Νέα

Απορία για υπηρεσίες (αρχάριος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα exwaaaporiaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

exwaaaporiaaa

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
 Καλησπέρα έμπειροι βαρκάρηδες της μπουρδελότσαρκας.
Στα στούντιο πληρώνεις με την φορά η με την ώρα;
Βασικά εγώ θέλω το εξής: θέλω να πάω σε μπουρδέλο ή στούντιο να πληρώσω 3 τέταρτα ή καμιά ώρα και να μπώ μέσα και όσες φορές μπορέσω. Δεν θέλω να πάω να μπώ 1 φορά κ έφυγα. Πώς το ζητάω αυτό; Είτε να πληρώσω πριν είτε να πληρώσω μετά ανάλογα με τις φορές και την ώρα. Ας μου πει κάποιος ακριβώς τι πρέπει να ζητήσω και που (σε στούντιο η μπουρδέλο). Επίσης την τιμή αν γνωρίζει.
Κοροιδέψετε όσο θέλετε τον αρχάριο!!!!!!! αλλά καποιος να απαντήσει σοβαρά να μου λύσει και την απορία. Ευχαριστώ και ελπίζω να έκανα την ερώτηση στην σωστή κατηγορία του φόρουμ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Φιλε, για μια εκτονωση πληρωνεις.
Οχι οτι αποκλειεται να κανονισεις και παραπανω χρονο, αλλά θα σε χρεωσουν μια ταριφα για καθε εκτονωση. Και δεν σε κοβω για συνηθη πελατη που θα του κανουν χατηρι για κατι λιγοτερο.
Αυτα.

Επισκέπτης
Για τρία τέταρτα είναι δύσκολο αλλά για μισάωρο είναι εφικτό, ειδικά με την κρίση που υπάρχει τώρα.
Παρόλα αυτά, καλό είναι να έχεις πάει κάνα δυο φορές ήδη με την κοπέλα πριν ώστε να σε θεωρήσει πελάτη της.

OP
OP
E

exwaaaporiaaa

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
όχι δεν θέλω να μου κάνουν έκπτωση. Αν ας πούμε πάω σε στούντιο δώσω το 40αρι και κάτσω μέσα περισσότερες εκτονώσεις, τι πληρώνω οταν βγώ για κάθε φορά?  Και επίσης γίνετε το ίδιο και σε μπουρδέλο ? ή μονο σε στούντιο

Επισκέπτης
Σου είπα ότι σε μπουρδέλο μπορείς να πληρώσεις 60 ευρά και να κάτσεις μέσα μισάωρο.
Το θέμα των εκτονώσεων θα το κανονίσεις από πριν.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
όχι δεν θέλω να μου κάνουν έκπτωση. Αν ας πούμε πάω σε στούντιο δώσω το 40αρι και κάτσω μέσα περισσότερες εκτονώσεις, τι πληρώνω οταν βγώ για κάθε φορά?  Και επίσης γίνετε το ίδιο και σε μπουρδέλο ? ή μονο σε στούντιο

Φιλε περιμενε να μπει ο απολυτος που αναλαμβανει τους πρωταρηδες

OP
OP
E

exwaaaporiaaa

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε περιμενε να μπει ο απολυτος που αναλαμβανει τους πρωταρηδες

χαχα είστε ωραία κοινότητα έχετε κάποιο μέλος για όλες τις δουλειές. Θα μπώ αύριο να δω καμιά απάντηση ακόμη  :)

Επισκέπτης
Ναι τύπε, απλά επειδή συνήθως οι αρχάριοι μπαίνουν Κυριακή, τον έπιασες απροετοίμαστο :dunno:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
κ αλλος κλωνος ρε πουστη μου?
βλακαμορτ εσυ εισαι παλι ρε?
ταφταρ ψηνεσαι για βλαδιβοστοκ?

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σου είπα ότι σε μπουρδέλο μπορείς να πληρώσεις 60 ευρά και να κάτσεις μέσα μισάωρο.
Το θέμα των εκτονώσεων θα το κανονίσεις από πριν.

Κλώνος ξε-κλώνος, να γράψουμε την άποψη μας.

Αρχίδια μισάωρο. Δεν το τηρούν.
Μπουρδέλο του κοσάρικου:
Έχε μαζί σου 3-4 κοσάρικα. Μπες κανονικά. Πήδα τη γκόμενα. Αν τη γουστάρεις και θες να την ξαναπάρεις, την ώρα που φεύγει από το δωμάτιο πες της το, δωσ' της άλλο ένα κοσάρικο, και πες της ότι θα κάτσεις να την περιμένεις γιΑ άλλο ένα γύρο. Αυτή θα βγει, αν έχει άλλο πελάτη θα πάει ή αν έχει κόσμο στο σαλόνι θα σαλονάρει, θα τακτοποιήσει το ταμειακό της με την τσατσά/τσάτσο και θα σου ξανάρθει. Με χαρά μάλιστα, γιατί εξασφάλισε και 2η βίζιτα.
Της ρίχνεις και το δεύτερο μανίκι.
Αν ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ να τη γουστάρεις, ξανακάνε την ίδια κίνηση για 3η φορά.
Πλεονέκτημα:
Αν ΔΕΝ τη γουστάρεις, τα μαζεύεις και πας σε άλλο μπουρδέλο να δοκιμάσεις και να ακουμπήσεις κοσάρικο. Αν τα συμφωνήσεις (και τα χώσεις όλα) από πριν, ΧΑΝΕΙΣ αυτό το πλεονέκτημα. Δε θα στα γυρίσουν.

Τα ίδια ισχύουν και για στούντιο, μόνο που άλλαξε τη λέξη "κοσάρικο" (το μπλε) με "πενηντάρικο" (το πορτοκαλί).

Μη το βασανίζεις με ερωτήσεις, πληροφορίες και συμφωνίες. Όρμα όπως σου λέω.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
 Καλησπέρα έμπειροι βαρκάρηδες της μπουρδελότσαρκας.
θέλω να πάω σε μπουρδέλο ή στούντιο να πληρώσω 3 τέταρτα ή καμιά ώρα και να μπώ μέσα και όσες φορές μπορέσω.

.....ακόμη δεν έχουν βγει κάρτες απεριορίστων χυσιμάτων στα εν λόγω ιδρύματα, απ'ότι γνωρίζω! :)

Άρα, κάθε βόλι πάει και επιπλέον χρήμα, αλλά θα πρέπει να συμφωνηθεί από πρίν με την υπηρεσία, και με τη συγκατάθεση της κοπέλλας.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πολυ νωρις εμφανιστηκες μαν

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
πολυ νωρις εμφανιστηκες μαν

Ίσως έχεις καταλάβει, ότι η ζωή μου δεν περιδινίζεται γύρω από το πληκτρολόγιο και τα ποσταρίσματα στο bou.com. Εργασία, οικογένεια, δραστηριότητες, κοινωνκές επαφές κλπ.

Όταν βρίσκω χρόνο, αφήνω κι εγώ ένα μικρό πετραδάκι στο μεγάλο πύργο του αγοραίου έρωτα. :-*

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ίσως έχεις καταλάβει, ότι η ζωή μου δεν περιδινίζεται γύρω από το πληκτρολόγιο και τα ποσταρίσματα στο bou.com. Εργασία, οικογένεια, δραστηριότητες, κοινωνκές επαφές κλπ.

Όταν βρίσκω χρόνο, αφήνω κι εγώ ένα μικρό πετραδάκι στο μεγάλο πύργο του αγοραίου έρωτα. :-*
Mικρό πετραδάκι; δεν το νομίζω  :rolleyes:
Το έχεις χτίσει εσυ το μαγαζί ρε  :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Mικρό πετραδάκι; δεν το νομίζω  :rolleyes:
Το έχεις χτίσει εσυ το μαγαζί ρε  :grin:

Υπερβάλλεις!  :smitten:

Υπάρχουν ένα σωρό αξιολογότατοι και αξιόμαχοι συναγωνιστές που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, το σπέρμα τους ( :cheesy:) και το χρήμα τους για να να ενημερωνόμαστε όλοι εμείς, έγκαιρα και έγκυρα για τα τεκταινόμενα στο χώρο του αγοραίου έρωτα.

Μέχρι Μερκελ έχουν φτάσει τα "πετραδάκια"του......................

Κρύβε λόγια....θα μας πιάσουν τα τεκμήρια..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

OP
OP
E

exwaaaporiaaa

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι κλώνος παιδιά. Έκανα λογαριασμό εδώ για να κάνω αυτή την ερώτηση. Ευχαριστώ για την απάντηση soteas το πιασα πως λειτουργεί. Απλά σκέφτομαι οτι αν πάω σε δέλο του 30αρικου (που είχα παει) και για 4 φορές δώσω 120. Ε τότε καλύτερα να πάρω μια call girl που είναι 80 και 10 κάθε έξτρα εκτώνοση και θα την έχω μαζί μου με την ώρα και στο τέλος πληρώνω...τεσπα ευχαριστώ που με προειδεάσατε, θα πάω να τα δώ απο κοντά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom