Επισκέπτης
ααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!
Με τα σώβρακα θα τρέχουν οι εθνικόφρωνες να επιβάλουν την τάξη!!!!!!
στις γυναικες σας θα τρεχουμε με τα σωβρακα ;)
ααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!
Με τα σώβρακα θα τρέχουν οι εθνικόφρωνες να επιβάλουν την τάξη!!!!!!
ναι ρε φιλε...διπλα ειναι το κεντρο.
Μια τσακ μπαμ πεταγομαι και γυρναω [size=18pt]για ασυλο στα μπουρδελακια[/size].Ποιος αναρχοχουλιγκαν θα πλησιασει?
πώς βρε μαλάκα να σου κρατήσω κακία μετά; αφού οι ατάκες σου είναι μακράν οι καλύτερες....
με ρώτησε του απάντησα.
δεν πειράζει ούτε να είναι πιο πλούσιος, ούτε πιο έξυπνος, ούτε πιο όμορφος, ούτε πιο μάγκας ο άλλος.
πειράζει πως ως γνήσιος νεοέλληνας πρέπει να αποδείξεις ότι την έχεις πιο μεγάλη, πιο φραγκάτη, πιο μαγκιόρικη απο τον άλλον.
Κι όταν δε σε παίρνει αρχίζεις την ειρωνεία και τη λοιδορία....
δε γαμιέται.....
άλλος χαίρεται άλλος κωλοτρίβεται. αφού είμαι στο 1 όλα καλά.
Έεεεετσι πέστα μας από την αρχή. Χρυσό κουφέτο...Γιατί κρύβεσαι και σιγά σιγά μας αποκαλύπτεσαι... Τράβα τότε να δείρεις κανέναν αναρχικό που καταστρέφει ιδιωτικές περιουσίες και αν σε κυνηγήσει κανείς με την προβοσκίδα του τρέξε στα αδέλφια σου τα ΜΑΤΑΤΖΙΔΙΚΑ για άσυλο... Ουσττττ ρεεεε ξυπνάτε ΓΙΔΙΑ !!!!!τι ζορι τραβας εσυ?σου θιξαμε την γυφτικη γενια σου?
Στον δρομο θα μαι να τεζαρω μουνοπανα καμενα εγκεφαλικα και ιδεολογικα.Κλαψε τωρα
είμεθα αναρχόπουστες δε λέτε;...στις γυναικες σας θα τρεχουμε με τα σωβρακα ;)
με ρώτησε του απάντησα.
δεν πειράζει ούτε να είναι πιο πλούσιος, ούτε πιο έξυπνος, ούτε πιο όμορφος, ούτε πιο μάγκας ο άλλος.
πειράζει πως ως γνήσιος νεοέλληνας πρέπει να αποδείξεις ότι την έχεις πιο μεγάλη, πιο φραγκάτη, πιο μαγκιόρικη απο τον άλλον.
Κι όταν δε σε παίρνει αρχίζεις την ειρωνεία και τη λοιδορία....
δε γαμιέται.....
άλλος χαίρεται άλλος κωλοτρίβεται. αφού είμαι στο 1 όλα καλά.
Έεεεετσι πέστα μας από την αρχή. Χρυσό κουφέτο...Γιατί κρύβεσαι και σιγά σιγά μας αποκαλύπτεσαι... Τράβα τότε να δείρεις κανέναν αναρχικό που καταστρέφει ιδιωτικές περιουσίες και αν σε κυνηγήσει κανείς με την προβοσκίδα του τρέξε στα αδέλφια σου τα ΜΑΤΑΤΖΙΔΙΚΑ για άσυλο... Ουσττττ ρεεεε ξυπνάτε ΓΙΔΙΑ !!!!!
είμεθα αναρχόπουστες δε λέτε;...
ε τρέχτε να τις βρείτε...
ααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχχαχααχααχαχααα
πότε τα είπα εγώ αυτά ρε παπάρα;μα καλα πολυμηχανε περσονα
εισαι ο ΠΙΟ ομορφος
εισαι ο ΠΙΟ εξυπνος
εισαι ο ΠΙΟ πλουσιος
εισαι πραγματικα ολα αυτα;
ωωωωωω καταγοητευμενος....
ρε συνελθε σε παρακαλω μεγαλος αντρας.....
εχεις και αυτην την πολυταλαντη φιγουρα στο αβαταρ...
και την ντροπιαζεις
χαααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ τώρα δηλαδή το δικαιολόγησες? παπαρααααααααααααααααα
αυτα παθαίνεις που θες να εισαι σε καθε μανουρα κουβεντα μεσα, μονο για τη μανουρα. ουτε θυμασαι τι λες
στα αρχιδια μας ρε οι αναρχικοι
Εμεις θελουμε να δουμε σπασμενα κεφαλια πουτανοπαιδιων που βανδαλιζουν τις περιουσιες του κοσμακη.
και πουλανε και ψευτοιδεολογια.Να τα κανανε αμα ηταν μαγκες χωρις πολιτικη συγκαλυψη.Οπως περισυ που βαρουσαν τα τηλεφωνα σε αστυνομικα τμηματα για να τους αφησουν...οσους ειχαν πιασει.
στις γυναικες σας θα τρεχουμε με τα σωβρακα ;)
Ποιοί εισαστε οι εσείς? Εσεις θελετε να δειτε σπασμένα κεφάλια, οι άλλοι θελουν να δουν σπασμένες τζαμαρίες. Δεν θα ήταν καλύτερα να μην δούμε τίποτα σπασμένο? ετσι για αλλαγή βρε αδερφέ...Απο σπάσιμο και κάψιμο εδω και εκαντοντάδες χρόνια καλα τα καταφέρνουμε, πότε θα αρχίσουμε να δημιουργούμε κάτι?
δεν θα σε ξαναενοχλησω...πότε τα είπα εγώ αυτά ρε παπάρα;
μου κωλοτρίβεσαι μια για τα πτυχία, μια για τα αυτοκίνητα, μια για τα φράγκα και σε γράφω στα παπάρια μου.
τι ειν τούτος ο τοιούτος ρε νάτσε
ρε μαλάκες τι κόλλημα έχετε φαει με αυτό το γαμωνίκ;
να σας το δώκω να ξεκαβλώσετε λιγάκι;
οι φραγκατοι αναρχοπουστρες εχουν ομως και χαρεμι κατι θα πιασουμε...
το 1 πήγαινε στο άλλος χαίρεται...
τώρα θα αρχίσω να αμφιβάλλω και για το πνευματικό σου επίπεδο και δε θα σου απαντάω καν.....
δε με ενοχλάς προς Αναρχικούδεν θα σε ξαναενοχλησω...