n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
ναι αλλα θα παρακολουθεις το φορουμ καιρο
σωστα τυπε?
ρε γιατρε θα με πνιξεις απο τα γελοια καμια μερα
σωστα τυπε?
τυπε μην αποπαιρνεις το παιδι,και προσπαθησε να τον βοηθησειςναι αλλα θα παρακολουθεις το φορουμ καιρο
σωστα τυπε?
σωστα τυπε?
τυπε μηπως ειναι ο γιωργακης απο την μυτιληνη?ναι αλλα θα παρακολουθεις το φορουμ καιρο
σωστα τυπε?
ειδες που σε καταλαβα δικε μουΤο site το ξέρω αρκετό καιρό στο forum πρώτη φόρα μπαίνω....(truth to be told)
και γιατι δεν δινεις 2 20ρικα και να κατσεις μιση ωρα με σαραντα λεπτα τυπε?Το πρόβλημα μου είναι ότι στα μπουρδέλα δεν μπορώ να λειτουργήσω λίγο το ότι έχω μόνο 15 λεπτά λίγο ο περιορισμός + άγχος δεινό τσάμπα 20αρίκα....
παρεμπίπτοντος αν έχετε να προτείνεται κανένα κάλο studio ^^
τυπε το ενα 20αρικο θα ειναι για το γαμησι, και το αλλο για την αναμονη?ειδες που σε καταλαβα δικε μου
και γιατι δεν δινεις 2 20ρικα και να κατσεις μιση ωρα με σαραντα λεπτα τυπε?
οχι τυπε θα ειναι για να αγορασεις διπλο χρονο διαμονης στο δωματιοτυπε το ενα 20αρικο θα ειναι για το γαμησι, και το αλλο για την αναμονη?
οπως και γινετε και με το ταξι οταν σε περιμενει κατω απο το σπιτι,αλλα χρεωνει και την διαδρομη μετα.
γινεται αυτο τυπε με τα διπλα 20ρικα; :Sειδες που σε καταλαβα δικε μου
και γιατι δεν δινεις 2 20ρικα και να κατσεις μιση ωρα με σαραντα λεπτα τυπε?
τύπε με 50 ευρω γαμας 5 μουνακια στο μεταξι + κωλο ακαποταΑν είναι να δώσω κάτι παραπάνω θα ήθελα να πάρω και κάτι παραπάνω, το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω πως ακριβώς είναι η φάση στα studio...
γιατι να μην γινεται τυπε?γινεται αυτο τυπε με τα διπλα 20ρικα; :S
ποσες φορες ομως θα εχει δικαιωμα να γαμησει ρε τυπε?οχι τυπε θα ειναι για να αγορασεις διπλο χρονο διαμονης στο δωματιο
προσφορα
και του μενει και ενα 10ρικο να παει να δει την αεκ στο οακα
μια φορα θα γαμησει τυπεποσες φορες ομως θα εχει δικαιωμα να γαμησει ρε τυπε?
αυτο δεν πρεπει να γινει σε συννενοησει με την πουτανα?
ο τακμαν 50 ευρω σκαει στην τσατσα για να ακουει τις μαλακιες του για ενα 30λεπτο.
τυπε στο 5ευρω ειναι τα εισητηρια στην β.
με τα αλλα 5 ας παρει κανα βρωμικο εξω απτο οακατυπε στο 5ευρω ειναι τα εισητηρια στην β.
ασε τα μπουρδελα και τα στουντιο μεγαλε, και αν σε περνει οικονομικα, και επειδη σε βλεπω και αγαμητο εντελως,παρε καμια βιζιτα στο σπιτι για κανα 2-3 ωρες,να συνηθησεις και γυναικεια παρουσια διπλα σου,και να μη εχεις αγχος χρονου.Αν είναι να δώσω κάτι παραπάνω θα ήθελα να πάρω και κάτι παραπάνω, το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω πως ακριβώς είναι η φάση στα studio...
φοιτητικο/στρατιωτικο δωρεανποσες φορες ομως θα εχει δικαιωμα να γαμησει ρε τυπε?
αυτο δεν πρεπει να γινει σε συννενοησει με την πουτανα?
ο τακμαν 50 ευρω σκαει στην τσατσα για να ακουει τις μαλακιες του για ενα 30λεπτο.
τυπε στο 5ευρω ειναι τα εισητηρια στην β.
ετσι οπως του τα λες ρε τυπε ας παρει μια κιτρινιαρα απτο ιντερνετ παραγγελια να παντρευτειασε τα μπουρδελα και τα στουντιο μεγαλε, και αν σε περνει οικονομικα, και επειδη σε βλεπω και αγαμητο εντελως,παρε καμια βιζιτα στο σπιτι για κανα 2-3 ωρες,να συνηθεις και γυναικεια παρουσια διπλα σου,και να μη εχεις αγχος χρονου.
αυτο ειναι το προβλημα σου να ξερεις.
χωρταινεις με ενα τυπε;με τα αλλα 5 ας παρει κανα βρωμικο εξω απτο οακα
εχει κατι καλα
τυπε μην τον ριχνεις στα σκληρα αμεσως.ετσι οπως του τα λες ρε τυπε ας παρει μια κιτρινιαρα απτο ιντερνετ παραγγελια να παντρευτει
τις δινουν με το κιλο
και με δικαιωμα επιστροφης