Γεια σας παιδιά.
Θέλω να ρωτήσω το εξής :
Ξέρει κανένας πως μπορώ να αποθηκεύσω ένα αρχείο που έχω φτιάξει στο word (ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα) ως εικόνα, δηλαδή ως αρχείο τύπου *.jpg;;;
Ενώ έχεις ανοιχτό το πρόγραμμα, πατάς μια φορά το print screen.
Μετά ανοίγεις τη ζωγραφική και πατά ctrl V να κάνει επικόλληση.
Σώνεις και είσαι έτοιμος.
Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις τον "Microsoft Office Document Image Writer" αν δεν είναι ήδη εγκατεστημένος και όταν κάνεις εκτύπωση ενός εγγράφου επιλέγεις σαν printer τον παραπάνω και αποθηκεύεις το έγγραφο αμέσως σε μορφή .tif (εικόνα) η οποία μετατρέπεται εύκολα σε όποια μορφή εικόνας θέλεις (jpeg, bmp κλπ).
....έχεις ακόμα ...να μάθεις ....... ;) Γειά σου γλύκα
τίπ . τα αρχεία Jpeg πάντως να ξέρετε ότι άν προορίζετε για ποστάρισμα χρειάζετε να μικρήνει η ανάλυση του στα 70 lpi ανάλογα και το μέγεθος , γιατί αλλοιώς δεν ανεβαίνει ούτε του....... αϊ- πουτσού π 'λέν ;) ή ,save for web. ;)
Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις τον "Microsoft Office Document Image Writer" αν δεν είναι ήδη εγκατεστημένος και όταν κάνεις εκτύπωση ενός εγγράφου επιλέγεις σαν printer τον παραπάνω και αποθηκεύεις το έγγραφο αμέσως σε μορφή .tif (εικόνα) η οποία μετατρέπεται εύκολα σε όποια μορφή εικόνας θέλεις (jpeg, bmp κλπ).
Το Micosoft Office Document Image Writer (γνωστό και ως MODI) το ξέρω, το είχα εγκατεστημένο στον παλιό υπολογιστή (ήταν εγκατεστημένο από τη μάνα του δηλαδή), αλλά τώρα που άλλαξα υπολογιστή δεν το έχω.
Πώς μπορώ να το εγκαταστήσω;;
(Όσο για τις άλλες λύσεις που πρότειναν οι φίλοι με τα printScreen, τα δοκίμασα και δεν είναι τόσο αποδοτικά, ευχαριστώ πάντως!!)
Το Micosoft Office Document Image Writer (γνωστό και ως MODI) το ξέρω, το είχα εγκατεστημένο στον παλιό υπολογιστή (ήταν εγκατεστημένο από τη μάνα του δηλαδή), αλλά τώρα που άλλαξα υπολογιστή δεν το έχω.
Πώς μπορώ να το εγκαταστήσω;;
(Όσο για τις άλλες λύσεις που πρότειναν οι φίλοι με τα printScreen, τα δοκίμασα και δεν είναι τόσο αποδοτικά, ευχαριστώ πάντως!!)