Νέα

Απόβαση στην Αθήνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα ειναι ήρεμος ο φετινος Δεκέμβρης?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

• Δεν ξερω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το Κολωνάκι ή η Ζέα σε χάλασε. Οχι η ουσία.......
Είναι θέμα γεωγραφικής τοποθέτησης το που χαραμοφαγιάζει το λαμόγιο...
Μη μας χαλάσει και τη γειτονιά......
χου ρε........

Ν.Π. ρε παπάρα αναρχοφραγκάτε  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ βλέπεις και τον τουρισμό της Κύπρου στα 10 εκατομμύρια, τι να λέει  :2funny: :2funny:

ξεκόλλα το μυαλό σου, αν σε μαχαιρώσω στεγνά, η αντίδρασή σου θα είναι ίδια με το να σου βάζω τριμμένο γυαλί στο φαί σου για ένα εξάμηνο? ίδιο αποτέλεσμα  :idiot:
άμα βρεις το ποστ μου που ο τουρισμός της Κύπρου λέω ότι είναι 10 εκατομμύρια δε θα ξαναποστάρω...
Εχει πλάκα να βλέπεις τον κάθε τυπά να σου λέει....
την έχω 30 ενώ εσύ την έχεις 10...
δίπλα δίπλα βέβαια είναι ίσα βάρκα ίσα νερά.....
η παραποίηση και η συκοφαντία, αποτελεί μέγιστο όπλο των δημοκρατικών φασισταριών ανά τον κόσμο....

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
άμα βρεις το ποστ μου που ο τουρισμός της Κύπρου λέω ότι είναι 10 εκατομμύρια δε θα ξαναποστάρω...
η παραποίηση και η συκοφαντία, αποτελεί μέγιστο όπλο των δημοκρατικών φασισταριών ανά τον κόσμο....
Έτσι είναι φίλε περσόνα. Όπως τα λες !

Επισκέπτης

γεμισαμε φραγκατους αναρχοαριστεροπρηκτες και φιλοσοφους :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λοιπόν αν δε κατάλαβες το παράδειγμα με το γυαλί και το μαχαίρι και ξαναπείς τις ίδιες παπάρες θα σε γαμήσω  :-*

ελα τσατ ρε πουτη να μη σε παιρνει να σκεφτεις για να απαντησεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λοιπόν αν δε κατάλαβες το παράδειγμα με το γυαλί και το μαχαίρι και ξαναπείς τις ίδιες παπάρες θα σε γαμήσω  :-*

ελα τσατ ρε πουτη να μη σε παιρνει να σκεφτεις για να απαντησεις

δε με αρέσει το τσατ.....
γιατί εκεί δεν καταγράφεται τιποτα και η συκοφαντία και η παραποίηση είναι 10πλάσσια και αναπόδεικτη........

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ektor lopez & whitey βγείτε έξω στις 6 του Δεκέμβρη με ελληνικές σημαίες και ρόπαλα ! Θα δείρετε πολλά κωλόπαιδα που θα σπάνε τις περιουσίες ανθρώπων!

Επισκέπτης
ektor lopez & whitey βγείτε έξω στις 6 του Δεκέμβρη με ελληνικές σημαίες και ρόπαλα ! Θα δείρετε πολλά κωλόπαιδα που θα σπάνε τις περιουσίες ανθρώπων!

στον δρομο θα μας βρει οποιος γιος πουτανας παει να κανει τα περσινα...μα μην ανυσηχειτε θα σας περιποιηθουν φετος και καλυτερα τα ματ :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
στον δρομο θα μας βρει οποιος γιος πουτανας παει να κανει τα περσινα...μα μην ανυσηχειτε θα σας περιποιηθουν φετος και καλυτερα τα ματ :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
Μπααα άστο μωρέ. Κάτσε καλύτερα στο καναπέ σου να ακούς τα κανάλια και να βρίζεις τους <<αναρχικούς>> τρώγοντας πασατέμπο !!! :jerking:

Επισκέπτης
Μπααα άστο μωρέ. Κάτσε καλύτερα στο καναπέ σου να ακούς τα κανάλια και να βρίζεις τους <<αναρχικούς>> τρώγοντας πασατέμπο !!! :jerking:

τι ζορι τραβας εσυ?σου θιξαμε την γυφτικη γενια σου?
Στον δρομο θα μαι να τεζαρω μουνοπανα καμενα εγκεφαλικα και ιδεολογικα.Κλαψε τωρα :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ρε σκουληκαντέρα, προχτές μέτραγες τις φορολογικές δηλώσεις σου με έναν άλλο και τουλεγες επιδεικτικά ότι του ρίχνεις στο κεφάλι μαζί με τη γυναίκα του! θες να σου βρω και αυτο το ποστ?
παπάρα, μετά μου θες θεωρίες για αναξιοπαθούντες και αδυνάτους  :headbang:

άντε ξύσε το μούσι σου σε κάνα automotosport περιοδικό  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πότε ρε μαλάκα θα προλάβεις ;
στα διαλείμματα από τις μπουρδελότσαρκες;

ναι ρε φιλε...διπλα ειναι το κεντρο.
Μια τσακ μπαμ πεταγομαι και γυρναω για ασυλο στα μπουρδελακια.Ποιος αναρχοχουλιγκαν θα πλησιασει?
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε σκουληκαντέρα, προχτές μέτραγες τις φορολογικές δηλώσεις σου με έναν άλλο και τουλεγες επιδεικτικά ότι του ρίχνεις στο κεφάλι μαζί με τη γυναίκα του! θες να σου βρω και αυτο το ποστ?
παπάρα, μετά μου θες θεωρίες για αναξιοπαθούντες και αδυνάτους  :headbang:

άντε ξύσε το μούσι σου σε κάνα automotosport περιοδικό  :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

με ρώτησε του απάντησα.

δεν πειράζει ούτε να είναι πιο πλούσιος, ούτε πιο έξυπνος, ούτε πιο όμορφος, ούτε πιο μάγκας ο άλλος.
πειράζει πως ως γνήσιος νεοέλληνας πρέπει να αποδείξεις ότι την έχεις πιο μεγάλη, πιο φραγκάτη, πιο μαγκιόρικη απο τον άλλον.
Κι όταν δε σε παίρνει αρχίζεις την ειρωνεία και τη λοιδορία....
δε γαμιέται.....
άλλος χαίρεται άλλος κωλοτρίβεται.  :2on1:  :grin: αφού είμαι στο 1 όλα καλά.  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom