Νέα

Απορία για υπηρεσίες (αρχάριος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα exwaaaporiaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε μην τον ριχνεις στα σκληρα αμεσως.
ασε να βρεθει πρωτα με καμια ντοπια,να παρει και λιγο τον αερα,και μετα ας παιξει στο ασιατικο.
τι προτινεις δηλαδη στον τύπο;

vagg23

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα δεν είναι με τις κανονικές γκόμενες αλλα ότι είμαι 22 και δεν έχω πηδηχτεί κανονικά(να τελειώσω) με πουτάνα.
Για αυτό και ρωτάω πόση ώρα έχεις σε ένα στούντιο!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το θέμα δεν είναι με τις κανονικές γκόμενες αλλα ότι είμαι 22 και δεν έχω πηδηχτεί κανονικά(να τελειώσω) με πουτάνα.
τύπε σε μπουρδελο η σε στουντιο;;;δεν προλαβες να χυσεις;;;και πως σε εδιωξε απο το δωματιο;;;δωσε λεπτομεριες

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
οταν πηδας κανονικη γκομενα σε ποση ωρα χυνεις δηλαδη?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδη γαμας και εκτος μπουρδελου τυπε?
ποιο οικονομικα θα σου βγαινει αν γαμας μονο σε μπουρδελα  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τύπε εγω ηξερα οτι χυνει ο κοσμακης στο διλεπτο γιαυτο πριν παει βαραει μια παχια να στανιαρει,τωρα στην περιπτωση μαλλον θα πρεπει να απεχεις ενα δεκαημερο απ'το σεξ για να βγουν τα φλωκια γρηγορα

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τύπε εγω ηξερα οτι χυνει ο κοσμακης στο διλεπτο γιαυτο πριν παει βαραει μια παχια να στανιαρει,τωρα στην περιπτωση μαλλον θα πρεπει να απεχεις ενα δεκαημερο απ'το σεξ για να βγουν τα φλωκια γρηγορα
ο τυπος μας παει για ολυμπιακο μεταλλιο μαλλον. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

vagg23

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα δεν το έχω με τη κοπέλα αλλα στα μπουρδέλα μου έχει γίνει απωθημένη να πληρώσω και να πηδήξω κανονικά αυτό!
Όποτε αν μπορείτε να μου πείτε 2-3 πράγματα για το studio θα το εκτιμούσα αφάνταστα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
dutch-girl.jpg

herring-girl.jpg

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Το θέμα δεν το έχω με τη κοπέλα αλλα στα μπουρδέλα μου έχει γίνει απωθημένη να πληρώσω και να πηδήξω κανονικά αυτό!
Όποτε αν μπορείτε να μου πείτε 2-3 πράγματα για το studio θα το εκτιμούσα αφάνταστα!
φιλε μου πρεπει να δωσεις περισσοτερα στοιχεια για να μπορεσει ο dr.απολυτος να κανει διαγνωση,και να δωσει λυση στο προβλημα σου.
με μισολογα δεν γινοντε σοβαρες διαγνωσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom