Νέα

Απορία για υπηρεσίες (αρχάριος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα exwaaaporiaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε μου πρεπει να δωσεις περισσοτερα στοιχεια για να μπορεσει ο dr.απολυτος να κανει διαγνωση,και να δωσει λυση στο προβλημα σου.
με μισολογα δεν γινοντε σοβαρες διαγνωσεις.
τυπε ειναι καινουργιος στο σαιτ
θα μαθει με τον καιρο :rockon:

vagg23

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ την φάση άνοιξε τα πόδια να σε γαμήσω θέλω λίγο παιχνίδι (πως κάνουμε με τι κοπέλες μας) κάτι τέτοιο λίγο μπαλαμούτι....
Εντωμεταξύ με έχετε πεθάνει στα γέλια !!!

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ την φάση άνοιξε τα πόδια να σε γαμήσω θέλω λίγο παιχνίδι (πως κάνουμε με τι κοπέλες μας) κάτι τέτοιο λίγο μπαλαμούτι....
Εντωμεταξύ με έχετε πεθάνει στα γέλια !!!
ρε μεγαλε στην πουτανα πας να γαμησεις,δεν πας να την βγαλεις γκομενα.
εσυ δεσμο θελεις να κανεις μαλλον την πουτανα,οχι να γαμησεις.

vagg23

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε μεγαλε στην πουτανα πας να γαμησεις,δεν πας να την βγαλεις γκομενα.
εσυ δεσμο θελεις να κανεις μαλλον την πουτανα,οχι να γαμησεις.

Αυτό που θέλω είναι να πάει το πράγμα ποιο χαλαρά και με ξενερώνει η τελείως χύμα φάση.. Να μπω να κάτσει λίγο πάνω μου να μου τρίφτη τέτοιες μαλακίες θέλω για αυτό ρωτάω πόση ώρα είναι διαθέσιμη η κοπέλα με 50.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Αυτό που θέλω είναι να πάει το πράγμα ποιο χαλαρά και με ξενερώνει η τελείως χύμα φάση.. Να μπω να κάτσει λίγο πάνω μου να μου τρίφτη τέτοιες μαλακίες θέλω για αυτό ρωτάω πόση ώρα είναι διαθέσιμη η κοπέλα με 50.

Γιατί δεν πας σε μία μασαζερί?

Στα 45' (με κόστος 60-80 ευρώ) έχεις ικανό χρόνο και για τρίψιμο και για τα υπόλοιπα. ;)

vagg23

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί δεν έχω ιδέα πως γίνετε η όλη φάση στο μασαζερί πως το κανονίζεις (Επίσης έχω ακούσει ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα σου κάτσουν....) όπως δεν ξέρω και για τα studio.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γιατί δεν έχω ιδέα πως γίνετε η όλη φάση στο μασαζερί πως το κανονίζεις (Επίσης έχω ακούσει ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα σου κάτσουν....) όπως δεν ξέρω και για τα studio.
τύπε αντε στο γκαζι για ποτακι και μετα πεταξου στα κασσανδρας να φύγουν τα χοντρα!!!!

vagg23

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τύπε αντε στο γκαζι για ποτακι και μετα πεταξου στα κασσανδρας να φύγουν τα χοντρα!!!!

Ναι αλλα δεν ξέρω τίποτα για τα studio και δεν με ψήνει να πάω και να κάνω ερώτησης του στιλ με 50 τι προσφέρει η κοπέλα κτλπ!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Ναι αλλα δεν ξέρω τίποτα για τα studio και δεν με ψήνει να πάω και να κάνω ερώτησης του στιλ με 50 τι προσφέρει η κοπέλα κτλπ!

Θα σε πληροφορήσει η υπηρεσία από μόνη της. Αν θέλεις κάποια διευκρίνηση για την κοπέλα, απλά ρώτα την. So simple.......

vagg23

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορείτε να μου πείτε ούτε την διαρκή η συνάντηση ? :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

Τύπε μου, εγώ αν ήμουν στη θέση σου, θα το συζητούσα με τον πατέρα μου ή κάποιον θείο μου ή τέλος πάντων κάποιο φίλο μου (αρκεί να ήταν ψαγμένος στο χώρο) και θα του ζητούσα να με κατευθύνει.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Φίλε μιλάς σαν παρθένος. Δηλαδή τι, ντρέπεσαι να κάνεις αυτή την απλή ερώτηση;
Όσο για τη χύμα φάση θα το συνηθίσεις. Όλα στο μυαλό είναι.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216

Αυτος θελει αν τον παρουμε απο το χερακι, να του κανουμε γνωρημια με την πουτανα και μετα να τους βαλουμε μεσα στο κρεβατι  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom