Νέα

Απόβαση στην Αθήνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

θα ειναι ήρεμος ο φετινος Δεκέμβρης?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

• Δεν ξερω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
1. Και ο διοικητης των ΜΑΤ απο παραπανω παιρνει εντολες
2. Δεν ειναι παρανομια η αμυντικη σταση
3. Σοβαρα πιστευεις πως ενας δημοσιος υπαλληλος θα παραβει υπουργικη εντολη? Που θα βρισκοτανε μετα εχεις υπ οψιν σου?

Ο Αστυνομος δεν είναι Δ/Υ. Αποτελεί μέρος της εκτελεστικής εξουσίας. Έχει πολιτικό προϊστάμενο, αλλά το Σύνταγμα τον τοποθετεί πολύ ψηλά στην ιεραρχία.

Αμυντική στάση τι ακριβώς σημαίνει; Υπεράσπιση τίνος; Εγώ σου λέω να μην κάνει καν συλλήψεις. Υπερασπίστηκε ένας μπάτσος έστω και μια βιτρίνα ιδιώτη; Μπήκε μπροστά από αυτήν; Και για να το πάω και αλλιώς. Το να πετάς χημικά σε ειρηνική πορεία είναι αμυντική στάση;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ο Αστυνομος δεν είναι Δ/Υ. Αποτελεί μέρος της εκτελεστικής εξουσίας. Έχει πολιτικό προϊστάμενο, αλλά το Σύνταγμα τον τοποθετεί πολύ ψηλά στην ιεραρχία.

Αμυντική στάση τι ακριβώς σημαίνει; Υπεράσπιση τίνος; Εγώ σου λέω να μην κάνει καν συλλήψεις. Υπερασπίστηκε ένας μπάτσος έστω και μια βιτρίνα ιδιώτη; Μπήκε μπροστά από αυτήν; Και για να το πάω και αλλιώς. Το να πετάς χημικά σε ειρηνική πορεία είναι αμυντική στάση;

Ειναι και παραειναι ΔΥ. Τις αποφασεις ξερεις για τα μετρα ταξης δεν τις παιρνουν οι ΜΑΤ ατζηδες στο ΚΨΜ της καισαριανης. Ερχονται ετοιμα τα μετρα απο πανω!

Αμυντικη σταση ειναι αυτο που δηλωσε ο Πακης και που στην αρχη των επεισοδιων σημαινε καθηστε ενστολοι να τις τρωτε χωρις να κανετε τιποτα για να ξεθυμανει το πληθος!
Οταν μετα απο 15 μερες λεηλασιων και καταστροφων καταλαβαν στη ΝΔ οτι το πολιτικο κοστος θα ειναι μεγαλυτερο αμα συνεχιζοτανε το μπαχαλο, δωσανε εντολη να επιβληθει η ταξη! Εκει χαθηκε και το παιχνιδι γιατι καθε ΜΑΤατζης που τοσες μερες ετρωγε πετρες και μολοτωφ στη μουρη θελησε να βγαλει το αχτι του οπου εβρισκε!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Ειναι και παραειναι ΔΥ. Τις αποφασεις ξερεις για τα μετρα ταξης δεν τις παιρνουν οι ΜΑΤ ατζηδες στο ΚΨΜ της καισαριανης. Ερχονται ετοιμα τα μετρα απο πανω!

Ετσι...
O οποιοσδήποτε Αστυνομικός-Επικεφαλής, βρίσκεται σε ΣΥΝΕΧΗ επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων... κι επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι παρίσταται κ Εισαγγελέας... ΑΛΛΑ οι τελικές αποφάσεις-διαταγές, έρχονται από ΠΟΛΥ-τικά ψηλά ;)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εσύ μιλάς για πολιτική ανοχή. Εγώ λέω ότι τρώτε κουτόχορτο εδώ μέσα. Ποιος ωφελήθηκε από τα επεισόδια πέρσυ; Εκεί να ψάξετε τον ένοχο. Μιλάτε για την πυγμή του Χρυσοχοίδη. Ποιά ήταν η επίσημη θέση του ΠΑΣΟΚ πέρισυ για τα επεισόδια; Σιωπή. Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι πέρισυ τον Οκτώβριο ο ΣΥΡΙΖΑ μάζευε δυψήφιο ποσοστό και μετά τον Δεκέμβρη κόντευε να διαλυθεί. Το ΚΚΕ που δεν είναι χτεσινό τη μυρίστηκε τη δουλειά και έκανε την πάπια. Ούτε κόσμο κατέβασε στις πορείες ούτε τίποτα. Μόνο που δεν έβγαλε και προκήρυξη για τα μισθολογικά των ΜΑΤατζήδων. Η ΝΔ απλά χρεώθηκε το πολιτικό κόστος.  

+1

Αλλα οχι οτι η ΝΔ επασχε απο...αυτοκτονικο ιδεατισμο

Οσον αφορα το ΠΑΣΟΚ, νομιζω πρεπει να δει κανεις το 8εμα σε μακρο κλιμακα

Ποσοστιαια, εγινε απο τον Οργανισμο Διαχειρισης Δημοσιου Χρεους, το μεγαλυτερο κομματι την εποχη εκεινη..... με το spread/CDS στα υψη - δεν ειμαι σιγουρος οτι κατ αναγκην ή κα8 ολοκληριαν ωφελη8ηκαν μονο ντοπια συμφεροντα

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Από τη στιγμή που βάλαμε στο ισοζύγιο μια ανθρώπινη ζωή 15 ετών από τη μία, και καμιά 1000αριά σπασμένες βιτρίνες στο κέντρο από την άλλη, θεωρώ πως σαν κοινωνία έχουμε απλά βουλιάξει.

Εγώ με αυτό θα τελειώσω την αποψινή μου συνεισφορά στη συζήτηση. Και δυστυχώς δεν έτυχε του σχολιασμού που περίμενα. Γιατί τελικά αυτό το ισοζύγιο είναι η κατάντια μας.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγώ με αυτό θα τελειώσω την αποψινή μου συνεισφορά στη συζήτηση. Και δυστυχώς δεν έτυχε του σχολιασμού που περίμενα. Γιατί τελικά αυτό το ισοζύγιο είναι η κατάντια μας.
ομοιως μπορει καποιος αλλος να πει πως απο τη στιγμη που η μαλακια ενος συγκεκριμενου αστυνομικου μεταφραστηκε αυθαιρετα σε κυβερνητικη πολιτικη, και ενω το ιδιο το κρατος ελαβε αμεσως τα νομιμα μετρα εναντιον του, καποιοι ηθελαν να το παιξουν σφοδρα αγανακτησμενοι, μαρτυρα πως ακομη και ιδεολογικα καποιοι εχουνε πιασει πατο και ψαχνουνε να βρουνε αφορμες απο το πουθενα για να στηριξουνε τις μικροπολιτικες τους επιδειωξεις!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και επειδή μου αρέσει να μην φοράω παροπίδες, το ίδιο ισχύει όταν στο ισοζύγιο μπαίνει και η ζωή του 19χρονου αστυφύλακα που τον έκαναν σουρωτήρι τον Γενάρη, ή του 40χρονου που τον εκτέλεσαν στο αμάξι του πριν 6 μήνες, ή των 6 πιτσιρικάδων ειδικών φρουρών που τους γέμισαν κουμπότρυπες πριν κανενα μήνα στην Αγ. Παρασκευή. Καμία βία δεν δικαιολογείται...

Αυτοί όλοι, γιατί δεν πάνε κατευθείαν στη Βουλή, που πρεσέλαβε τέτοιον αστυνομικό ή σε κάνα Βουλευτή; Αντίθετα πάνε να σπάσουνε εκεί που :knuppel:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δίαβασα τι γράψατε........
σωστά πράγματα αλλά δεν αποτυπώνουν την ελληνική πραγματικότητα.....

λέω συνολικά για να κοπεί η μαλακία.....

όσο τους ανώτερους αξιωματικούς της Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης, του Στρατού, της Πυροσβεστικής και της Υγείας τους διορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση κωλομπαράδων με καθαρά πολιτικά και όχι αντικειμενικά κριτήρια το αποτέλεσμα πάντα θα είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε.
Ενα τεράστιο μπουρδέλο παντού.

εάν τους προσλάμβαναν μέσω ΑΣΕΠ εκατό φορές καλύτερα θα ήταν τα πράγματα.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δίαβασα τι γράψατε........
σωστά πράγματα αλλά δεν αποτυπώνουν την ελληνική πραγματικότητα.....

λέω συνολικά για να κοπεί η μαλακία.....

όσο τους ανώτερους αξιωματικούς της Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης, του Στρατού, της Πυροσβεστικής και της Υγείας τους διορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση κωλομπαράδων με καθαρά πολιτικά και όχι αντικειμενικά κριτήρια το αποτέλεσμα πάντα θα είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε.
Ενα τεράστιο μπουρδέλο παντού.

εάν τους προσλάμβαναν μέσω ΑΣΕΠ εκατό φορές καλύτερα θα ήταν τα πράγματα.....

α γεια σου  :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν είσαι άνθρωπος εσύ λέμε!!!!!

:2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρέπει να τον πετυχαίνεις ακριβώς πάνω στη γουλιά του καφέ τον περσόνα για να πει κάτι λογικό, αμέσως μετά στονάρει  :2funny: :2funny: :2funny:

στονάρω;

δεν υπάρχει στο λεξικόν...

ρε μπας και είσαι καμμιά απ τις αδερφές που κάνει κριτικές στο φέιμ στόρυ;  :think: :think: :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πώς δεν υπάρχει στο λεξικό...
απλώς όχι στο δικό σου  :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στονάρω;

δεν υπάρχει στο λεξικόν...

ρε μπας και είσαι καμμιά απ τις αδερφές που κάνει κριτικές στο φέιμ στόρυ;   :think: :think: :think:

οκ, θα περιοριστούμε σε επιπέδου "Λόλα να ένα μήλο" ορολογία για να μπορείς να συμμετέχεις στη συζήτηση :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom