Νέα

Αποθήκευση ως jpg

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά.
Θέλω να ρωτήσω το εξής :
Ξέρει κανένας πως μπορώ να αποθηκεύσω ένα αρχείο που έχω φτιάξει στο word (ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα) ως εικόνα, δηλαδή ως αρχείο τύπου *.jpg;;;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Δοκίμασε να το ανοίξεις με την ζωγραφική και να κάνεις Αποθήκευση ως...
Δεν το λέω με σιγουριά όμως γιατί δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες.

Επισκέπτης
Ενώ έχεις ανοιχτό το πρόγραμμα, πατάς μια φορά το print screen.
Μετά ανοίγεις τη ζωγραφική και πατά ctrl V να κάνει επικόλληση.
Σώνεις και είσαι έτοιμος.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
ακομη καλυτερα Alt & Print Screen. Σωζει στο προχειρο το τρεχον ενεργο παραθυρο και οχι ολη την οθονη.. (σε γλιτωνει απο κροπαρισματα). 

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ακομη καλυτερα Alt & Print Screen. Σωζει στο προχειρο το τρεχον ενεργο παραθυρο και οχι ολη την οθονη.. (σε γλιτωνει απο κροπαρισματα). 
Πολυ χρήσιμο αυτο. Να σαι καλά φίλος που το ποσταρες!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις τον "Microsoft Office Document Image Writer" αν δεν είναι ήδη εγκατεστημένος και όταν κάνεις εκτύπωση ενός εγγράφου επιλέγεις σαν printer τον παραπάνω και αποθηκεύεις το έγγραφο αμέσως σε μορφή .tif (εικόνα) η οποία μετατρέπεται εύκολα σε όποια μορφή εικόνας θέλεις (jpeg, bmp κλπ).

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ωω γαμάτο, εν το ήξερα!

....έχεις ακόμα ...να μάθεις ....... ;) :2funny: Γειά σου γλύκα  :rolleyes:

τίπ . τα αρχεία Jpeg πάντως να ξέρετε ότι άν προορίζετε για ποστάρισμα χρειάζετε να μικρήνει η ανάλυση του στα 70 lpi ανάλογα και το μέγεθος  , γιατί αλλοιώς  δεν ανεβαίνει ούτε του....... αϊ- πουτσού π 'λέν  ;) ή ,save for web. ;)

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις τον "Microsoft Office Document Image Writer" αν δεν είναι ήδη εγκατεστημένος και όταν κάνεις εκτύπωση ενός εγγράφου επιλέγεις σαν printer τον παραπάνω και αποθηκεύεις το έγγραφο αμέσως σε μορφή .tif (εικόνα) η οποία μετατρέπεται εύκολα σε όποια μορφή εικόνας θέλεις (jpeg, bmp κλπ).
Το Micosoft Office Document Image Writer (γνωστό και ως MODI) το ξέρω, το είχα εγκατεστημένο στον παλιό υπολογιστή (ήταν εγκατεστημένο από τη μάνα του δηλαδή), αλλά τώρα που άλλαξα υπολογιστή δεν το έχω.
Πώς μπορώ να το εγκαταστήσω;;

(Όσο για τις άλλες λύσεις που πρότειναν οι φίλοι με τα printScreen, τα δοκίμασα και δεν είναι τόσο αποδοτικά, ευχαριστώ πάντως!!)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Το Micosoft Office Document Image Writer (γνωστό και ως MODI) το ξέρω, το είχα εγκατεστημένο στον παλιό υπολογιστή (ήταν εγκατεστημένο από τη μάνα του δηλαδή), αλλά τώρα που άλλαξα υπολογιστή δεν το έχω.
Πώς μπορώ να το εγκαταστήσω;;

(Όσο για τις άλλες λύσεις που πρότειναν οι φίλοι με τα printScreen, τα δοκίμασα και δεν είναι τόσο αποδοτικά, ευχαριστώ πάντως!!)

Ρίξε μια ματιά εδώ:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom