Νέα

αποτυχημενα πρωτα ραντεβου με ελλεεινηδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagosofarmakotsoutsounos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
ας πει ο καθενας την εμπειρια του.σιγουρα ολοι μας την εχουμε πατησει

ας ξεκινησω εγω .γνωρισα μια τυπισα απο το TWOO και ανταλλαξαμε φεισμπουκ να δουμε ο ενας τον αλλο και καταληξαμε οτι αυτο που βλεπαμε μας αρεσε και μετα απο 2 μερες βγηκαμε . μιλαγαμε για ολα τα θεματα χαλαρα με γελια ταιριαζαμε σε παρα πολλα θεματα με την γκομενα ςσπου ηρθε η ωρα να φυγω διοτι επιανα και δουλεια το απογευμα,την πηγαινω στο αμαξι της της λεω οτι θελω να βρεθουμε και αυριο για ενα ποτακι και μου λεει οτι θα μιλησουμε μετα να το κανονισουμε,οκ της λεω ελπιζω να παμε καλα η καπως ετσι και μου λεει ολα θα πανε καλα και γελαει,φευγει φευγω και το βραδακι της ατελνω μνμ για το τι θα κανουμε αυριο,και τι μου απανταει η γκομενα? σημειωτεων ειμαι 42 και εκεινη 35 δεν ειμαστε παιδακια δλδ.μου λεει επι λεξη" σκεφτομουν την συναντηση μας και εισαι σε ολα πολυ καλος και μου αρεσεις αλλα νιωθω οτι δεν θα μου βγει και ισως ειμαι κολλημενη και ισως δεν ξερω και κατι παπαριες,μου λεει και το αλλο αμιμιτο οτι αν με σβησεις απο το φβ θα το καταλαβω και της λεω οχι βεβαια κανενα προβλημα και μου λεει οτι σαν φιλοι θα δεχομουν να βγαιναμε και βεβαια της απανταω το εξης οτι εγω με γυναικες που γουσταρω δεν ειμαι φιλος,χαρηκα και αντε γεια ...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ας πει ο καθενας την εμπειρια του.σιγουρα ολοι μας την εχουμε πατησει

ας ξεκινησω εγω .γνωρισα μια τυπισα απο το TWOO και ανταλλαξαμε φεισμπουκ να δουμε ο ενας τον αλλο και καταληξαμε οτι αυτο που βλεπαμε μας αρεσε και μετα απο 2 μερες βγηκαμε . μιλαγαμε για ολα τα θεματα χαλαρα με γελια ταιριαζαμε σε παρα πολλα θεματα με την γκομενα ςσπου ηρθε η ωρα να φυγω διοτι επιανα και δουλεια το απογευμα,την πηγαινω στο αμαξι της της λεω οτι θελω να βρεθουμε και αυριο για ενα ποτακι και μου λεει οτι θα μιλησουμε μετα να το κανονισουμε,οκ της λεω ελπιζω να παμε καλα η καπως ετσι και μου λεει ολα θα πανε καλα και γελαει,φευγει φευγω και το βραδακι της ατελνω μνμ για το τι θα κανουμε αυριο,και τι μου απανταει η γκομενα? σημειωτεων ειμαι 42 και εκεινη 35 δεν ειμαστε παιδακια δλδ.μου λεει επι λεξη" σκεφτομουν την συναντηση μας και εισαι σε ολα πολυ καλος και μου αρεσεις αλλα νιωθω οτι δεν θα μου βγει και ισως ειμαι κολλημενη και ισως δεν ξερω και κατι παπαριες,μου λεει και το αλλο αμιμιτο οτι αν με σβησεις απο το φβ θα το καταλαβω και της λεω οχι βεβαια κανενα προβλημα και μου λεει οτι σαν φιλοι θα δεχομουν να βγαιναμε και βεβαια της απανταω το εξης οτι εγω με γυναικες που γουσταρω δεν ειμαι φιλος,χαρηκα και αντε γεια ...

ω φιλε σκληρη απαντηση !

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
γιατι με ειρωνευεσαι ρε φιλε?

εκανες λαθος κατα την γνωμη μου.
επρεπε να ελεγες ναι και να εβγαινες στο ραντεβου.
στην αρχη σε βλεπει σαν φιλο και 1-2-3 ραντεβου της περνας το μανικι στο 4ο ραντεβου.

OP
OP
vagosofarmakotsoutsounos
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
εκανες λαθος κατα την γνωμη μου.
επρεπε να ελεγες ναι και να εβγαινες στο ραντεβου.
στην αρχη σε βλεπει σαν φιλο και 1-2-3 ραντεβου της περνας το μανικι στο 4ο ραντεβου.
κοιτα δεν θα κατσω να βγαλω τον καρκινο για να πηδηξω μια γκομενα που δεν ξερει και τι θελει και μια λεει οτι της αρεσω και οτι θελει σοβαρη σχεση και μετα οτι δεν της βγαινει.οχι τυπε δεν παρακαλαω ποτε ,το εχω κοψει το παρακαλετο εδω και χρονια

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
κοιτα δεν θα κατσω να βγαλω τον καρκινο για να πηδηξω μια γκομενα που δεν ξερει και τι θελει και μια λεει οτι της αρεσω και οτι θελει σοβαρη σχεση και μετα οτι δεν της βγαινει.οχι τυπε δεν παρακαλαω ποτε ,το εχω κοψει το παρακαλετο εδω και χρονια

τι να σου πω ρε μαν εσυ ξερεις
παντως εμενα μου αρεσει οταν η αλλη το παιζει δυσκολη
δηλαδη στανταρ θα εβγαινα και δευτερη φορα μαζι της
αλλα ο καθενας ειναι διαφορετικος

OP
OP
vagosofarmakotsoutsounos
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
τι να σου πω ρε μαν εσυ ξερεις
παντως εμενα μου αρεσει οταν η αλλη το παιζει δυσκολη
δηλαδη στανταρ θα εβγαινα και δευτερη φορα μαζι της
αλλα ο καθενας ειναι διαφορετικος
εγω νομιζω παντος οτι εχει προβλημα γενικα, και οχι οτι το παιζει δυσκολη,μπορει να κανω λαθος αλλα αυτη την εντυπωση μου εδωσε

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Ηταν ειλικρινής. Μπορεί και να μη σε γούσταρε, και το είπε διπλωματικά για να μη σε θίξει.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
εγω νομιζω παντος οτι εχει προβλημα γενικα, και οχι οτι το παιζει δυσκολη,μπορει να κανω λαθος αλλα αυτη την εντυπωση μου εδωσε

οι περισσοτερες τωρα 35αρες τραβανε μεγαλο καναλι αν δεν εχουνε κανει οικογενεια και παιδια κτλπ
για τους αντρες δεν ισχυει το ιδιο απαραιτητα.
οι γυναικες ειναι πιο εγκεφαλικες

OP
OP
vagosofarmakotsoutsounos
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Ηταν ειλικρινής. Μπορεί και να μη σε γούσταρε, και το είπε διπλωματικά για να μη σε θίξει.
ισως και αυτο να παιζει ,αλλα γενικα απο την εμφανιση μου ειπε οτι ειδε ολες τις φωτο μου και της αρεσω σαν ανδρας λαο απο κοντα η εντυπωση ειναι ιδια..τεσπα αβυσσος η ψυχη της γυναικας

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
ισως και αυτο να παιζει ,αλλα γενικα απο την εμφανιση μου ειπε οτι ειδε ολες τις φωτο μου και της αρεσω σαν ανδρας λαο απο κοντα η εντυπωση ειναι ιδια..τεσπα αβυσσος η ψυχη της γυναικας

Μήπως είδε αυτό το <<με σάλιο και υπομονή.............. >> κΙ φοβήθηκε?

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.536
Πόντοι
2.285
Εγω αυτο το TWOO δε καταλαβα...τι ειναι???

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

vago στειλτην σε μας να την γαμησουμε αμα ειναι ρε αφου δεν σου εκατσε εσενα

και την ωρα της πραξης να φωναζουμε "αυτο για τον vago μωρη καριολα"

OP
OP
vagosofarmakotsoutsounos
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
παντως φιλε τον τιτλο του thread πρεπει να τον αλλαξεις σε

"επιτυχημενα πρωτα ραντεβου με ελλεεινηδες"

η αποτυχια θα ητανε να κατεληγες στο κρεβατι με την συγκεκριμενη να μην μπορουσες να χυσεις ουτε σε μια χιλιετια και να καθοσουνα με το πουλι στο χερι να αναρωτιοσουνα τι κανεις λαθος.

καραεπιτυχημενο ητανε το ραντεβου

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Αδερφέ, μην είσαι ποτέ απόλυτος. Στείλε μια πιο χαλαρή απάντηση και άστο να δουλεύει...Οι γκόμενες είναι σαν τα γραμμάτια. Κάποια στιγμή θα πληρωθούν. Σε είδε, αν της άρεσες έστω και λίγο, θα σε ξαναπλησιάσει...
Μην τρελαίνεσαι και να είσαι κούλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom