giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
πρεπει να προσπαθησεις.. συγκεντρωσου λιγο..Δεν μπορώ Πάτερ,δυσκολεύομαι.
λερν του γιουζ γιορ τσάκρα..
πρεπει να προσπαθησεις.. συγκεντρωσου λιγο..Δεν μπορώ Πάτερ,δυσκολεύομαι.
Εμένα πάντως με καύλωσε από όταν σε κάτι κωλοβραβεία τραγούδησε το welcome to the jungle με κάτι μεταλοτύπους, σεξυ ποζα, σεξυ εμφάνιση. Το κατέχει το άθλημα...
καλα εσυ μας εβγαλες τον τυπο που πηδαγε τη τζουλια αγυμναστο και οτι δε σε χαλαγεΗ τύπισσα έχει σώμα κλασσικής Ελληνίδας Γαμαικάν.Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο πάνω της ώστε να την σχολιασω θετικά.
Αυτός ρε μανάρι έχει φοβερή πούτσα.Και αγύμναστος που είναι δεν με χαλάει.Αυτό είχα πει.καλα εσυ μας εβγαλες τον τυπο που πηδαγε τη τζουλια αγυμναστο και οτι δε σε χαλαγε
Αυτός ρε μανάρι έχει φοβερή πούτσα.Και [glow=red,2,300]αγύμναστος που είναι[/glow] δεν με χαλάει.Αυτό είχα πει.
εσυ ελεγες οτι ηθελες 40αρηδες εμπειρους γαμιαδες και μονο με τετοιους πας και τωρα σου φαινεται αγυμναστος αυτοςΑυτός ρε μανάρι έχει φοβερή πούτσα.Και αγύμναστος που είναι δεν με χαλάει.Αυτό είχα πει.
παρα μονο μαλακιες ξερεις να λες για να δημιουργεις εντυπωσεις και να το παιζεις εμπειρη και γκομενα νουμεροΑυτός ρε μανάρι έχει φοβερή πούτσα.Και αγύμναστος που είναι δεν με χαλάει.Αυτό είχα πει.
Φτου....τσαμπα το κανω το καρατε και μου το λεs τωραη αλιντι εχει δικιο.αδυνατος ναι γυμνασμενος οχι.
μα βλεπεις ποσο γελοια γινεται?ηρεμησε δικε μου.
μπορει να εννοουσε 40αρηδες σαν το μπραντ πιτ ας πουμε..
αχαχαχαχαχαη αλιντι εχει δικιο.αδυνατος ναι γυμνασμενος οχι.
παντως στην τσοντα ησουν καλος νταξει...Φτου....τσαμπα το κανω το καρατε και μου το λεs τωρα
Με ειχε δωκει η μαμα μου φουντουκια.......παντως στην τσοντα ησουν καλος νταξει...
να ναι καλα η μανουλα γ ολα ειχε προβλεψει.Με ειχε δωκει η μαμα μου φουντουκια.......
Ρε Νώντα δεν γαμιέμαι με πιτσιρίκια και πάω μόνο με έμπειρους γαμιάδες.Ναι έτσι είναι,αλλά τί σχέση έχει με τα υπόλοιπα???μα βλεπεις ποσο γελοια γινεται?
θυμασαι τι ελεγε?ετσι για να το παιζει εξυπνη και να μας ψαρωνει οτι γουσταρει μεγαλους εμπειρους γαμιαδες
και τωρα της φαινεται αγυμναστος ο αλλος ο τυπος και οτι θα του καθοταν κι ας ειναι τοσο αγυμναστος επειδη εχει πουτσα
οτι να ναι εντελως
Προσωπο ομωs δεν εδειξα.....Εχω και μια υποληψη !!!!!να ναι καλα η μανουλα γ ολα ειχε προβλεψει.
ειχες αγαπη μου...ειχες....Προσωπο ομωs δεν εδειξα.....Εχω και μια υποληψη !!!!!
πως δεν εχει σχεση μωρηΡε Νώντα δεν γαμιέμαι με πιτσιρίκια και πάω μόνο με έμπειρους γαμιάδες.Ναι έτσι είναι,αλλά τί σχέση έχει με τα υπόλοιπα???
Eπεσα κι εγω στο βουρκο???Αυτο υποννοειs?????Τωρα θα με λενε κι εμενα πορνοσταρ σαν την Τσουλια????ειχες αγαπη μου...ειχες....