celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.762
- Πόντοι
- 6.056
Ο Χελ φταιει για ολα μαν(που χαθηκε?),πεταξε το αγκιστρι στο νημα της Ραλλη και απο τοτε εχουμε γεμισει πμΠω ρε πουστη
Ο Χελ φταιει για ολα μαν(που χαθηκε?),πεταξε το αγκιστρι στο νημα της Ραλλη και απο τοτε εχουμε γεμισει πμΠω ρε πουστη
Ο Χελ φταιει για ολα μαν(που χαθηκε?),πεταξε τοα αγκιστρι στο νημα της Ραλλη και απο τοτε εχουμε γεμισει πμ
Εμπαινε!!!Είμαι δυο χρόνια μεγαλύτερος της οπότε ηλικιακά ταιριάζουμε. Λέτε να μπω σύντροφοι?
Τυπε πρέπει να το παίξεις έξυπναΕίμαι δυο χρόνια μεγαλύτερος της οπότε ηλικιακά ταιριάζουμε. Λέτε να μπω σύντροφοι?
Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Θα επιστράτευσω αστική ευγένιαΤυπε πρέπει να το παίξεις έξυπνα
Πρέπει να στείλεις και να λες
"Απορώ με κάθε άντρα εδώ μέσα που εκφράζεται έτσι προστυχα.Εσυ είσαι πάνω από όλα μια γλυκιά ψυχή "
Είναι 1000% επιτυχημένη συνταγη
Άμα φσε χυλοπιτα που αποκλείεται βέβαια θα αρχίσεις τα μπινελικια "άσε μας μωρή πουτανα που μας το παίζεις και κυρια"Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Θα επιστράτευσω αστική ευγένια
Το πολύ πολύ να μη μου απαντήσει. Μικρό το κακό...Άμα φσε χυλοπιτα που αποκλείεται βέβαια θα αρχίσεις τα μπινελικια "άσε μας μωρή πουτανα που μας το παίζεις και κυρια"
Τυπε σαν γνήσιο μέλος του bou πρέπει να αρχισεις:Της την έπεσα στο insta και μου πάτησε καρδούλα χωρίς να απαντήσει! Μπορώ να το πανηγυρίσω σα να σεξουαλιστηκαμε??
Καλό άνθρωπο το Αποστολία τυπε. Και ταιριάζουμε σε πολλάΤυπε σαν γνήσιο μέλος του bou πρέπει να αρχισεις:
"Δεν κάνει βίζιτες είναι πολύ καλό παιδί και φίλη μου"
Ή
"Κάνει βίζιτες μόνο σε στενό κύκλο το ξέρω από 1ο χερι"
"Την έχω γαμησει πριν πολλά χρόνια μέσω ενός κοινού γνωστού μη ζητάτε τηλέφωνο το έχω χασει"
Ή
"Μου έστειλε προσωπικά μαθήματα στο ινστα αλλά δεν το προχώρησε τελικα"
"Οποίος θέλει να γαμησει τη γυναίκα μου να στείλει PM είμαι ετεροφυλλοφιλος δεν θα συμμετεχω"
Ή
"Αγγελικη"
Εγώ πάντως τον παιζω για τις ποδαρςς τηςΚαλό άνθρωπο το Αποστολία τυπε. Και ταιριάζουμε σε πολλά
Στη γκόμενα μου ρε ??Εγώ πάντως τον παιζω για τις ποδαρςς της
Ρε φιλε δεν είπες να την γανηαουμε κοε συ θα κοιτάς μόνο???χαχαχαΣτη γκόμενα μου ρε ??
Πάμε να γράψουμε και στο ΑγγελικήΣτη γκόμενα μου ρε ??
Αγγελική, τη Νικολούλη εννοείς?Πάμε να γράψουμε και στο Αγγελική
Το πιονπολυσχολιασμενο thread του 2024
Ρε τυπε τι να σου πωΑγγελική, τη Νικολούλη εννοείς?
Για δώσε λινκ να δω τι ψάρια πιάνειΡε τυπε τι να σου πω
Πάω για χάσιμο με το κινητό μπαίνω bou βλέπω Αγγελική
Κοιμάμαι για βράδυ ξυπνάω Αγγελική
Πάω να γαμησω γυρνάω Αγγελική
Φορτίζω το κινητό Αγγελική
Μπαίνω πρώτο ψεμμα μετά ξανά μπου ξανά Αγγελικη
Για δώσε λινκ να δω τι ψάρια πιάνει
Σε μπουρδέλο είναι η βίζιτα? Έχεις μπει?Αγγελική - bourdela.com forum
γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.www.bourdela.com