Νέα

Απορία για κανονικό μασαζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sein

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
34
Πόντοι
0
Κανονικό μασαζ δεν έχω κάνει ποτέ.

Βασικά η απορία μου είναι, στα νορμαλ μασατζίδικα τι πιθανότητες υπάρχουν να είσαι γυμνός; Απ ότι ξέρω μένεις με τα εσώρουχα ή σου δίνουν μιας χρήσης. Μπορείς αν θέλεις να είσαι γυμνός; Εξαρτάται από την πολιτική του καταστήματος; Αν κάνεις κάποιο μασαζ με λάδια εκεί τι φοράς; Πόσο συνηθισμένο είναι να είναι κάποιος γυμνός;
Δε θέλω να ρωτήσω σε μασαζ διότι σε βάζουν στο μάτι θεωρώντας ότι έχεις κάτι άλλο στο νου. Αν είχα κάτι άλλο θα πήγαινα αλλού.. αλλά οκ.

Κάνω την ερώτηση με αφορμή μια συζήτηση που είχα με κάτι γκόμενες που συζητούσαν για μασαζ και η μια έλεγε ότι σε μασατζίδικο που πήγαινε είχε επιλέξει ένα τύπο μασαζ όπου ήταν γυμνή.
Κάποιοι τύποι μασαζ γίνονται και με ρούχα νομίζω.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.597
Πόντοι
6.236

Βασικά η απορία μου είναι, στα νορμαλ μασατζίδικα τι πιθανότητες υπάρχουν να είσαι γυμνός; Απ ότι ξέρω μένεις με τα εσώρουχα ή σου δίνουν μιας χρήσης. Μπορείς αν θέλεις να είσαι γυμνός; Εξαρτάται από την πολιτική του καταστήματος; Αν κάνεις κάποιο μασαζ με λάδια εκεί τι φοράς; Πόσο συνηθισμένο είναι να είναι κάποιος γυμνός;
Δε θέλω να ρωτήσω σε μασαζ διότι σε βάζουν στο μάτι θεωρώντας ότι έχεις κάτι άλλο στο νου. Αν είχα κάτι άλλο θα πήγαινα αλλού.. αλλά οκ.

Κάνω την ερώτηση με αφορμή μια συζήτηση που είχα με κάτι γκόμενες που συζητούσαν για μασαζ και η μια έλεγε ότι σε μασατζίδικο που πήγαινε είχε επιλέξει ένα τύπο μασαζ όπου ήταν γυμνή.
Μπορεί να πρέπει να φοράς εσώρουχο για να μην βγάλεις κανένα μάτι της μασέζ. :shockedeyes:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456

Ειναι πολιτικη του καταστηματος αν εισαι γυμνος ,με το σλιπακι σου ή με το εσωρουχο μιας χρησης που σου δινουν.Στα περισσοτερα ΔΕΝ μπορεις να εισαι γυμνος.
Ολα τα μασαζ εχουν λαδι εκτος απο κατι περιεργα ταυλανδεζικα νομιζω που οχι μονο δεν χρειαζεται λαδι αλλα μπορει να γινει και χωρις να βγαλεις καν τα ρουχα.
Σπανιο ειδος σχεδον ανυπαρκτο στην ελλαδα ,θελει πολυ τεχνη αυτο.

OP
OP
S

sein

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
34
Πόντοι
0
Ειναι πολιτικη του καταστηματος αν εισαι γυμνος ,με το σλιπακι σου ή με το εσωρουχο μιας χρησης που σου δινουν.Στα περισσοτερα ΔΕΝ μπορεις να εισαι γυμνος.
Ολα τα μασαζ εχουν λαδι εκτος απο κατι περιεργα ταυλανδεζικα νομιζω που οχι μονο δεν χρειαζεται λαδι αλλα μπορει να γινει και χωρις να βγαλεις καν τα ρουχα.
Σπανιο ειδος σχεδον ανυπαρκτο στην ελλαδα ,θελει πολυ τεχνη αυτο.
Αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω. Κι εγώ θεωρούσα ότι δε μπορείς να είσαι γυμνός. Γι αυτό απόρησα όταν το ανέφερε. Μάλιστα κι αυτή δε το περίμενε διότι είχε ξανακάνει στο ίδιο μασαζ απλά αυτή τη φορά είχε επιλέξει κάτι άλλο στο οποίο ήταν γυμνή.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Συνημμένα

• 2498629_5.jpg
    2498629_5.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 136
  • de1acc5c3411b9b22e22acb41603de18.4.jpg
    de1acc5c3411b9b22e22acb41603de18.4.jpg
    39 KB · Εμφανίσεις: 149

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816

Τύπε νομίζω κ συ ξέρεις την απάντηση σε αυτό που ρωτάς.. το θέμα είναι άλλο.. ρωτήσατε τη φίλη σας αν παίχτηκε κάτι έξτρα αφού ήταν κ γυμνή ή μπαίνει στα μασατζιδικα που δεν γαμας;

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.737
Πόντοι
446
Το μασάζ με άνετα ρούχα Thai massage σε στρώμα!!το μοναδικό που γίνεται με ρούχα!!

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
άμα σε μάθει η μασατζού μετά από κάποιες φορές παίζει να σε αφήσει να είσαι γυμνός

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.127
Πόντοι
2.646
Ναι τυπε, μπορείς να είσαι γυμνός και σου κρύβουν τον κωλο και το παπαρι με μια μικρη πετσέτα

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.782
Πόντοι
11.096
Τύπε νομίζω κ συ ξέρεις την απάντηση σε αυτό που ρωτάς.. το θέμα είναι άλλο.. ρωτήσατε τη φίλη σας αν παίχτηκε κάτι έξτρα αφού ήταν κ γυμνή ή μπαίνει στα μασατζιδικα που δεν γαμας;
Αυτό αν παίχτηκε κάτι... είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα, :grin: πού θά συμπληρώσω γιατί νά θέλει νά είναι γυμνή.... περίμενε μήπως κάτι....:think:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Ναι τυπε, μπορείς να είσαι γυμνός και σου κρύβουν τον κωλο και το παπαρι με μια μικρη πετσέτα
Aκριβως. Σε όλες τις σοβαρες επιχειρήσεις αν είσαι γυμνός σε καλυπτουν με πετσέτα τοπικά, που τη μετακινούν ανάλογα με ποιο σημείο δουλεύουν πχ γλουτούς. Σεξουαλική υπονοια ουτε καν.
Αν η μασεζ είναι γυναίκα είναι πολύ συνηθισμένο να είναι γυμνή η πελάτισσα. Οποια γυναίκα αισθάνεται αβολα μπορεί να φορά εσώρουχο. Μιλάμε ομως για σοβαρές επιχειρήσεις. Ουτε για φραπέδες ουτε για καλαμάκια ουτε για μπριζόλες.

OP
OP
S

sein

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
34
Πόντοι
0
Aκριβως. Σε όλες τις σοβαρες επιχειρήσεις αν είσαι γυμνός σε καλυπτουν με πετσέτα τοπικά, που τη μετακινούν ανάλογα με ποιο σημείο δουλεύουν πχ γλουτούς. Σεξουαλική υπονοια ουτε καν.
Αν η μασεζ είναι γυναίκα είναι πολύ συνηθισμένο να είναι γυμνή η πελάτισσα. Οποια γυναίκα αισθάνεται αβολα μπορεί να φορά εσώρουχο. Μιλάμε ομως για σοβαρές επιχειρήσεις. Ουτε για φραπέδες ουτε για καλαμάκια ουτε για μπριζόλες.
Μιλάω για σοβαρό μασαζ χωρίς υπόνοια για κάτι άλλο. Η μια μάλιστα είχε θέμα υγείας και πήγαινε συχνά για μασαζ.
Η μασεζ ήταν γυναίκα. Αναρωτιέμαι αν ο πελάτης ήταν άντρας, αν θα ήταν και αυτός γυμνός ή απλά επειδή ήταν γυναίκα υπήρχε μεγαλύτερη άνεση.
Δε ρώτησα λεπτομέρειες για να μη καρφωθώ. Απλά αυτή που ανέφερε το περιστατικό δήλωσε ξαφνιασμένη με το περιστατικό.
Όπως είπα άνοιξα το θέμα καθαρά από περιέργεια. Δεν είναι ότι ψάχνω κάτι. Αλλά είναι και ένα ερώτημα που νομίζω κάνουν αρκετοί οι οποίοι δεν έχουν κάνει μασαζ (κανονικό).

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Μιλάω για σοβαρό μασαζ χωρίς υπόνοια για κάτι άλλο. Η μια μάλιστα είχε θέμα υγείας και πήγαινε συχνά για μασαζ.
Η μασεζ ήταν γυναίκα. Αναρωτιέμαι αν ο πελάτης ήταν άντρας, αν θα ήταν και αυτός γυμνός ή απλά επειδή ήταν γυναίκα υπήρχε μεγαλύτερη άνεση.
Δε ρώτησα λεπτομέρειες για να μη καρφωθώ. Απλά αυτή που ανέφερε το περιστατικό δήλωσε ξαφνιασμένη με το περιστατικό.
Όπως είπα άνοιξα το θέμα καθαρά από περιέργεια. Δεν είναι ότι ψάχνω κάτι. Αλλά είναι και ένα ερώτημα που νομίζω κάνουν αρκετοί οι οποίοι δεν έχουν κάνει μασαζ (κανονικό).
Ναι και ο άντρας μπορεί να είναι γυμνός. Αλλά η πετσέτα πάντα στη θέση της. Είναι μεγάλη, σώματος, την απλώνει για να γυρίσεις μπρούμυτα ή ανάσκελα και μετά την ξαναμαζεύει διπλώνοντας στα δύο ή τρία.
Η μασεζ καμία σχέση με τσόντες. Επαγγελματίας σε όλα της, συχνά μέσης ηλικίας, εξισου συχνά εμφανισιακά αδιάφορη, την ώρα του μασαζ σε βρίσκει σφιγμένο ή το δερμα αφυδατωμένο ή ηλιοκαμμενο και σου προτείνει και τα ανάλογα προϊόντα περιποίησης. Μπορεί να μην ισχύει τίποτα αλλά αρκετοί τσιμπάνε και αγοράζουν.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Ε ναι ρε τύπε... Εκεί κάνουμε κ εμείς του ξαφνιασμένους κ αρχίζουμε τις χαζές ερωτήσεις..

Ξέρεις πόσες τέτοιες συζητήσεις έχω κάνει για μπουρδελοθεματα....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336

Κανεις κανονικα μασαζ γυμνος, ισως να ειναι λιγο αβολο για την κοπελα στην αρχη αλλα συνηθως δεν γινεται θεμα, αρκει να μην κανεις καμια καφριλα. Αφου παντα με την πετσετα θα εισαι, ακομα κι αν σε γυρισει ανασκελα στο τελος του μασαζ. Βεβαια δεν υπαρχει λογος να εισαι γυμνος, ενα χαλαρο εσωρουχο δεν ενοχλει, αντιθετως, βολευεις και το παπαρι δεξια ή αριστερα να μην ενοχλει.

Εγω οποτε πηγαινω, μενω με το εσωρουχο, και οι τυπισες απο μονες τους μου το "κατεβαζουν" λιγο γιατι οι τελευταιοι μυες/κοκκαλα της πλατης, βρισκονται στην "ουρα", δηλαδη στην κωλοχαραδρα. Οποτε τα πρωτα 5 λεπτα του μασαζ νιωθω λες και με ξεβρακωσανε :2funny: Ε μετα μου γκαυλωνει και το ξεχναω.

tZorBas

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2023
Like
15
Πόντοι
0
Παντως σε κανωνικο μαγαζι με μασαζ δεν θα ειχε λογικη να μην φορας εσωρουχα, θα ηταν προσβολη για το προσωπικο

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.312
Πόντοι
22.886
Αυτό αν παίχτηκε κάτι... είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα, :grin: πού θά συμπληρώσω γιατί νά θέλει νά είναι γυμνή.... περίμενε μήπως κάτι....:think:
Τύπε έχεις κανένα καλό Ουκρανακι να μου κάνει λιγουλακι μασαζ:zfuck:
:2funny::2funny::2funny:

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.762
Πόντοι
201
Βρε αρχηγέ κάτω από της εν λόγω φωτογραφίες ΠΑΟΚ τρόπος ζωής δεν νομίζω ότι ταυτίζεται!!!

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.423
Καλημέρα σε όλα τα μέλη !
:kiss-mark::wink:
Εημερώνουμε όλα τα μέλη του Μπου:

Παράταση της συγκεκριμένης προσφοράς την οποία την προσφέρει μόνο η θεραπεύτρια μας
Ίριδα.

ΕΩΣ 19/06

Μετά από αυτή την ημερομηνία το γραφείο σας αποχαιρετά και κλείνει.

Μέρες και ώρες που προσφέρει υπηρεσίες κατ οίκον:
:kiss-mark:Σε ξενοδοχεία
:kiss-mark:Κατοικίες
:kiss-mark:Rbnb
:kiss-mark:Σκάφος σε
Αθήνα και Πειραιά
.

:boobies:Δευτέρα έως Σάββατο

11:00-02:00

Late night after
23:00++
+20 €

Η προσφορά ισχύει
Έως και
19/06

Κρατήσεις μόνο με γραπτό μήνυμα σας

VIBER
6979398952

Δεν απαντάμε σε κλήσεις με απόκρυψη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η προσφορά περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω μέσα σε μία
Συνεδρία:

❣️Dance Strip before the session

+ Blowjob + Handjob

❣️Geisha service shower with the client before the session.

❣️Head and neck relaxation massage

❣️Body to body massage/Nuru.
(γυμνό)
+Blowjob+ Handjob again

❣️& Jacuzzi massage therapy naked.
+ Blowjob+ Handjob again

❣️& Barefoot ashiatsu massage experts.

❣️& edging slowly progress

❣️& happy ending
hand job.

❣️& Blowjob job

❣️ & Shower with the client after the session.

+Blowjob Handjob again!!!

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες μέσα σε μια συνεδριά.

⚡️ Ο πελάτης μπορεί να έχει όλες τις έξτρα υπηρεσίες όσες φορές επιθυμεί χωρίς επιπλέον επιβάρυνση δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Κόστος συνεδρίας/
⚖️Διάρκεια συνεδρίας/

90/120€

120'/140€

Τα έξτρα συμπεριλαμβάνονται στο τελικό κόστος.
( αναγράφονται εντός κειμένου)

Όσες φορές αντέχεις με προτεραιότητα πάντα το μασάζ.
️ Δωρεάν μπάνιο με τον πελάτη πριν και μετά τη συνεδρία συν έξτρα περιποίηση.

Αν ο πελάτης επιθυμεί
Κάτι περισσότερο από τα αναγραφόμενα όπως :
extra services
υπάρχει έξτρα χρέωση στα παρακάτω

Rim+10 €
69+Footjob +Fingers
+15 €
Στην προσφορά περιλαμβάνονται μόνο όσα αναγράφονται δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
Το πρόγραμμα και οι υπηρεσίες προσφέρονται αυστηρά ακριβώς όπως αναγράφονται Χωρίς καμία παράλειψη.
________
Δευτέρα πρωί 11:00 με το άνοιγμα του τηλεφωνικού κέντρου ξεκινούν οι κρατήσεις των ραντεβού της εβδομάδας δεν υπάρχει τελευταία στιγμή ραντεβού να σας δώσω γίνονται κρατήσεις book.
Τα πρωινά ραντεβού κλείνονται αυστηρά την προηγούμενη μέρα
_________
Μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία δεν ισχύει η προσφορά.
Και το γραφείο κλείνει.
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα Με εκτίμηση και σεβασμό
ΤΕΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom