαρχεια να τα πεις αυτα?
Δηλαδη παραδεχεσαι και καμαρωνεις οτι τα διαφορα πουτανοσπερματα αναρχικων εχουν κανει μεχρι τωρα την πλατεια αυτη κρατος εν κρατη...
Άλλο διάβασα άλλο κατανόησα. Ο τρόπος που εκφράζεσαι μέχρι τώρα δεν με πείθει για την ικανότητά σου να κατανοείς γραπτό κείμενο. Όσο για το υφάκι και τα υπόλοιπα, αυτα εκεί που σε παίρνουν, ακόμα δεν βγήκες από το αυγό και μιλάς.
Όσο για το ποιος έχει κάνει το άβατο των Εξαρχείων, και ποιον συμφέρει η διατήρησή του είναι μεγάλη ιστορία. Ένας χώρος απομονώνεται και από μέσα αλλά και από έξω. Τους Αστικούς Πραίτωρες του Πολύδωρα τους θυμάσαι ή είσαι πολύ μικρός για να τους έχεις ακούσει;
Και εγω σου ειπα σαφεστατα αν ειναι μαγκες αυτα τα μουνοπανα να πανε να σπασουν περιουσιες βουλευτων.
Αλλα νααα κοτες...μονο εκει που τους παιρνει.
Επειδή λοιπόν είσαι όντως μικρός να σου θυμίσω τι ξύλο έχουν φάει κατα καιρούς βουλευτές και υπουργοί που έχουν πέσει στα χέρια τους. Ο Πολυζογόπουλος και ο Καμμένος ακόμα το θυμούνται. Εγώ όμως κάθε αλλά παρά το επικροτώ αυτό το ξύλο (και κάθε βία).
Και τα περισσοτερα απο τα πουτανοσπερματα που σπασανε περισυ τις περιουσιες του κοσμακη στα αρχιδια τους ο θανατος του 15χρονου.Ετσι για την καβλα τους και για το εθιμο επιτεθηκαν σε συμπολιτες μας.
Για αυτο καμια ανοχη και πουτσα και ξυλο σε τετοια υπανθρωπα καθικια.
Και οι αστυνομικοί που τους άφηναν να σπάνε; Και αυτοί στα αρχίδια τους; Και αυτοί εθιμοτυπικά ρίξανε δακρυγόνα μόνο σε όσους δεν σπάσανε και απλά βαδίζανε. Και στην τελική, κατέβηκες στην πορεία για να έχεις ίδια άποψη; Ή ότι είδες στην TV. Επειδή στην TV δουλεύω (ειδήσεις) μπορώ να σε βεβαιώσω ότι τα πάντα περνάγαν από 1000 φίλτρα μέχρι να βγουν στον αέρα.